Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Article Options
  #46  
Old 01 Mar 2010, 13:07
elenh's Avatar
elenh elenh is offline
 
Join Date: Jun 2009
Real name: Elen H.
Works not by me..

I try with both codes but works not correct by me.
I added both codes to forumbits.css and after on forumdisplay.css but haven't worked.
Take a look on the screenshot if you have the time to see how the forumdisplay subforum looking.

Should i change the values of forums depth in the vb settings?
Can you tell me what do i wrong? I test the code in the default vb style.
Attached Images
File Type: jpg preview_forumdisplay_lynne.jpg (61.5 KB, 134 views)
Reply With Quote
  #47  
Old 02 Mar 2010, 05:12
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Try adding the code to the additional.css file (that template didn't exist when I wrote this).
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #48  
Old 02 Mar 2010, 07:48
elenh's Avatar
elenh elenh is offline
 
Join Date: Jun 2009
Real name: Elen H.
again works not on forumdisplay.php (subforums)
Reply With Quote
  #49  
Old 02 Mar 2010, 16:15
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
It looks like they just changed the class names from childforum to forumbits. I haven't done much checking, but I changed the name real quick and it seemed to work:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #50  
Old 02 Mar 2010, 23:49
bsdvn bsdvn is offline
 
Join Date: Mar 2010
hi Lynne

In my site, it is correct on Firefox, but it is only 1 collumn on IE - You can see this information at my site at here
Reply With Quote
  #51  
Old 03 Mar 2010, 10:00
elenh's Avatar
elenh elenh is offline
 
Join Date: Jun 2009
Real name: Elen H.
Yes lynne. Thanks its worked fine.

Last edited by elenh; 03 Mar 2010 at 10:39.
Reply With Quote
  #52  
Old 04 Mar 2010, 05:44
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Originally Posted by bsdvn View Post
hi Lynne

In my site, it is correct on Firefox, but it is only 1 collumn on IE - You can see this information at my site at here
Sorry, but I don't have IE to view it.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #53  
Old 06 Mar 2010, 15:54
viarun viarun is offline
 
Join Date: Feb 2010
Adding clear:both; to the subforum listing 2-column css for this class .subforums ol.subforumlist fixes a display problem in IE7.
Reply With Quote
  #54  
Old 17 Mar 2010, 18:00
ChangeFive ChangeFive is offline
 
Join Date: Feb 2010
Thank you! Thank you! Thank you! Been trying to figure out how to do this for sub forum display for a while. This worked perfectly.
Reply With Quote
  #55  
Old 22 Apr 2010, 18:26
kmohamed kmohamed is offline
 
Join Date: Nov 2008
great i did my best and the result were fabulous all thanx for you
Reply With Quote
  #56  
Old 26 Apr 2010, 01:54
Cedric_FP Cedric_FP is offline
 
Join Date: May 2005
Hi,

Is it possible to do this with forumhead as well?

So that instead of there being two forums in columns that belong to the same category, there are two categories that exist in columns.
__________________
Are you an avid writer? If so, head on over to http://www.fictionpost.com and register today!
Reply With Quote
  #57  
Old 26 Apr 2010, 05:22
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Originally Posted by Cedric_FP View Post
Hi,

Is it possible to do this with forumhead as well?

So that instead of there being two forums in columns that belong to the same category, there are two categories that exist in columns.
Sure. As I said in the article:
This same concept can be applied to any list in the style.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #58  
Old 27 Apr 2010, 06:20
Cedric_FP Cedric_FP is offline
 
Join Date: May 2005
I can barely even comprehend the CSS to do it for forums let alone for forumhead.

All I can gather is that something needs to happen with .forumbits_post L1
__________________
Are you an avid writer? If so, head on over to http://www.fictionpost.com and register today!
Reply With Quote
  #59  
Old 08 May 2010, 00:39
ever-fresh ever-fresh is offline
 
Join Date: Aug 2008
This same concept can be applied to any list in the style. For instance, you can change the listing of sub-forums under the Sub-Forums listing on the main page also with just a couple of lines:
is there any modification for this please ?
i really need this.

--------------- Added 08 May 2010 at 01:07 ---------------

what is the location of file from root
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

?
And what is the name of file ?
where i need to put thse codes ?

Last edited by ever-fresh; 08 May 2010 at 01:07. Reason: Auto-Merged DoublePost
Reply With Quote
  #60  
Old 08 May 2010, 03:27
ever-fresh ever-fresh is offline
 
Join Date: Aug 2008
hi.
i got it now.

thankyou very much laynn. good job.

here i can see somewhere extra space.
and in some places less space.

Please see image:
Attached Images
File Type: gif extra-space.gif (43.7 KB, 117 views)
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Article Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 21:04.

Layout Options | Width: Wide Color: