Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
jQt Sliding Log-In & Register Details »
jQt Sliding Log-In & Register
Mod Version: 1.00beta2, by gothicuser (Member) gothicuser is offline
Developer Last Online: Nov 2013 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.1.11 Rating: (3 votes - 5.00 average) Installs: 28
Released: 09 Apr 2012 Last Update: 21 Apr 2012 Downloads: 275
Not Supported Uses Plugins Template Edits Auto-Template Additional Files Re-usable Code Translations Is in Beta Stage  

DESCRIPTION:
This mod will add a tabbed drop-down slider for both 'Log-In' and 'Register' dialogues based on the jQuery Tools Library.

UPGRADE:
This release only addresses a couple of compatibility issues. It will now play more friendly with other jQuery scripts.

The registration Human Verification component supports the 'Image Verification', 'Question & Answer' and the 'reCAPTCHA' modules, but NOT third party ones.
Please remember that if you have more than one mod that uses jQuery, they could conflict with each other.

You can see a demo HERE
(You need to select the 'Grey' theme from the drop-down 'Choose your theme..')

The next upgrade will include alternative styles amongst other things.

To Upgrade from Beta 1:
All you need to do is re-import the product file, allowing overwrite.

Installation:
Upload the content of the 'Upload' folder to your forum root, retaining directory structure.
If you already have TMS installed, the installation is a breeze, simply import the product file 'product-jqt_sliding_login.xml' in your AdminCP/Plugins & Products/Manage Products/

If you do not have TMS then in addition to importing the product file you will need to carry out the template edits found in the 'Template Edits.html' document. There aren't too many.

Configure the mod in AdminCP/Settings/Options/jQt Sliding Login

All updates/future releases and support are now only available at jqt-suite.co.uk

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	tabs.jpg
Views:	1202
Size:	45.5 KB
ID:	137632   Click image for larger version

Name:	login.jpg
Views:	1222
Size:	63.9 KB
ID:	137633   Click image for larger version

Name:	register.jpg
Views:	1355
Size:	81.2 KB
ID:	137634  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Miscellaneous Hacks jQt Suite (jQuery Tools Tooltips & Overlays) gothicuser vBulletin 3.8 Add-ons 62 01 Apr 2012 11:03

  #16  
Old 10 Apr 2012, 19:26
nacaruncr nacaruncr is offline
 
Join Date: Nov 2010
Is there a way to add the "Referrer" in the register?
Reply With Quote
  #17  
Old 10 Apr 2012, 19:51
gothicuser's Avatar
gothicuser gothicuser is offline
 
Join Date: Apr 2004
Real name: Tony
Originally Posted by nacaruncr View Post
Is there a way to add the "Referrer" in the register?
I can look at that for the next release.
__________________
Grumpy and bad tempered. I'm a pensioner, so don't care any more
Reply With Quote
  #18  
Old 10 Apr 2012, 19:52
nacaruncr nacaruncr is offline
 
Join Date: Nov 2010
ok I'm gonna wait it
regards
Reply With Quote
  #19  
Old 12 Apr 2012, 02:06
Hareth Hareth is offline
 
Join Date: Dec 2007
great work thank you.

marked as installed
Reply With Quote
  #20  
Old 13 Apr 2012, 06:55
nacaruncr nacaruncr is offline
 
Join Date: Nov 2010
If I have installet this one:
http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=267121

Have I uninstall it to install this or not?
Because it doesn't work me fine after the installation, I think that I've to revert the templates and install this, not?

Regards and excuse me my english :S
Reply With Quote
  #21  
Old 13 Apr 2012, 08:16
gothicuser's Avatar
gothicuser gothicuser is offline
 
Join Date: Apr 2004
Real name: Tony
Originally Posted by nacaruncr View Post
If I have installet this one:
http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=267121

Have I uninstall it to install this or not?
Because it doesn't work me fine after the installation, I think that I've to revert the templates and install this, not?

Regards and excuse me my english :S
Because they both use the same jQuery library, and share similar calls/methods, they will not work together. You will have to use one or the other. Sorry.

EDIT: With the next upgrade I may be offering an alternative download, which will include a noconflict variation. These might work better together, I don't know yet, I will have to test them both.
__________________
Grumpy and bad tempered. I'm a pensioner, so don't care any more
Reply With Quote
  #22  
Old 13 Apr 2012, 09:16
leclownos leclownos is offline
 
Join Date: Sep 2009
Thank for this addons!!
Reply With Quote
  #23  
Old 16 Apr 2012, 03:15
nacaruncr nacaruncr is offline
 
Join Date: Nov 2010
Originally Posted by gothicuser View Post
Because they both use the same jQuery library, and share similar calls/methods, they will not work together. You will have to use one or the other. Sorry.

EDIT: With the next upgrade I may be offering an alternative download, which will include a noconflict variation. These might work better together, I don't know yet, I will have to test them both.

Ok I wait it
thanks
Reply With Quote
  #24  
Old 17 Apr 2012, 13:40
HHelp1's Avatar
HHelp1 HHelp1 is offline
 
Join Date: May 2011
It say

Find the following Text in Template header:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

in header theres a lot </vb:if> so how do i know to place above?
__________________
Just Helping
Reply With Quote
  #25  
Old 19 Apr 2012, 05:30
nacaruncr nacaruncr is offline
 
Join Date: Nov 2010
Originally Posted by gothicuser View Post
Because they both use the same jQuery library, and share similar calls/methods, they will not work together. You will have to use one or the other. Sorry.

EDIT: With the next upgrade I may be offering an alternative download, which will include a noconflict variation. These might work better together, I don't know yet, I will have to test them both.
Are there news about this update??
thanks

regards
Reply With Quote
  #26  
Old 19 Apr 2012, 15:15
HHelp1's Avatar
HHelp1 HHelp1 is offline
 
Join Date: May 2011
This is not working for me :/ ! It show that Close, Log In, Register button at top left but when i click it and it does redirect me to the forum... Any help please? Thanks in advance!
__________________
Just Helping
Reply With Quote
  #27  
Old 19 Apr 2012, 17:01
woffie's Avatar
woffie woffie is offline
 
Join Date: Jan 2009
Real name: Jim
Would be great if it worked with Solve Media
Reply With Quote
  #28  
Old 20 Apr 2012, 05:38
gothicuser's Avatar
gothicuser gothicuser is offline
 
Join Date: Apr 2004
Real name: Tony
Originally Posted by nacaruncr View Post
Are there news about this update??
thanks
I am trying to solve a long standing issue with one of my other projects first, though it's taking far longer than anticipated. I should be able to start work on this one over the weekend. Sorry.


Originally Posted by HHelp1 View Post
This is not working for me :/ ! It show that Close, Log In, Register button at top left but when i click it and it does redirect me to the forum... Any help please? Thanks in advance!
That normally means that the jquery script has not been loaded. Do you have any other jQuery mods installed?
If you installed it manually (you don't have TMS installed) check that the hook

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

has been placed in the header correctly.
__________________
Grumpy and bad tempered. I'm a pensioner, so don't care any more
Reply With Quote
  #29  
Old 20 Apr 2012, 15:49
nacaruncr nacaruncr is offline
 
Join Date: Nov 2010
Ok man I'll hope it, because this hack it's awesome and it's like me so much
regards

p.s. excuse me my english :S
Reply With Quote
  #30  
Old 21 Apr 2012, 05:03
gothicuser's Avatar
gothicuser gothicuser is offline
 
Join Date: Apr 2004
Real name: Tony
nacaruncr, I have released the second beta with modified jquery script code that will hopefully help you.
To upgrade from Beta 1 to Beta 2 all you need to do is re-import the product file, allowing overwrite.

If you have both this and the jQt Suite installed, but only wish to use the Log-In/Register Slider, you need to do one of the following:
1: If you use Template Modification System, go to AdminCP/Styles & Templates/Template-Modifications Manager/Edit-Template-Modification/jQt Login/Register and open all three of the following edits and disable them (Change the Active selector from Yes to No)
Header:Register Switch One
Header:Register Switch Two
Header:Register Switch Three

OR
2: If you are adding the templates manually, do NOT apply the jQt Suite register button template edits.

I have tested running both on the same system here, and everything works fine.
__________________
Grumpy and bad tempered. I'm a pensioner, so don't care any more
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 10:15.

Layout Options | Width: Wide Color: