Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
iTrader v2.8 - Powerful Rating System Details »
iTrader v2.8 - Powerful Rating System
Mod Version: 2.8.2 RC2, by entertain (Coder) entertain is offline
Developer Last Online: Feb 2015 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.x.x Rating: (103 votes - 4.82 average) Installs: 906
Released: 03 Jan 2010 Last Update: 21 Mar 2012 Downloads: 6598
Not Supported DB Changes Uses Plugins Auto-Template Additional Files  

Please nominate this mod for MOTM!



iTrader 2.8
Click here for a version for vBulletin 3


This modification offers you a rating system for trades which are made on your board. As it is an advantage of the rating system on ebay, this gives your users some secureness.

=================================
NOTICE ABOUT THE AUTHOR:

I added vBulletin 4 support for this modification because Nexus (vbenhancer) announced that he won't do this in the next time. He gave me the permissions to release it here. Thank you!

Please do not contact vbenhancer for support! He is not responsible for this version.

=================================

Installation
The installation is as easy as abc. You only have to upload the files and import the product in your vBulletin admincp.

Update
Also updating this modification (including this from vB3) isn't very difficult. Only overwrite all files and the product in your vBulletin admincp.

Screenshots
Attachment 113970
Rate a trader/seller

Attachment 115760
iTrader Profile

Attachment 115759
iTrader Main Page

Attachment 113973
iTrader Profile Tab

Known issues:
none

Feature requests:

- microCLASSIFIEDS/AUCTIONS integration (?)
- latest threads of a selected forum on itrader main page

* Implemented in upcoming release

Release History
Cick here

Translations:
- German by Andre31

Please DONATE for further releases!

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Supporters / CoAuthors

Screenshots

Click image for larger version

Name:	itrader_rateuser.png
Views:	10856
Size:	46.4 KB
ID:	113970   Click image for larger version

Name:	itrader_tab.png
Views:	8621
Size:	19.0 KB
ID:	113973   Click image for larger version

Name:	itrader_main270.jpg
Views:	6802
Size:	50.5 KB
ID:	115759   Click image for larger version

Name:	itrader_user270.jpg
Views:	7323
Size:	51.6 KB
ID:	115760  

Click image for larger version

Name:	support.png
Views:	19515
Size:	5.1 KB
ID:	123905  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
End-User Options iTrader version 2.5.0, new generation now released vbenhancer vBulletin 3.8 Add-ons 232 19 Feb 2015 14:24
New Generation Thread İnfo HaYLaZ vBulletin 3.5 Add-ons 57 21 Jan 2009 04:53

  #946  
Old 24 Apr 2012, 00:21
GaRanT GaRanT is offline
 
Join Date: Nov 2007
I also got an error on just installed vb 4.1.12

Warning: require_once([path]/includes/functions_wysiwyg.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in [path]/itrader_feedback.php on line 187

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/admin/public_html/includes/functions_wysiwyg.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/admin/public_html/itrader_feedback.php on line 187
Reply With Quote
  #947  
Old 26 Apr 2012, 23:55
mojokid mojokid is offline
 
Join Date: Apr 2012
hi i just installed the itrader but after importing the XML file. i cannot find it in the usergroup to set permission. please assist. thank you
Reply With Quote
  #948  
Old 28 Apr 2012, 06:27
Kevlar21 Kevlar21 is offline
 
Join Date: Jun 2010
Originally Posted by mojokid View Post
hi i just installed the itrader but after importing the XML file. i cannot find it in the usergroup to set permission. please assist. thank you
Its at the bottom of the page?
Reply With Quote
  #949  
Old 29 Apr 2012, 02:29
Devile Devile is offline
 
Join Date: Aug 2006
Originally Posted by markp_2000 View Post
I'm getting a server 500 error on itrader_feedback.php when I try and post feedback. All other pages seems to be working fine.

I have upgraded to vb4.1.12.

Mark
Same issue. I have disabled every single plugin and left only iTrader, but I still get Internal Server Error 500 when I provide feedback. Everything else seem to be working.
Reply With Quote
  #950  
Old 30 Apr 2012, 17:27
ibrahimkoky ibrahimkoky is offline
 
Join Date: Apr 2012
Real name: Ibrahim
thanks
great addon, works fine except the Rate Trade Button: Display. I am not able to get it to show in the first post or all posts. Is there any setting to be set I am missing. I attached a screenshot form the setting its currently set on.


any help is greatly appreciated
Attached Images
File Type: jpg 2012-04-30_10-20-10.jpg (506.3 KB, 27 views)
File Type: jpg 2012-04-30_10-21-52.jpg (556.7 KB, 20 views)
Reply With Quote
  #951  
Old 01 May 2012, 12:27
mr_clean_mr mr_clean_mr is offline
 
Join Date: May 2011
also getting this error

Warning: require_once([path]/includes/functions_wysiwyg.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in [path]/itrader_feedback.php on line 187

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/admin/public_html/includes/functions_wysiwyg.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/admin/public_html/itrader_feedback.php on line 187
Reply With Quote
  #952  
Old 02 May 2012, 01:40
weave weave is offline
 
Join Date: Jun 2011
Originally Posted by mr_clean_mr View Post
also getting this error

Warning: require_once([path]/includes/functions_wysiwyg.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in [path]/itrader_feedback.php on line 187

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/admin/public_html/includes/functions_wysiwyg.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/admin/public_html/itrader_feedback.php on line 187
I just did an upgrade on my test forum and got the same error. Do we have any insight on to an ETA for a fix?

Thanks
Reply With Quote
  #953  
Old 02 May 2012, 16:02
weave weave is offline
 
Join Date: Jun 2011
My first upgrade was with plugins enabled, which resulted in an error.

Today, I did a whole new copy and upgrade with all plugins disabled.....same error.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


Last edited by weave; 03 May 2012 at 01:49.
Reply With Quote
  #954  
Old 02 May 2012, 16:12
weave weave is offline
 
Join Date: Jun 2011
Ok, I fixed this on my test forum.....

What I did was I went to "itrader_feedback.php" on line 172 and added the check for 4.1.12 (in RED below)


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


The error is now gone and I can post feedback without issue
Attached Images
File Type: jpg itrader.jpg (15.6 KB, 26 views)

Last edited by weave; 02 May 2012 at 18:24.
Reply With Quote
  #955  
Old 04 May 2012, 13:47
L2Insomnia L2Insomnia is offline
 
Join Date: Mar 2011
Installed and trying to test using your fix weave. But when I go to itrader_main.php I get the "you do not have permission" error. I am logged in as admin and I don't see anywhere in the Itrader section for setting permissions for users?

Nevermind found it in usergroup permissions. Looks like everything is working fine. Thanks for the fix.
Reply With Quote
  #956  
Old 05 May 2012, 00:17
weave weave is offline
 
Join Date: Jun 2011
Originally Posted by L2Insomnia View Post
Installed and trying to test using your fix weave. But when I go to itrader_main.php I get the "you do not have permission" error. I am logged in as admin and I don't see anywhere in the Itrader section for setting permissions for users?

Nevermind found it in usergroup permissions. Looks like everything is working fine. Thanks for the fix.
Glad to see it worked for you. Hope the others see this and find the same success
Reply With Quote
  #957  
Old 06 May 2012, 22:06
markp_2000 markp_2000 is offline
 
Join Date: Jul 2006
Originally Posted by weave View Post
Ok, I fixed this on my test forum.....

What I did was I went to "itrader_feedback.php" on line 172 and added the check for 4.1.12 (in RED below)


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


The error is now gone and I can post feedback without issue
Fixed in my 4.1.12 test forum as well.

Thanks weave!
Reply With Quote
  #958  
Old 08 May 2012, 17:56
weave weave is offline
 
Join Date: Jun 2011
Originally Posted by markp_2000 View Post
Fixed in my 4.1.12 test forum as well.

Thanks weave!
Cool deal, glad to hear it
Reply With Quote
  #959  
Old 11 May 2012, 07:42
Senn Senn is offline
 
Join Date: Aug 2006
Ive installed it, If I access to http://www.myforumurl.com/itrader.php I dont get any errors.

The problem is that I cannot see in postbit legacy or nav bar ... the links are hidden!

Check the attached image to see my configuration, any help please??
Attached Images
File Type: jpg Captura de pantalla 2012-05-11 a la(s) 09.40.00.jpg (123.8 KB, 14 views)
Reply With Quote
  #960  
Old 12 May 2012, 19:00
markp_2000 markp_2000 is offline
 
Join Date: Jul 2006
Anyone got an idea on how to display the iTrader info in the postbit of a PM?

Mark
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 12:21.

Layout Options | Width: Wide Color: