Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Adding Lightbox to Attachment thumbs Details »
Adding Lightbox to Attachment thumbs
Mod Version: 1.00, by imranbaig (Member) imranbaig is offline
Developer Last Online: Aug 2013 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.6.0 Rating: (2 votes - 5.00 average) Installs: 75
Released: 06 Aug 2006 Last Update: Never Downloads: 393
Not Supported  

Adding Lightbox to Attachment thumbs
Overview
Lightbox JS is a simple, unobtrusive script used to overlay images on the current page. It's a snap to setup and works on all modern browsers.

-This hack allows you to add the famous lightbox to attachment thumbnails.

- This makes users see attached images easilly, without having to open another page.

- It can be completly customised, to fit into your skin design, from css.

Installation - Very easy.

Download and upload the contents of upload folder into your forum root.

Template Edits.

Step1: Open headinclude, and insert this inside <heade></head>


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

click Save.

Step2: Now Open postbit_attachmentthumbnail

Find:
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Replace With:
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Thats it Enjoy The hack.

Demo: http://forums.winkeyfinder.com/showthread.php?p=1502

Note: It doesn't work if I click an image link before the page has finished loading.
The script is activated only after the page has finished loading.

Thank you!

All the Credit goes to huddletogether.com, for devloping such a beautifull script.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Addons

Screenshots

Click image for larger version

Name:	lightbox-integration.jpg
Views:	3148
Size:	98.7 KB
ID:	51714  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
vBulletin Attachment Lightbox Ntfu2 vBulletin 3.5 Template Modifications 199 20 Aug 2008 18:21
Add-On Releases Lightbox/thickbox for attachment on CMPS module rapidphim vBulletin 3.6 Template Modifications 5 15 Oct 2007 22:04

  #46  
Old 26 Sep 2006, 00:07
effizienz effizienz is offline
 
Join Date: Sep 2006
Originally Posted by Logician
To avoid the errors, apply installation step 1 to SHOWTHREAD template only (before </head> tag) , rather than headerinclude template. This should fix your problems..
Won't work. Even if included only in SHOWTHREAD you will get problems with quick edit!
Reply With Quote
  #47  
Old 28 Sep 2006, 19:26
Sean S's Avatar
Sean S Sean S is offline
 
Join Date: Jan 2004
Real name: Sean
Here is what you guys have to do to get rid of those errors that you have been getting, put an if condition around the script,


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #48  
Old 06 Oct 2006, 16:25
hnjco hnjco is offline
 
Join Date: Jul 2006
Installed and worked perfect..

The one thing i want is..if there are 5 pictures and i click on first one which show in new lightbox window..now if i want to see 2nd picture i have to close lightbox window and click on 2nd or any other picture...any way to add previous and next option in lightbox window so we can see next picture then closing lightbox and click on other picture??

Last edited by hnjco; 06 Oct 2006 at 16:27.
Reply With Quote
  #49  
Old 06 Oct 2006, 21:37
hnjco hnjco is offline
 
Join Date: Jul 2006
First BUG.
When you do Quick EDIT of post you can't save post when you click on SAVE but you can save post in Go To Advance option of EDIT POST.

I'm having this trouble since i install this mod but after uninstall it was fine and again i install then same thing again.
Reply With Quote
  #50  
Old 08 Oct 2006, 08:10
imranbaig imranbaig is offline
 
Join Date: Sep 2005
Real name: Imran
Originally Posted by hnjco
First BUG.
When you do Quick EDIT of post you can't save post when you click on SAVE but you can save post in Go To Advance option of EDIT POST.

I'm having this trouble since i install this mod but after uninstall it was fine and again i install then same thing again.
There seems to be a conflict with these to jscripts, I will let the author konw abut this and let's see what he can do to over come this problem.
Reply With Quote
  #51  
Old 08 Oct 2006, 21:03
hnjco hnjco is offline
 
Join Date: Jul 2006
thanks imranbaig saab

Hope this can be sorted soon and we can use.
Reply With Quote
  #52  
Old 05 Nov 2006, 16:51
radarhunter radarhunter is offline
 
Join Date: Jul 2006
workin` now thankx

Last edited by radarhunter; 05 Nov 2006 at 17:07.
Reply With Quote
  #53  
Old 25 Nov 2006, 17:22
shadow smith shadow smith is offline
 
Join Date: Dec 2005
Hey guys, before I install this, does it work with quick editting? I thought I'd ask before I went tinkering.

Thanks,
Steve
Reply With Quote
  #54  
Old 28 Nov 2006, 11:05
[email protected] Natalie@Club is offline
 
Join Date: Oct 2006
Great hack, I can confirm it works in Firefox and Safari
Reply With Quote
  #55  
Old 29 Dec 2006, 06:09
Noctavia Noctavia is offline
 
Join Date: May 2006
Originally Posted by Oddjob View Post
Im also a little confused where the files are uploaded to.....
Same, where exactly do we upload the CSS, Images and JS folders to?
Reply With Quote
  #56  
Old 30 Dec 2006, 22:32
Funky Diver Funky Diver is offline
 
Join Date: Dec 2006
Originally Posted by Noctavia View Post
Same, where exactly do we upload the CSS, Images and JS folders to?
You upload them to the folder where your forum sits.

e.g. /www/forum or if your forum sits on your www/ (or public_html) then put them in there.


On a seperate entity, this really is a sweet hack... IF it would work properly.

I have the greyed out loading thing... that works fine. No problems editing attachments... BUT when I do click on the image, it doesn't appear in the box, it goes through the loading thing, looks very nice... then new page with the image, aligned to the left. This ONLY happens in Firefox... it works fine in IE. What have I done wrong, because I just cannot figure it out?
Reply With Quote
  #57  
Old 31 Dec 2006, 03:58
Noctavia Noctavia is offline
 
Join Date: May 2006
Originally Posted by Funky Diver View Post
You upload them to the folder where your forum sits.

e.g. /www/forum or if your forum sits on your www/ (or public_html) then put them in there.
Thankyou very much, I thought that might have been it, but wasn't 100% sure because I couldn't get it to work properly.

Originally Posted by Funky Diver View Post
No problems editing attachments... BUT when I do click on the image, it doesn't appear in the box, it goes through the loading thing, looks very nice... then new page with the image, aligned to the left. This ONLY happens in Firefox... it works fine in IE. What have I done wrong, because I just cannot figure it out?
I am having this problem as well, although mine doesn't work in Explorer ><
Reply With Quote
  #58  
Old 31 Dec 2006, 19:25
PixelFx PixelFx is offline
 
Join Date: Dec 2002
the only issue I'm having with this after applying it is that, if I do a quick edit of a post, it won't save. Unless I'm in advanced mode.

Other than that, using the conditionals above, fixed all problems I had before when I tried this hack.
Reply With Quote
  #59  
Old 04 Jan 2007, 18:21
Atachi Atachi is offline
 
Join Date: Jan 2006
it's the prototype.js, btw.
it's conflicting with vbulletin's own JS-framework.

tried doing the same a few days ago (didn't know there were already hacks) and ran into the same problem.
Reply With Quote
  #60  
Old 04 Jan 2007, 20:16
PixelFx PixelFx is offline
 
Join Date: Dec 2002
anyone found fix for this? and thanks
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 01:57.

Layout Options | Width: Wide Color: