Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 02 Sep 2011, 00:33
YourGemologist YourGemologist is offline
 
Join Date: Aug 2011
Upgraded to 4.1.5 and now cannot save static pages

I have had no problems creating static pages with 4.1.3. However, immediately upon the upgrade to 4.1.5 the SAVE button on the CMS FRONT PAGE editor stopped working when trying to save STATIC pages.

I can create and save regular ARTICLE pages for the Front page. But when I create a static page using the same Dreamweaver for html, etc...that I used successfully with 4.1.3...the SAVE button stopped working for 4.1.5.

Any assistance or suggestions regarding how I could have screwed this up will be much appreciated.

Thank you,

Robert
Reply With Quote
  #2  
Old 02 Sep 2011, 01:16
Reycer Reycer is offline
 
Join Date: Jul 2008
Real name: Mike
See if this is it. This seems to be a bug. http://tracker.vbulletin.com/browse/VBIV-12828
Reply With Quote
  #3  
Old 13 Nov 2011, 00:01
brandondrury brandondrury is offline
 
Join Date: Oct 2005
Yeah, it's that stupid Facebook integration that got me, too.

Brandon
__________________
Home Recording Forum

Brandon
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 06:24.

Layout Options | Width: Wide Color: