Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Popup Private Messaging Details »
Popup Private Messaging
Mod Version: 1.4, by robwoelich (Member) robwoelich is offline
Developer Last Online: Apr 2021 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.7.x Rating: (21 votes - 4.86 average) Installs: 305
Released: 11 Nov 2008 Last Update: 23 Jan 2010 Downloads: 2488
Not Supported  

Finally updated 1/23/10! - Popup PM for vBulletin 3.7 has been updated to Popup PM for vBulletin 3.8! Please download the new version there.

All support for vBulletin 3.7 is hereby discontinued.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Addons

Supporters / CoAuthors

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
vB Popup Messaging Utility v.0.1 s.molinari vBulletin 2.x Full Releases 110 28 Jun 2003 09:46

  #121  
Old 02 Dec 2008, 04:55
Forum Lover Forum Lover is offline
 
Join Date: Jun 2007
Real name: aupurbo
Originally Posted by GamerGirl27 View Post
Hi Robwoelich,

I think I may have stumbled across a bug with this add-on.

This morning I noticed that there was a problem with our forum. There was a blank page appearing after new registrations being successfully submitted, instead of the "Thank you X, your registration is now complete" etc. message. The accounts were still being created regardless of this blank page, but it was causing a couple of our forum's other hacks to cease working - in particular the Intro On Register hack.

Anyway with a bit of testing, it turned out to be this hack which was causing the blank page after registration. I disabled it, and everything started working again - including the hack mentioned above. The blank page issue disappeared. It makes sense, since it had been a couple of days since the issue started happening, and also a couple of days since I had installed this hack.

I am not sure what the link is, however. It might be worth looking into? I would do some more testing however I am pressed for time today as I have to work this afternoon.

I'm more than happy to provide any other info you may require, though I have to leave this hack disabled in the meanwhile so hopefully there's some kind of fix that can be found for this issue.

Cheers,

Nikki.
Originally Posted by Megatr0n View Post
I have the same issue but for me it's when users do not have to activate their e-mails.
I got similar problem too.
http://www.vbulletin.com/forum/showthread.php?t=292478
Man, I was giving pain to Lynne and Zach out there. Too bad that I disable it now, I was fan of this hack bought even branding free thing.

Rob, can U check it out please?
Reply With Quote
  #122  
Old 02 Dec 2008, 17:21
spaceČ spaceČ is offline
 
Join Date: May 2008
Repect, not bad.
Thanks you, I like it and installed it
Reply With Quote
  #123  
Old 07 Dec 2008, 13:24
Duncan Idaha Duncan Idaha is offline
 
Join Date: Nov 2008
Installed it and it is a great idea. If it works... sighs...
1. I cannot close the pop up window. Not in Explorer, not in FireFox. The close button does not work at all, gives a message that the image can be improved by using Shift F5 if I remember correct.
2. While looking op the css file I got this message from the editer "You are not using a utf-8 language file. You should not save utf-8 data or you will get corrupted results"

So, uninstalled it and removed the files from the server. Still like the idea and hope you can fix these bugs

Last edited by Duncan Idaha; 07 Dec 2008 at 13:50.
Reply With Quote
  #124  
Old 09 Dec 2008, 11:48
masons_mum masons_mum is offline
 
Join Date: Aug 2008
Real name: Max
Originally Posted by GamerGirl27 View Post
Hi Robwoelich,

I think I may have stumbled across a bug with this add-on.

This morning I noticed that there was a problem with our forum. There was a blank page appearing after new registrations being successfully submitted, instead of the "Thank you X, your registration is now complete" etc. message. The accounts were still being created regardless of this blank page, but it was causing a couple of our forum's other hacks to cease working - in particular the Intro On Register hack.

Anyway with a bit of testing, it turned out to be this hack which was causing the blank page after registration. I disabled it, and everything started working again - including the hack mentioned above. The blank page issue disappeared. It makes sense, since it had been a couple of days since the issue started happening, and also a couple of days since I had installed this hack.

I am not sure what the link is, however. It might be worth looking into? I would do some more testing however I am pressed for time today as I have to work this afternoon.

I'm more than happy to provide any other info you may require, though I have to leave this hack disabled in the meanwhile so hopefully there's some kind of fix that can be found for this issue.

Cheers,

Nikki.
i am using the intro hack too nikki and this mod...but have not had any problems with it.

I have however just added a new theme, and it doesnt work right on this new theme only. I have checked the template edits, all is fine from what i can tell though i had to add to footer and heead includes, but it pops up, and the editor doesnt appear.

edit: problem solved, fresh installed the mod, all working fine.

Last edited by masons_mum; 09 Dec 2008 at 11:54.
Reply With Quote
  #125  
Old 11 Dec 2008, 07:18
transparent transparent is offline
 
Join Date: Apr 2008
Excellent mod. I'm using a fairly unique and custom skin and it took 30 seconds to install and configure and worked flawlessly right away!

If my Moderators don't report any bugs by tomorrow I'll be buying the branding free. Thank you for the great hack! Truly helpful for busy boards.
Reply With Quote
  #126  
Old 11 Dec 2008, 10:41
Forum Lover Forum Lover is offline
 
Join Date: Jun 2007
Real name: aupurbo
It still causing the problem.
Reply With Quote
  #127  
Old 11 Dec 2008, 20:03
TomJames TomJames is offline
 
Join Date: Apr 2006
Nice, will try installing this later.
Reply With Quote
  #128  
Old 11 Dec 2008, 22:30
htscpl's Avatar
htscpl htscpl is offline
 
Join Date: Sep 2003
Location: Houston
Real name: Henry
Unhappy window resizes to full screen

I really like this mod, but when installed and used, it resizes to full screen and takes over the current window, so that it doesn't show in a separate window. If you close it you close that screen and have to go back into the website.

I have set the pop up window size to 550px X 400px. but it still resizes into the current window.

I check all the templates edits and they are all as they should be.

Any help or suggestions ?

Thanks
Henry
Reply With Quote
  #129  
Old 12 Dec 2008, 02:52
transparent transparent is offline
 
Join Date: Apr 2008
I installed this and commented about how great it is a few posts back. However, I just noticed that you can PM multiple recipients but you cannot add them as CC or BCC which for Moderators and Staff is very important. In Mod communication with regular users we almost always use BCC to prevent stepping on each others toes.

Can this be included sometime soon?
Reply With Quote
  #130  
Old 12 Dec 2008, 16:05
Atlantean Atlantean is offline
 
Join Date: Jun 2008
This mod won't work for me! Tried a couple of things but no go!
Reply With Quote
  #131  
Old 13 Dec 2008, 18:12
Martell Martell is offline
 
Join Date: Dec 2006
robwoelich, Uncached templates: pm_fbpm ((1)pm_fbpm)
Attached Images
File Type: jpg zzz.jpg (40.7 KB, 42 views)
Reply With Quote
  #132  
Old 18 Dec 2008, 15:40
thunderclap82 thunderclap82 is offline
 
Join Date: Dec 2008
Granted this plugin doesn't claim to be compatible with v3.8 but I was curious if anyone has gotten it working. It seems to be installed properly on my forum yet when you click on a members name it just uses the standard PM function.

UPDATE: I had the plugin configured wrong. Fixed now and works!

Last edited by thunderclap82; 22 Dec 2008 at 01:48.
Reply With Quote
  #133  
Old 19 Dec 2008, 12:49
Skyrider Skyrider is offline
 
Join Date: Feb 2006
It is me? Or when you send private messages, they don't appear to be in the "send messages" list.
Reply With Quote
  #134  
Old 20 Dec 2008, 05:46
Medtech's Avatar
Medtech Medtech is offline
 
Join Date: Oct 2007
tested this mod on vb 3.8.0 RC2, uninstalled as i lost style backgrounds. all went white.

waiting for newer version.
Reply With Quote
  #135  
Old 20 Dec 2008, 13:08
DebtFree's Avatar
DebtFree DebtFree is offline
 
Join Date: Dec 2008
Originally Posted by FF|Skyrider View Post
It is me? Or when you send private messages, they don't appear to be in the "send messages" list.
Yup. It's you

I just checked and my message appears in sent items.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 03:01.

Layout Options | Width: Wide Color: