Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 20 Aug 2008, 17:57
Markos Markos is offline
 
Join Date: Aug 2006
moving forum

hi im wonting to put my forum in its own folder its in the main directory just now and wonting to put it into a forum names folder but wen i try to do this i don't get nothing wen i log on to the forum anyone tell me what i need to do
Reply With Quote
  #2  
Old 20 Aug 2008, 18:09
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
If you move the forum to a new directory, you need to change some of your settings in your Admin CP. vboptions > General Settings/URL/whatever needs to be changes along with all your image paths and attachement/avatar/profile paths if they are stored in the file system.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #3  
Old 20 Aug 2008, 18:12
Markos Markos is offline
 
Join Date: Aug 2006
so i will have to do all these changes before i move it to the new folder
Reply With Quote
  #4  
Old 20 Aug 2008, 18:15
UaECasher UaECasher is offline
 
Join Date: May 2008
yes you have to do these changes, and if you where installing vb advanced you have to change the paths also
__________________
My Sites:CasherZ Forums: All in one forums
My Mods:
Quick Soft delete and Physical delete:
Save time and reduce spam
Reply With Quote
  #5  
Old 20 Aug 2008, 18:25
Markos Markos is offline
 
Join Date: Aug 2006
i will be installing vba once ive got the forum into a new folder

--------------- Added 20 Aug 2008 at 18:46 ---------------

ive just tried this on my test forum and getting this errer wen i tried to upgrade to new vb

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in D:\apache2triad\htdocs\forum\includes\adminfunctions_template.php on line 2364
Okay

Last edited by Markos; 20 Aug 2008 at 18:46. Reason: Auto-Merged DoublePost
Reply With Quote
  #6  
Old 21 Aug 2008, 09:39
Marco van Herwaarden Marco van Herwaarden is offline
 
Join Date: Jul 2004
To troubleshoot this, please remove any hacks and disable your plugins, then see if you still have this problem.
Note: To temporarily disable the plugin system, edit config.php and add this line right under <?php

define('DISABLE_HOOKS', true);

If so, reupload all the original vB non-image files (except install.php). Make sure you upload these in ASCII format and overwrite the ones on the server.

You might need to run the upgrade.php script again to ensure it completes without errors.
__________________
Marco van Herwaarden
Ex vBulletin.org Coordinator
Reply With Quote
  #7  
Old 21 Aug 2008, 14:28
Markos Markos is offline
 
Join Date: Aug 2006
i got it to work but wen i installed vba i lost a lot of pics i dont think the style is compatible with vba
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 02:15.

Layout Options | Width: Wide Color: