Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
vBug Tracker 1.0.3 Details »
vBug Tracker 1.0.3
Mod Version: 1.0.3, by Dark_Wizard (Coder) Dark_Wizard is offline
Developer Last Online: Jun 2014 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.0.6 Rating: (1 vote - 5.00 average) Installs: 97
Released: 18 Sep 2004 Last Update: 21 Feb 2005 Downloads: 32
Not Supported DB Changes  

You asked for it and here it is...a bug tracker that mimics the one at vBulletin.com.
There is no upgrade yet from the other bug trackers listed on this site but if enough people request it I will add it to the installer.

Also, please DO NOT request help, assistance or ask questions via IM as I will ignore you and if your persistent will block you. Your best option for immediate support is at vbwar.com but I will check in here from time to time.

Enjoy!

Please click install if you use this hack. Support is only given to those who click. Thx!

Version 1.0.1:
Fixed missing phrase (here)
Fixed redirect to blank page after edit bug
Fixed assigned to not working after bug edit

Version 1.0.2:
Finally fixed the dropped title and missing phrases.
Plus a few other small bugs you people didn't catch.

New bug found...file updated. Users of version 1.0.2 need to perform these steps found here.

Version 1.0.3:
Fixed all tableprefixes and a small bug. Tested in both tableprefixed db and no tableprefix db...

Pro Version can be seen here!

Additional support can be found here.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Add-On Releases vBug Tracker Lite 3.7 Dark_Wizard vBulletin 3.7 Add-ons 49 30 Jun 2011 10:40
vBug Tracker Lite 3.5.1 Dark_Wizard vBulletin 3.5 Add-ons 290 18 May 2008 02:24

  #151  
Old 11 Feb 2005, 23:05
SpeedStreet SpeedStreet is offline
 
Join Date: Aug 2002
<schnap>

Fresh Install on Fresh Board in private testing environment:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

__________________
Charity Organization Charity Coder
Reply With Quote
  #152  
Old 12 Feb 2005, 18:59
SpeedStreet SpeedStreet is offline
 
Join Date: Aug 2002
Does anyone have an idea? I've poured over this code and I cannot find anything that is inherently wrong with it. I should also say I am using the new 3.0.6. Everything appears fine in the front end (bugs can be added, etc. It's only when the admincp tries to access vbugs_admin.php
__________________
Charity Organization Charity Coder
Reply With Quote
  #153  
Old 16 Feb 2005, 18:03
SpeedStreet SpeedStreet is offline
 
Join Date: Aug 2002
Sad that this hack seems to have died the closer we all get to vbugs pro. I wanted to test out the lite version for my company looking to integrate it into their intranet, but it looks like I will have to go to an open source, more fully supported product
__________________
Charity Organization Charity Coder
Reply With Quote
  #154  
Old 17 Feb 2005, 17:09
ccunnin71's Avatar
ccunnin71 ccunnin71 is offline
 
Join Date: Mar 2004
Real name: Christopher Cunningham
I am running it on 3.0.6 with prefixed tables. Works fine... I made the changes that FlashCode suggested with my one fix. It's a pretty limited system but workable.

I would go over your install again and see if you got one of the steps mixed up. Be sure you gave your admin rights as well.
Reply With Quote
  #155  
Old 18 Feb 2005, 14:53
Dark Shogun Dark Shogun is offline
 
Join Date: Aug 2002
Real name: Nate
Originally Posted by SpeedStreet
<schnap>

Fresh Install on Fresh Board in private testing environment:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.
I have the exact same problem. I am running my board on a private system and get the same exact error when I try to add/change any of the vbug dropdowns in the admincp. Can someone please help us out?

Dark Shogun
Reply With Quote
  #156  
Old 18 Feb 2005, 20:46
SpeedStreet SpeedStreet is offline
 
Join Date: Aug 2002
I just reinstalled and I am now using table prefixes...so I will see if this works.
__________________
Charity Organization Charity Coder
Reply With Quote
  #157  
Old 18 Feb 2005, 22:04
SpeedStreet SpeedStreet is offline
 
Join Date: Aug 2002
vBug Tracker 1.02 works with vBulletin 3.0.6
=================================

I now have the system up and running.

It's quite slick. Though my concerns now lie in the support sector if I were to purchase this for our Intranet.

In order to have this work properly for your board, you MUST make some changes.

Fasherman's Add dB Prefixes: HERE

StormBlast's init.php fix:
HERE

And for a cleaner UI, I reccomend HarryButt's little nugget: HERE

Unfortunately, I cannot speak to how this will work on a dB without prefixes, though I assume it should flesh out OK.

Good Luck everyone!
__________________
Charity Organization Charity Coder
Reply With Quote
  #158  
Old 19 Feb 2005, 17:44
Dark_Wizard Dark_Wizard is offline
 
Join Date: Nov 2001
Real name: Bob
Well...I'm back and now there is an updated version that fixes one small bug that fell unnoticed and table prefixes have been updated and tested on vB 3.0.6.

I'm sorry that I haven't been around as I have been busy with my Gold release of vBWar 3.0 and some other various projects. FYI, the Pro version is back in full swing and will be available for beta testing within the next few weeks but can only be obtained at vbwar.com.

Last edited by Dark_Wizard; 19 Feb 2005 at 17:48.
Reply With Quote
  #159  
Old 19 Feb 2005, 18:10
PixelFx PixelFx is offline
 
Join Date: Dec 2002
Originally Posted by Dark_Wizard
Well...I'm back and now there is an updated version that fixes one small bug that fell unnoticed and table prefixes have been updated and tested on vB 3.0.6.

I'm sorry that I haven't been around as I have been busy with my Gold release of vBWar 3.0 and some other various projects. FYI, the Pro version is back in full swing and will be available for beta testing within the next few weeks but can only be obtained at vbwar.com.
let me know if you need beta testers, I have 6000 developers that could test the crap out of it
Reply With Quote
  #160  
Old 19 Feb 2005, 18:12
Dark_Wizard Dark_Wizard is offline
 
Join Date: Nov 2001
Real name: Bob
Originally Posted by PixelFx
let me know if you need beta testers, I have 6000 developers that could test the crap out of it
ROFLMAO...you are already at the top of my list...I will keep you posted!
Reply With Quote
  #161  
Old 21 Feb 2005, 12:10
PitchouneN64ngc's Avatar
PitchouneN64ngc PitchouneN64ngc is offline
 
Join Date: Aug 2002
Real name: Yves
I have tested your update (1.0.3) and I find two little bugs with prefix tables.

In vbugs.php, find two times this:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

And replace by this:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

__________________
Administrator of http://forum.vbulletin-fr.org/

vBulletin QA Engineer / Lead Project Tools Developer
Reply With Quote
  #162  
Old 21 Feb 2005, 20:03
Dark_Wizard Dark_Wizard is offline
 
Join Date: Nov 2001
Real name: Bob
Originally Posted by PitchouneN64ngc
I have tested your update (1.0.3) and I find two little bugs with prefix tables.

In vbugs.php, find two times this:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

And replace by this:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


Nice find...fixed, attachment updated!
Reply With Quote
  #163  
Old 21 Feb 2005, 21:21
SpeedStreet SpeedStreet is offline
 
Join Date: Aug 2002
was the little bug that was fixed the truncating of data in vbugsadmin when adding a new bug?
__________________
Charity Organization Charity Coder
Reply With Quote
  #164  
Old 25 Feb 2005, 00:38
ixian's Avatar
ixian ixian is offline
 
Join Date: Nov 2001
Originally Posted by Dark Shogun
I have the exact same problem. I am running my board on a private system and get the same exact error when I try to add/change any of the vbug dropdowns in the admincp. Can someone please help us out?

Dark Shogun
This problem has returned for 3.0.7, I just ran a fresh install - on a fresh, unhacked board - and get this exact problem. Went back over the file edits with a fine toothed comb. Nope.

I don't use table prefixes but from what I read that shouldn't matter?
__________________
Ixian
Maximum Gamer
Reply With Quote
  #165  
Old 25 Feb 2005, 00:54
ixian's Avatar
ixian ixian is offline
 
Join Date: Nov 2001
Originally Posted by ixian
This problem has returned for 3.0.7, I just ran a fresh install - on a fresh, unhacked board - and get this exact problem. Went back over the file edits with a fine toothed comb. Nope.

I don't use table prefixes but from what I read that shouldn't matter?
Commenting out line 125 in vbugs_admin.php fixes the problem, though I am sure that isn't the final fix. At least it works this way.
__________________
Ixian
Maximum Gamer
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 11:00.

Layout Options | Width: Wide Color: