Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Username Html MarkUp Everywhere 4.2.x Details »
Username Html MarkUp Everywhere 4.2.x
Mod Version: 2.1.2, by Elite_360_ (Coder) Elite_360_ is offline
Developer Last Online: Oct 2020 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.2.x Rating: (26 votes - 4.62 average) Installs: 168
Released: 09 Nov 2012 Last Update: 10 Jun 2015 Downloads: 1551
Not Supported DB Changes Uses Plugins Auto-Template Code Changes Additional Files  

Mark As Installed = Support
For Version Information And Features for Next Version: Go to Post #3

This Mod Works From 4.2.x

Description:

Markup Everywhere well almost like 90% if you use every feature that vb has.
Added Member Action Drop-Down where it did not have it.
Username Font
Username Prefix (Clan Tags) and the Option to Change to a Suffix in "Usergroup Manager"
Auto Template Edits

If you don't like the way this mod does the HTML markup,
It's compatible with vBNinja mod Ultimate Usergroup HTML Markup Customizer
but username prefix (Clan Tags) and username font will not work with this mod.


Updating: from 1.0.9, 1.0.10 and 1.0.11 to 2.x.x

The templates that need to be reverted are.

Threadbit
header
blog_sidebar_user
calendar_monthly_birthday
calendar_showbirthdays
search_threadbit
activitystream_album_album
activitystream_album_comment
activitystream_album_photo
activitystream_blog_comment
activitystream_blog_entry
activitystream_calendar_event
activitystream_cms_article
activitystream_cms_comment
activitystream_forum_post
activitystream_forum_thread
activitystream_forum_visitormessage
activitystream_socialgroup_discussion
activitystream_socialgroup_group
activitystream_socialgroup_groupmessage
activitystream_socialgroup_photo
activitystream_socialgroup_photocomment


Re-upload your vb version all the file but delete the install directory and the includes/config.php.new file. Don't Run Vb Upgrade

Then go to Installation
---------------------------------------------------------------------------------
Installation:

1. Upload the contents of upload folder to your forum root.

2. Import the product-e360_markup.xml product file go to AdminCP >
Plugins & Products > Manage Products > [Add/Import Product]

3. Go to AdminCP > Settings > Options > e360 - Usernames HTML Markup Options and config.(There a link to the file edits there too)

Only if you want to use User Name Prefix and Font
4. Go to AdminCP > Usergroups > Usergroup Manager > and config each usergroup "e360 - Username Html Markup Permissions"

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	edit_profile.jpg
Views:	1636
Size:	21.7 KB
ID:	147716   Click image for larger version

Name:	Permissions.jpg
Views:	1377
Size:	108.1 KB
ID:	147717   Click image for larger version

Name:	markup_options.jpg
Views:	991
Size:	96.6 KB
ID:	147718   Click image for larger version

Name:	link_to_file_edits.jpg
Views:	1443
Size:	38.0 KB
ID:	147954  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
  #331  
Old 27 Mar 2015, 15:29
Elite_360_'s Avatar
Elite_360_ Elite_360_ is offline
 
Join Date: Nov 2012
Originally Posted by ezak View Post
Do as you said, but no way to make thread start by is marked up
@ezak
Edit your threadbit template find this code

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


And replace with this code

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Originally Posted by Asmod View Post
Hi,

If i want to update from 2.0.7 to 2.1.0 i need to revert all templates and all that hassle ?

Is not working if i upload and ow. the files then install again the plugin. - Or uninstalling it and uploading/installing again ?

Thanks!
@Asmod
Theyíre no template edits it' been like that since 2.x.x+ just upload and install the product-e360_markup.xml
Reply With Quote
  #332  
Old 05 Apr 2015, 18:42
mll mll is offline
 
Join Date: Dec 2014


Error occurred while creating new blog post.
Reply With Quote
  #333  
Old 05 Apr 2015, 22:36
Elite_360_'s Avatar
Elite_360_ Elite_360_ is offline
 
Join Date: Nov 2012
Originally Posted by mll View Post


Error occurred while creating new blog post.
Whats the error?
Reply With Quote
  #334  
Old 05 Apr 2015, 23:46
mll mll is offline
 
Join Date: Dec 2014
Originally Posted by Elite_360_ View Post
Whats the error?


Get the following error (while creating new blog post or post blog comment):


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


Edit: all normal after disabling.
Reply With Quote
  #335  
Old 06 Apr 2015, 00:46
Elite_360_'s Avatar
Elite_360_ Elite_360_ is offline
 
Join Date: Nov 2012
Originally Posted by mll View Post


Get the following error (while creating new blog post or post blog comment):

Edit: all normal after disabling.
Just disable for now i will have fix tomorrow in version 2.1.1
Reply With Quote
  #336  
Old 06 Apr 2015, 00:51
mll mll is offline
 
Join Date: Dec 2014
Originally Posted by Elite_360_ View Post
Just disable for now i will have fix tomorrow in version 2.1.1
You are great , waiting for good news.

Many thanks
Reply With Quote
  #337  
Old 06 Apr 2015, 14:05
Elite_360_'s Avatar
Elite_360_ Elite_360_ is offline
 
Join Date: Nov 2012
Updated to 2.1.1
-Fixed error when making a "Blog Post or Blog Comment"
Reply With Quote
  #338  
Old 06 Apr 2015, 15:45
mll mll is offline
 
Join Date: Dec 2014
Originally Posted by Elite_360_ View Post
Updated to 2.1.1
-Fixed error when making a "Blog Post or Blog Comment"
I was the first one to use 2.11

Glad that it is solved, it's working just fine for vb 4.2.2.

Please fix Blog Statistics of FORUMHOME (more out of the two rows) if you have time.

Thanks a lot
Reply With Quote
  #339  
Old 06 Apr 2015, 16:18
Elite_360_'s Avatar
Elite_360_ Elite_360_ is offline
 
Join Date: Nov 2012
Originally Posted by mll View Post
I was the first one to use 2.11

Glad that it is solved, it's working just fine for vb 4.2.2.

Please fix Blog Statistics of FORUMHOME (more out of the two rows) if you have time.

Thanks a lot
In e360 - Usernames HTML Markup Options under FORUMHOME Settings
it tell you to disable Plugin "Forum Home: Process Blog Stats" so you will not get double Blog Statistics.
Attached Images
File Type: jpg markupsettingblog.jpg (72.8 KB, 14 views)
Reply With Quote
  #340  
Old 06 Apr 2015, 16:57
mll mll is offline
 
Join Date: Dec 2014
Originally Posted by Elite_360_ View Post
In e360 - Usernames HTML Markup Options under FORUMHOME Settings
it tell you to disable Plugin "Forum Home: Process Blog Stats" so you will not get double Blog Statistics.
I didn't pay attention to this setting. Thank you
Reply With Quote
  #341  
Old 05 Jun 2015, 17:11
brianbde brianbde is offline
 
Join Date: Feb 2015
Hi, It's not working in my activity stream. I have the latest version. Do I need to edit some code somewhere. I just see the default colors not the markup.
Reply With Quote
  #342  
Old 07 Jun 2015, 22:50
ozzy47's Avatar
ozzy47 ozzy47 is offline
 
Join Date: Jul 2009
Real name: Chris
I see one issue. If I have a users Primary Usergroup as a admin, but their Display Usergroup is set to something else, they show as a admin. So far this is happening on forumdisplay
__________________
You can get access to my 180 mods for vB 3.6 - 4.x at The Admin Zone as well as the professional support you are used to. New vBulletin Spider Definitions, vBulletin Spiders List Hits 1000 Spiders! ​ OzzModz down. Site has had a data breach, checking how the intrusion happened. Change your PW if you use the same one on my site and others.
Reply With Quote
  #343  
Old 10 Jun 2015, 03:12
Elite_360_'s Avatar
Elite_360_ Elite_360_ is offline
 
Join Date: Nov 2012
Originally Posted by brianbde View Post
Hi, It's not working in my activity stream. I have the latest version. Do I need to edit some code somewhere. I just see the default colors not the markup.
Sounds like you did not do the file edits
got to www.YourWebSite.com/e360mods/markup/includes/instructions.html#stream
there is a link to the file edit in "e360 - Usernames HTML Markup Options"

Originally Posted by ozzy47 View Post
I see one issue. If I have a users Primary Usergroup as a admin, but their Display Usergroup is set to something else, they show as a admin. So far this is happening on forumdisplay
Fixed in 2.1.2
Reply With Quote
  #344  
Old 10 Jun 2015, 03:21
Elite_360_'s Avatar
Elite_360_ Elite_360_ is offline
 
Join Date: Nov 2012
Updated to 2.1.2
1. Fixed bug when in multiple usergroups on forum display last poster has wrong display usergroup.
2. Fixed bug when registering if Prefix or Font Cache is enabled it will rebuild Cache.
Reply With Quote
  #345  
Old 12 Jun 2015, 23:53
ozzy47's Avatar
ozzy47 ozzy47 is offline
 
Join Date: Jul 2009
Real name: Chris
Awesome, that has seemed to work.
__________________
You can get access to my 180 mods for vB 3.6 - 4.x at The Admin Zone as well as the professional support you are used to. New vBulletin Spider Definitions, vBulletin Spiders List Hits 1000 Spiders! ​ OzzModz down. Site has had a data breach, checking how the intrusion happened. Change your PW if you use the same one on my site and others.
Reply With Quote
Reply

Tags
color, username


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 01:42.

Layout Options | Width: Wide Color: