Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 21 Oct 2011, 04:08
afmarko99's Avatar
afmarko99 afmarko99 is offline
 
Join Date: Jan 2007
Real name: Mark
Can't distribute navbar buttons evenly

My site was hacked a week or so ago. I have completed a fresh install of 3.7.6 Patch Level 2 and a fresh install of my sql database. I have edited my navbar template using some of the php from an old navbar doc I saved and some from the 'view source' feature of my google cached website.

My original site's navbar buttons were centered and distributed evenly across the entire navbar.

See google cache version of my site from Oct 7 here:
http://webcache.googleusercontent.co...thepublicenemy

Here is the current version (Problem) of my site:
www.thepublicenemy.net



Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

I have it the same and can't figure out what the problem is. My old site was running vbulletin 3.6.4.
Reply With Quote
  #2  
Old 21 Oct 2011, 04:55
nerbert nerbert is offline
 
Join Date: May 2008
I take it you mean you want the black buttons to be spread out?

I think you want to leave cellpadding and cellspacing unspecified in your table tag and they should distribute evenly.
Reply With Quote
  #3  
Old 21 Oct 2011, 05:12
afmarko99's Avatar
afmarko99 afmarko99 is offline
 
Join Date: Jan 2007
Real name: Mark
Yes, I want to spread them out evenly.
Reply With Quote
  #4  
Old 21 Oct 2011, 05:27
nerbert nerbert is offline
 
Join Date: May 2008
Here's more trouble:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

This forces all the table cells to be only 79px wide but their widths should all be some percent of the total depending on how many there are. I would try doing it like this:

<td><div class="top_navbar_button"><a href="$vboptions[bburl]/index.php">Home</a></div></td>

This may also work:

<td> <a href="$vboptions[bburl]/index.php" class="top_navbar_button">Home</a></td>

--------------- Added 21 Oct 2011 at 06:01 ---------------

That second suggestion won't work, never mind that. If using a div tag works you'll have to change the background spec so it reads "center" at the end instead of "left".

Hope that works. I'm off to bed, will check later.
Reply With Quote
  #5  
Old 21 Oct 2011, 16:48
afmarko99's Avatar
afmarko99 afmarko99 is offline
 
Join Date: Jan 2007
Real name: Mark
That didn't make a difference. It almost seems like 3.7 is ignoring the configuration for this navbar.
Reply With Quote
  #6  
Old 21 Oct 2011, 17:42
nerbert nerbert is offline
 
Join Date: May 2008
Well, it's getting better. Change the background spec to "center" instead of "left" at the end of the line. There's still a problem with black in between the buttons.

--------------- Added 21 Oct 2011 at 17:50 ---------------

This might do it:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #7  
Old 21 Oct 2011, 17:56
afmarko99's Avatar
afmarko99 afmarko99 is offline
 
Join Date: Jan 2007
Real name: Mark
Yea, I changed something earlier as I was troubleshooting trying to figure out how to get it to work. Then my site was hacked and this time they changed my admin username and pass. I'm working to try and fix that issue first.

I take it 3.7.2 is not a good version to be running?
Reply With Quote
  #8  
Old 21 Oct 2011, 18:09
nerbert nerbert is offline
 
Join Date: May 2008
Yikes! I know 3.7.2 is no longer supported. I don't know if there are any special security issues with it. Good luck.
Reply With Quote
  #9  
Old 21 Oct 2011, 18:11
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
It's not looking the same because you don't have as many buttons there. They are all spreading out to take up the 1024px you have set aside for it. If you reduce that to... 700px, then it will look like the old one (the navbar will, but it has other affects). Add back all your buttons and then see what it is like.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #10  
Old 21 Oct 2011, 18:15
nerbert nerbert is offline
 
Join Date: May 2008
He wants them spread out. Right now (aside from being hacked) he needs to center the images so they line up with the text and get rid of the black background color so he doesn't have the black rectangles between the images.
Reply With Quote
  #11  
Old 21 Oct 2011, 18:51
afmarko99's Avatar
afmarko99 afmarko99 is offline
 
Join Date: Jan 2007
Real name: Mark
I think Lynne may have been right. I thought my first go around I had inserted the coding into frontpage and then used frontpage's option to 'distribute evenly'. Then took that html and used it for my site.

Maybe it was just a matter of adding more buttons which I just did. Thanks for the help nerbert and Lynne. I will just leave it the way it is now with more buttons added.
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 08:45.

Layout Options | Width: Wide Color: