Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Username Html MarkUp Everywhere 4.2.x Details »
Username Html MarkUp Everywhere 4.2.x
Mod Version: 2.1.2, by Elite_360_ (Coder) Elite_360_ is offline
Developer Last Online: Oct 2020 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.2.x Rating: (26 votes - 4.62 average) Installs: 168
Released: 09 Nov 2012 Last Update: 10 Jun 2015 Downloads: 1551
Not Supported DB Changes Uses Plugins Auto-Template Code Changes Additional Files  

Mark As Installed = Support
For Version Information And Features for Next Version: Go to Post #3

This Mod Works From 4.2.x

Description:

Markup Everywhere well almost like 90% if you use every feature that vb has.
Added Member Action Drop-Down where it did not have it.
Username Font
Username Prefix (Clan Tags) and the Option to Change to a Suffix in "Usergroup Manager"
Auto Template Edits

If you don't like the way this mod does the HTML markup,
It's compatible with vBNinja mod Ultimate Usergroup HTML Markup Customizer
but username prefix (Clan Tags) and username font will not work with this mod.


Updating: from 1.0.9, 1.0.10 and 1.0.11 to 2.x.x

The templates that need to be reverted are.

Threadbit
header
blog_sidebar_user
calendar_monthly_birthday
calendar_showbirthdays
search_threadbit
activitystream_album_album
activitystream_album_comment
activitystream_album_photo
activitystream_blog_comment
activitystream_blog_entry
activitystream_calendar_event
activitystream_cms_article
activitystream_cms_comment
activitystream_forum_post
activitystream_forum_thread
activitystream_forum_visitormessage
activitystream_socialgroup_discussion
activitystream_socialgroup_group
activitystream_socialgroup_groupmessage
activitystream_socialgroup_photo
activitystream_socialgroup_photocomment


Re-upload your vb version all the file but delete the install directory and the includes/config.php.new file. Don't Run Vb Upgrade

Then go to Installation
---------------------------------------------------------------------------------
Installation:

1. Upload the contents of upload folder to your forum root.

2. Import the product-e360_markup.xml product file go to AdminCP >
Plugins & Products > Manage Products > [Add/Import Product]

3. Go to AdminCP > Settings > Options > e360 - Usernames HTML Markup Options and config.(There a link to the file edits there too)

Only if you want to use User Name Prefix and Font
4. Go to AdminCP > Usergroups > Usergroup Manager > and config each usergroup "e360 - Username Html Markup Permissions"

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	edit_profile.jpg
Views:	1636
Size:	21.7 KB
ID:	147716   Click image for larger version

Name:	Permissions.jpg
Views:	1377
Size:	108.1 KB
ID:	147717   Click image for larger version

Name:	markup_options.jpg
Views:	991
Size:	96.6 KB
ID:	147718   Click image for larger version

Name:	link_to_file_edits.jpg
Views:	1443
Size:	38.0 KB
ID:	147954  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
  #286  
Old 06 Jun 2014, 02:06
djvj djvj is offline
 
Join Date: May 2009
Thanks a ton Elite. I'll wait for a new release then.

Between both of the mods, they really help make the username markups perfect. You really can't have one or the other. I love how easy his makes changing the colors all in one spot, that's all I need it for. I use yours for actually showing the colors on all the templates. I left him a msg on his thread so hopefully he sees this and understands what's going on too.
Reply With Quote
  #287  
Old 06 Jun 2014, 02:14
Elite_360_'s Avatar
Elite_360_ Elite_360_ is offline
 
Join Date: Nov 2012
Originally Posted by djvj View Post
Thanks a ton Elite. I'll wait for a new release then.

Between both of the mods, they really help make the username markups perfect. You really can't have one or the other. I love how easy his makes changing the colors all in one spot, that's all I need it for. I use yours for actually showing the colors on all the templates. I left him a msg on his thread so hopefully he sees this and understands what's going on too.
Yeah his is more user friendly.
Reply With Quote
  #288  
Old 06 Jun 2014, 10:10
blackberry's Avatar
blackberry blackberry is offline
 
Join Date: Feb 2008
Real name: Sheem
Originally Posted by Elite_360_ View Post
Go to AdminCP > Usergroups > Usergroup Manager > Select the usergroup he/she in > and config
either "e360 - Username Html Markup Permissions" (If you Have "Enable Permissions for this Usergroup" Turn on)
or "Username HTML Markup"

if that don't work i need a link to your forums.
Username html markup is configured.

link to forum --> http://sachiidosti.com/forum/cyber-shots/
__________________
SachiiDosti - Hum Sub Dost Hain
Reply With Quote
  #289  
Old 06 Jun 2014, 15:55
Elite_360_'s Avatar
Elite_360_ Elite_360_ is offline
 
Join Date: Nov 2012
Originally Posted by blackberry View Post
Username html markup is configured.

link to forum --> http://sachiidosti.com/forum/cyber-shots/
I can not duplicate your problem on my forums maybe another mod is causing the problem or you edit a template in some way well for (Forum Information and Options "Moderators of this Forum") vbulletin does the markup there first disable my mod and see if (Forum Information and Options "Moderators of this Forum") returns then turn my mod back on and try to disable one mod at a time and see if that fixes the problem.

Last edited by Elite_360_; 06 Jun 2014 at 16:02.
Reply With Quote
  #290  
Old 06 Jun 2014, 16:57
blackberry's Avatar
blackberry blackberry is offline
 
Join Date: Feb 2008
Real name: Sheem
Originally Posted by Elite_360_ View Post
I can not duplicate your problem on my forums maybe another mod is causing the problem or you edit a template in some way well for (Forum Information and Options "Moderators of this Forum") vbulletin does the markup there first disable my mod and see if (Forum Information and Options "Moderators of this Forum") returns then turn my mod back on and try to disable one mod at a time and see if that fixes the problem.
This is when disabled mod
disable.jpg
my usergroup setting
usergroup1.jpg
__________________
SachiiDosti - Hum Sub Dost Hain
Reply With Quote
  #291  
Old 06 Jun 2014, 20:41
Elite_360_'s Avatar
Elite_360_ Elite_360_ is offline
 
Join Date: Nov 2012
Originally Posted by blackberry View Post
This is when disabled mod
Attachment 149332
my usergroup setting
Attachment 149333
Did you try to disable one mod at a time and see if that fixes the problem there might be a mod that has a conflict with my mod because i don't have that problem on my forums (VB-4.2.2-pl1).
Reply With Quote
  #292  
Old 19 Jun 2014, 19:25
blackberry's Avatar
blackberry blackberry is offline
 
Join Date: Feb 2008
Real name: Sheem
Originally Posted by Elite_360_ View Post
Did you try to disable one mod at a time and see if that fixes the problem there might be a mod that has a conflict with my mod because i don't have that problem on my forums (VB-4.2.2-pl1).
awww vbseo is causing this issue
__________________
SachiiDosti - Hum Sub Dost Hain
Reply With Quote
  #293  
Old 19 Sep 2014, 22:51
Elite_360_'s Avatar
Elite_360_ Elite_360_ is offline
 
Join Date: Nov 2012
Updated to 2.0.6 been busy don't really know what i fix i should have release it sooner this fix date back in july.
Reply With Quote
  #294  
Old 21 Sep 2014, 19:57
blackberry's Avatar
blackberry blackberry is offline
 
Join Date: Feb 2008
Real name: Sheem
Originally Posted by Elite_360_ View Post
Updated to 2.0.6 been busy don't really know what i fix i should have release it sooner this fix date back in july.
it doesn't show formating under thread title (img attached)
Attached Images
File Type: jpg Untitled-1.jpg (98.5 KB, 17 views)
__________________
SachiiDosti - Hum Sub Dost Hain
Reply With Quote
  #295  
Old 22 Sep 2014, 21:37
mightyudis mightyudis is offline
 
Join Date: Mar 2014
Since the mod uses fetch_musername($fetch_userinfo) to get the marked up names, which returns empty at deleted users, the names of deleted thread creators were not showing up in the threadbit_display.

I added

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

to e360mods/markup/hooks/threadbit_display.php to make them re-appear.

Is my template at fault or is this a possible bug?
Reply With Quote
  #296  
Old 01 Oct 2014, 21:52
Elite_360_'s Avatar
Elite_360_ Elite_360_ is offline
 
Join Date: Nov 2012
Originally Posted by mightyudis View Post
Since the mod uses fetch_musername($fetch_userinfo) to get the marked up names, which returns empty at deleted users, the names of deleted thread creators were not showing up in the threadbit_display.

I added

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

to e360mods/markup/hooks/threadbit_display.php to make them re-appear.

Is my template at fault or is this a possible bug?
I never added markup for deleted threads since only admins see it the username should be there i add markup for the next version. Revert your threadbit_display all template edit are auto now, And if you deleted a user all their threads turn to Guest user, For deleted threads it does not use the threadbit_display it uses it's own template can't remember the name of the template off the top off my head.
Reply With Quote
  #297  
Old 29 Dec 2014, 21:04
Dieter27 Dieter27 is offline
 
Join Date: Feb 2013
Real name: Dieter
hi ive tried almost evrything to enable the html markup color for thread started by but it doesnt work is there any fix thx inadvance

here is an image on how it looks now http://gyazo.com/245f6fdaca85aa02a519fb98a5aa2371
Reply With Quote
  #298  
Old 30 Dec 2014, 00:39
Elite_360_'s Avatar
Elite_360_ Elite_360_ is offline
 
Join Date: Nov 2012
Originally Posted by Dieter27 View Post
hi ive tried almost evrything to enable the html markup color for thread started by but it doesnt work is there any fix thx inadvance

here is an image on how it looks now http://gyazo.com/245f6fdaca85aa02a519fb98a5aa2371
Did you edit the threadbit_display Template? All templates edits are auto now.
Reply With Quote
  #299  
Old 30 Dec 2014, 10:45
Dieter27 Dieter27 is offline
 
Join Date: Feb 2013
Real name: Dieter
Originally Posted by Elite_360_ View Post
Did you edit the threadbit_display Template? All templates edits are auto now.
i was justlooking to change the color of the sticky threads background but before ive done that it didnt worked also can you maybe explain me what to do to fix the thread started by name in color ?

http://gyazo.com/25640dedab72f177e54f446d08e2d9d5

i think these are the settings to have that in color or am i wrong thx in advance
Reply With Quote
  #300  
Old 01 Jan 2015, 16:13
boss22 boss22 is offline
 
Join Date: Oct 2012
Hello

Need some help ..just installed your mod and works fine - can not get username markup in threadbits - will attach picture - and see that some another have same problem -

regards

bosss
Attached Images
File Type: jpg e360.jpg (26.2 KB, 10 views)
Reply With Quote
Reply

Tags
color, username


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 04:21.

Layout Options | Width: Wide Color: