Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
SMS Capabilities (Text Messaging to Cell Phone from Forums) Details »
SMS Capabilities (Text Messaging to Cell Phone from Forums)
Mod Version: 1.2, by robwoelich (Member) robwoelich is offline
Developer Last Online: Jul 2016 I like it Show Printable Version Email this Page

This thread is in the Modification Graveyard.
vB Version: 3.7.x Rating: (25 votes - 4.96 average) Installs: 248
Released: 19 Jun 2008 Last Update: 04 Nov 2008 Downloads: 1867
Not Supported DB Changes Uses Plugins Auto-Template Additional Files  

I am discontinuing this modification while I redesign it. If you need support or want information, email me at rob[email protected].

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Supporters / CoAuthors

Show Your Support

  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
  #76  
Old 22 Jun 2008, 13:08
Boofo's Avatar
Boofo Boofo is offline
 
Join Date: Mar 2002
Real name: Rob
I don't have TMS installed. Will the new version still work? Also, it might be good to have an option to disable the auto template replaces in case they don't work (skin issues, etc.) and we have to do manual edits.

Do we just overwrite for the new version or does it need top be a fresh install?
Reply With Quote
  #77  
Old 22 Jun 2008, 13:11
Boofo's Avatar
Boofo Boofo is offline
 
Join Date: Mar 2002
Real name: Rob
I see that you only do the template edits with TMS now. I'll stay with ht old version then.
Reply With Quote
  #78  
Old 22 Jun 2008, 13:53
vietdjclub vietdjclub is offline
 
Join Date: Oct 2007
I need some vietname companies as:

1. mobile phone
2. Viettel

it's possible?

thanks
Reply With Quote
  #79  
Old 22 Jun 2008, 14:32
chatzworld chatzworld is offline
 
Join Date: May 2007
when using a uk mobile number it will not work, i have to miss out the first 0 to fit the whole of the number into the system as UK mobile numbers have 11 numbers in them

And the message dose not send
Reply With Quote
  #80  
Old 22 Jun 2008, 14:33
Boofo's Avatar
Boofo Boofo is offline
 
Join Date: Mar 2002
Real name: Rob
Did you remove USA AT&T (txt.att.net) from the new version? I didn't see it in there anywhere.

EDIT: Yes, it was removed. I can't use this as I use AT&T. Uninstalling.
Reply With Quote
  #81  
Old 22 Jun 2008, 14:45
robwoelich's Avatar
robwoelich robwoelich is offline
 
Join Date: Mar 2008
Real name: Rob Woelich
Originally Posted by Boofo View Post
I see that you only do the template edits with TMS now. I'll stay with ht old version then.
There's still a file included with instructions for editing the templates. I used TMS for now because I'm not entirely famaliar with install code for updating templates. As I play with it, I'll probably put it back.

Originally Posted by Boofo View Post
Did you remove USA AT&T (txt.att.net) from the new version? I didn't see it in there anywhere.

EDIT: Yes, it was removed. I can't use this as I use AT&T. Uninstalling.
That wasn't intentional. With all of those, I didn't even notice it. I'll add it back.
Reply With Quote
  #82  
Old 22 Jun 2008, 14:50
Boofo's Avatar
Boofo Boofo is offline
 
Join Date: Mar 2002
Real name: Rob
I would add all the ones back you had in the first version. The template edits you did were fine for all but the USERCP_SHELL. If you limit it to TMS, you will lose some installs I'm afraid. Maybe do a setting for either TMS or the auto-template replace.

And can it overwrite to upgrade? Do the old tables that are no longer needed get removed?
Reply With Quote
  #83  
Old 22 Jun 2008, 16:26
Baldilocks's Avatar
Baldilocks Baldilocks is offline
 
Join Date: Jan 2008
Real name: Steve
Is there an option to add more digits? Some of my UK users cannot send.
__________________
EuphoricArythmia -- (Anything & Everything) | BiggestBoards -- List your forum and watch it grow!
Camaro Club of Delaware -- For DE Camaro Owners & Enthusiasts
Reply With Quote
  #84  
Old 22 Jun 2008, 17:06
SALIMUS SALIMUS is offline
 
Join Date: May 2007
hi
plz add algerian network .
djezzy
mobilis
nedjma

wbr
Reply With Quote
  #85  
Old 22 Jun 2008, 17:11
chatzworld chatzworld is offline
 
Join Date: May 2007
Originally Posted by Baldilocks View Post
Is there an option to add more digits? Some of my UK users cannot send.
i also posted about this above as the problem is that UK mobiles use 11 digit's in there number but the system only allows 10 to be entered
Reply With Quote
  #86  
Old 22 Jun 2008, 17:21
flapjack flapjack is offline
 
Join Date: Jan 2006
Real name: Andrew
This is an awesome mod. Thank you very much, OP.

And also, I use ATT (the iPhone, I had to, ya know? ), and didn't notice it on the list -- ATT merged with Cingular though, so I put Cingular (@mobile.mycingular.com or something), and it works fine

Much appreciated!
Reply With Quote
  #87  
Old 22 Jun 2008, 17:24
stwilson stwilson is offline
 
Join Date: Dec 2006
Real name: ST
What about adding this one to the US:

[email protected] - Cricket Communications
__________________
ST
Reply With Quote
  #88  
Old 22 Jun 2008, 17:30
Helmut71 Helmut71 is offline
 
Join Date: Oct 2007
sounds great!!

Could you please add A1 www.a1.net from Austria? I think they have this email-option and it's the biggest mobile-company in Austria.
And - I think MaxMobil and T-Mobile (both Austria) are the same.
Reply With Quote
  #89  
Old 22 Jun 2008, 17:32
Boofo's Avatar
Boofo Boofo is offline
 
Join Date: Mar 2002
Real name: Rob
Originally Posted by flapjack View Post
This is an awesome mod. Thank you very much, OP.

And also, I use ATT (the iPhone, I had to, ya know? ), and didn't notice it on the list -- ATT merged with Cingular though, so I put Cingular (@mobile.mycingular.com or something), and it works fine

Much appreciated!
AT&T bought out Cingular and the old text address works for those that were on Cingular before the buyout. But as we all know how AT&T works, sooner or later they are going to switch everything so only their crap stuff works.
Reply With Quote
  #90  
Old 22 Jun 2008, 17:37
Helmut71 Helmut71 is offline
 
Join Date: Oct 2007
I've got a question: is it necessary that the user has an email-account at the specific phone-company??
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 17:51.

Layout Options | Width: Wide Color: