Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
TfSEO 2: the free vBulletin url rewrite Details »
TfSEO 2: the free vBulletin url rewrite
Mod Version: 2.1, by superjeff (Member) superjeff is offline
Developer Last Online: May 2010 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.7.x Rating: (46 votes - 4.59 average) Installs: 632
Released: 21 Mar 2008 Last Update: 19 Mar 2009 Downloads: 5375
Not Supported DB Changes Uses Plugins Auto-Template Code Changes Additional Files Translations  

TfSEO 2.1

TfSEO is a powerful and free url rewrite for the vBulletin system: it rewrite forum, thread and post urls.
For me it's very hard to explain well all the feature of this plugin, soo the best way is test it.

How much does it weight on the server?

I have tested on my home server:
TfSEO enabled, heavy:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

TfSEO disabled, standart vburl:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Like you can see product takes about +10ms per request.
Live Demos
  1. Light
  2. Medium
  3. Heavy
AdminCP Demo:


For Support and question you can contact me at davide {at} techforum .it

This product will be updatefor long time, I welcome (and really do ask for) any feedback, suggestions, issues, etc...

If you install it, click install.

Note: vbulletin will have by default a rewrite system from version 4.0 (beta should coming next month, april). I relly suggest you to wait, and not use this product. If the vb's rewrite will be great, i will no more update this product.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Supporters / CoAuthors

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Major Additions TfSEO: a Light Url-Rewrite (thread and forum only) superjeff vBulletin 3.6 Add-ons 151 28 Jun 2009 16:27

  #856  
Old 13 Dec 2008, 14:38
space² space² is offline
 
Join Date: May 2008
Originally Posted by superjeff View Post
Hi there. I'm going to do a big update to the product, and i ask for feedback. This is what i think to do:
-Include and incrase the sitemap plugin from paketeto.
-Fix the two old bugs: the vbadvanced and the wrong ('edit-this-') urls from forumdisplay.
-3.8 Update.

Any other suggest, except the rewrite of members profile?
That would be great! Fixing the 'edit-this-' bug is all I ask for
Reply With Quote
  #857  
Old 14 Dec 2008, 05:59
Sadikb's Avatar
Sadikb Sadikb is offline
 
Join Date: Aug 2008
Real name: Sadik
Originally Posted by superjeff View Post
This is the "classic" vbadvanced bug. You can remove the vbadvanced plugin, and wait for the update. You will no lose positoning.
hi Jeff, thanks for the reply. No I cannot afford to remove vbadvanced. But I can wait for a few days for the update. Can you provide any timeline when the update will be released?

Also in the update, will you rewrite URLs from the news archive and recent threads modules of vBadvanced? It would be great because if I have vBadvanced and I cannot use recent threads than it's off no use.

thanks for your time.
__________________
Owner: Oracle Forums - General Discussion Forums.
Reply With Quote
  #858  
Old 14 Dec 2008, 09:31
superjeff superjeff is offline
 
Join Date: Apr 2007
Originally Posted by Sadikb View Post
hi Jeff, thanks for the reply. No I cannot afford to remove vbadvanced. But I can wait for a few days for the update. Can you provide any timeline when the update will be released?

Also in the update, will you rewrite URLs from the news archive and recent threads modules of vBadvanced? It would be great because if I have vBadvanced and I cannot use recent threads than it's off no use.

thanks for your time.
You don't have to remove vbadvanced, remove the vbadvanced tfseo plugin!
__________________
Sorry for my english - TechForum.it
Reply With Quote
  #859  
Old 15 Dec 2008, 07:12
stickskills stickskills is offline
 
Join Date: May 2008
Hey everyone,

I'm looking to install this product sometime this week, but will it crush my server when I initially load it? Not sure if it'll end up having to convert all the URLs and cause a huge server overload (over 500,000 posts).

I checked with my host, and they said the normal server increase that it causes should be fine. I'm just curious about the initial, thanks!
Reply With Quote
  #860  
Old 15 Dec 2008, 07:38
superjeff superjeff is offline
 
Join Date: Apr 2007
Originally Posted by stickskills View Post
Hey everyone,

I'm looking to install this product sometime this week, but will it crush my server when I initially load it? Not sure if it'll end up having to convert all the URLs and cause a huge server overload (over 500,000 posts).

I checked with my host, and they said the normal server increase that it causes should be fine. I'm just curious about the initial, thanks!
I suggest to wait the new version, it will fix some bugs. You shoulden't get any server load problem of any sort, and the rewrite, too, isn't heavy.
__________________
Sorry for my english - TechForum.it
Reply With Quote
  #861  
Old 15 Dec 2008, 08:44
stickskills stickskills is offline
 
Join Date: May 2008
Sounds good, I'll hold out for the newest version.

Thanks!
Reply With Quote
  #862  
Old 17 Dec 2008, 18:01
paketeto paketeto is offline
 
Join Date: Nov 2008
I found another bug (not sure if already commented):

The sorting arrows (in the thread list) dissapear, so you can't sort your threads by autor, rating, number of views, etc.
Reply With Quote
  #863  
Old 23 Dec 2008, 17:27
dcputernut dcputernut is offline
 
Join Date: Jul 2008
vb 3.4.7

Anyone have any ideas???? If I replace the inlinemod.php will it break vb 3.7.4?????

Last edited by dcputernut; 23 Dec 2008 at 17:41.
Reply With Quote
  #864  
Old 23 Dec 2008, 22:10
LoRdGd LoRdGd is offline
 
Join Date: Mar 2008
superjeff how can i adjust tfseo to polish lang?
in links where ale polish characters in thread name im geting "-"
i want to change this:
ą=a
ę=e
ó=o
ś=s
ł=l
ż=z
ź=z
ć=c
ń=n

Regards
Reply With Quote
  #865  
Old 25 Dec 2008, 22:04
welovehiphop's Avatar
welovehiphop welovehiphop is offline
 
Join Date: Jun 2007
I must have done something wrong, because I uploaded as instructed, and now my forum is down..receiving the error shown on the first page

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/r****/public_html/boards/includes/functions_tfseo.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/*****/public_html/boards/includes/init.php(294) : eval()'d code on line 3

what do i do to fix this?
Reply With Quote
  #866  
Old 26 Dec 2008, 15:04
superjeff superjeff is offline
 
Join Date: Apr 2007
Originally Posted by paketeto View Post
I found another bug (not sure if already commented):

The sorting arrows (in the thread list) dissapear, so you can't sort your threads by autor, rating, number of views, etc.
This isn't a bug.. its a product limit
Originally Posted by dcputernut View Post
Anyone have any ideas???? If I replace the inlinemod.php will it break vb 3.7.4?????
No, it works perfectly.
Originally Posted by LoRdGd View Post
superjeff how can i adjust tfseo to polish lang?
in links where ale polish characters in thread name im geting "-"
i want to change this:
ą=a
ę=e
ó=o
ś=s
ł=l
ż=z
ź=z
ć=c
ń=n

Regards
I will include this in the next relase
Originally Posted by welovehiphop View Post
I must have done something wrong, because I uploaded as instructed, and now my forum is down..receiving the error shown on the first page

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/r****/public_html/boards/includes/functions_tfseo.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/*****/public_html/boards/includes/init.php(294) : eval()'d code on line 3

what do i do to fix this?
Start disabling products via config.php. You haven't uploaded the product files correctly.
__________________
Sorry for my english - TechForum.it
Reply With Quote
  #867  
Old 26 Dec 2008, 16:44
akee's Avatar
akee akee is offline
 
Join Date: Feb 2007
thanks works fine
Reply With Quote
  #868  
Old 26 Dec 2008, 22:00
alehawk alehawk is offline
 
Join Date: Apr 2008
Hi!
I installed this one but I got problems with page navigation, for example, when I hit the 2 for 2nd page que url will be misite.com/my_url/page2.html&page=2 but whant I click over the > to change to page three (in a 5 page post) the url will change to misite.com/my_url/page5.html&page=3 and it will move to last page (which is page 5).
Can that be fixed?
tnx
Reply With Quote
  #869  
Old 27 Dec 2008, 15:22
lucky51's Avatar
lucky51 lucky51 is offline
 
Join Date: Jul 2007
work fine but when i move r mrge thread,post i face this error


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #870  
Old 29 Dec 2008, 00:06
anderow anderow is offline
 
Join Date: Jun 2008
I have been running this plugin for some time super jeff.

Great work on the whole but I have just lost my sites PR6 due to duplicate content and I am struggling to get to the bottom of it!
The problem is this

http://www.example.co.uk

and

http://www.example.co.uk/forum/
and
http://example.co.uk/forum/

all serve the same content. Meaning I have been penalised by Google and lost my Pr6 accidentally...


I have the TFseo installed for a few months now and all URLs are now in the serps so I cant change it! it is set to medium and I have tried tweaking settings but with no luck.


My htaccess file (shown below) is not working like it should be I dont think.....


Please help me out...how can I fix this? what should I do!!!

This is my htaccess for the forum root /site/

I have the required standard TFseo htaccess in my /site/forum/ subfolder


Options +FollowSymLinks
RewriteEngine on
#
# Externally redirect direct client requests only for /forum/index.xyy files to /
RewriteCond %{THE_REQUEST} ^[A-Z]{3,9}\ /forum/index\.(php¦s?html?) [NC]
RewriteRule ^forum/index\.(php¦s?html?)$ http://www.example.co.uk/ [NC,R=301,L]
#
# Externally redirect direct client requests only for <any_directory_level>/index.xyz
# files to <any_directory_level>/
RewriteCond %{THE_REQUEST} ^[A-Z]{3,9}\ /([^/]+/)*index\.(php¦s?html?) [NC]
RewriteRule ^(([^/]+/)*)index\.(php¦s?html?)$ http://www.example.co.uk/$1 [NC,R=301,L]
#
# Externally redirect all non-canonical hostname requests to canonical domain
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^(www\.example\.co\.uk)?$
RewriteRule (.*) http://www.example.co.uk/$1 [R=301,L]
#
# Internally rewrite URLs which do not resolve to an existing file or
# directory to the /forum directory, unless this has already been done.
RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/forum/
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule (.*) /forum/$1 [L]
# Rewrite requests for root home page to /forum/index.php
RewriteRule ^$ /forum/index.php [L]]

Last edited by anderow; 29 Dec 2008 at 14:57.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 12:16.

Layout Options | Width: Wide Color: