Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
[hide] hack incl post thank you "addon" Details »
[hide] hack incl post thank you "addon"
Mod Version: 0.3.5, by itsid (Member) itsid is offline
Developer Last Online: Jun 2010 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.6.2 Rating: (69 votes - 4.59 average) Installs: 862
Released: 06 Nov 2006 Last Update: 09 Dec 2006 Downloads: 13832
Not Supported Uses Plugins Additional Files  

UPDATE
sid's [hide] hack 0.3.5

Hi again,

I've tried my best to build a [hide] hack that will fit to to
the wonderful POST THANK YOU HACK

but for sure you can use it without, then it'll work if user replies to a post with hidden content

You can coose in acp to show hidden content to admins mods or users of a certain usergroup (if you have useradmins or something) too.

It will show up some hint that will let your users know what to do (thank, answer, or even nothing)
by now with some small text, soon with a set of images

BUT
  • my english is way off what I want it to be, so please go ahead and edit the language file to your needs

NOW UPDATED

Thanks to Andreas of vbhacks-germany
  • no hidden content visible in archive
  • no php edits necessary no more
  • kicked out bitfield-code

    and further
  • no hidden content visible in printthread.php if not in showthread.php
  • now with a set of small images showing up as hint
  • and least updateurl in acp
have fun

cheers
'sid

ps Sorry for updating that fast

UPDATE 0.3.0
uninstall previous version before installing the update!
So, here's what you've all been waiting for *grin*
Tha ajaxified version of my hide hack.

BUT, this is rather bruteforcing ajax, so be warned
First: you could fully disable ajax for this script in ACP!
Now how it goes, it checks the length of pagecontent every three seconds (usersides, no worries about serverload here), and if it finds some new "content" like a filled thanks-box or a new post it calls all the posts that have hidden content (of this page only of course) and tries to refill the postbits,
this causes some sql-queries, almost as much as to totally reload the page itself.
AS soon as I find a more elegant method I will update again.
Nothing else was changed though since 2.6, only modified in handling the ajax-request.
If you encounter any problems with the ajax of this script, just deactivate,
no javascript at all then will be loaded from this script, and you'll have a "normal" version in hands.
(size is due to an pic-install-help-image )

UPDATE 0.3.5
reduced querys,
smarter installations code.

that's all

cheers
'sid

PS If you encounter any problems not seeing thanked posts hidden content after reload,
try this codechange

PPS Sorry, Support only for those who clicked "install"

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	hide1.jpg
Views:	11312
Size:	116.1 KB
ID:	55553   Click image for larger version

Name:	hide2.jpg
Views:	8988
Size:	101.7 KB
ID:	55554   Click image for larger version

Name:	hide3.jpg
Views:	4533
Size:	99.1 KB
ID:	55555   Click image for larger version

Name:	hide4.jpg
Views:	9255
Size:	111.1 KB
ID:	55556  

Click image for larger version

Name:	hide5.jpg
Views:	3191
Size:	95.0 KB
ID:	55557   Click image for larger version

Name:	hide6.jpg
Views:	3709
Size:	96.3 KB
ID:	55558   Click image for larger version

Name:	hide7.jpg
Views:	3061
Size:	97.3 KB
ID:	55559   Click image for larger version

Name:	hide8.jpg
Views:	3534
Size:	89.6 KB
ID:	55560  

Click image for larger version

Name:	en_hide_pot.gif
Views:	2876
Size:	8.2 KB
ID:	55587  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
  #256  
Old 02 Jan 2007, 17:18
stinger2's Avatar
stinger2 stinger2 is offline
 
Join Date: Jul 2005
this is the info i get sid.....dont know if any thing is wrong ...

but yesterday something did get my attention .....when i chose (disable ajax features)......when i chose...disable problematic ajax feature....the hide hack does not work anymore..........

so logicaly...it means that my board has some ajax problem.....dont know how to check it or correct it though..i am investigating now....

here is the debug info

regards
S2

hide-hack DEBUG Information only visible to adminsglobal information
This Script :showthread
Post userid :2433
Own userid :2
Forumid :102
First postid :139711
thanked first post : NOPE
This postid :139711
thanked this post : NOPE
Replied to this thread : NOPE
hide options
This Script :showthread
Active :1
AJAX :1
Not in forums :
Show admins :0
Show mods :0
Show usergroups :
Show thanked :1
Show posted :1
thank options
Only first (all) :0
Only first (seperate) :
Thank array userid:1649
Thanks array userid :1649
Reply With Quote
  #257  
Old 02 Jan 2007, 17:53
itsid itsid is offline
 
Join Date: Oct 2006
hi stinger..
First postid :139711
thanked first post : NOPE
This postid :139711
thanked this post : NOPE
Replied to this thread : NOPE
You have to thank a post to let me get where I want to
If you do nothing, the hack wont do anything and no error occurs,
Sorry should have told you: this has to be within a "should be unhidden content" post but still is hidden

go ahead, try again

'sid

about the disable problematic ajax functions:
The hack does not need any ajax at all, but without you'll have to relaod the page to see what's hidden (as in early versions) on the other hand that's exactly where your error is around.
And yes; if ajax isn't fully enabled the hide-hack disables it's own ajax features as well.

Last edited by itsid; 02 Jan 2007 at 17:58.
Reply With Quote
  #258  
Old 02 Jan 2007, 19:09
stinger2's Avatar
stinger2 stinger2 is offline
 
Join Date: Jul 2005
sorry sid....it was taken after i removed the thank you and refreshed to see what happens...

this is it

BTW.....the reply to see the hidden content option is working fine....the hidden content becomes unhidden..and remains unhidden with refresh...or when you go somewhere else and come back.....is there any difference between the two ???



Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #259  
Old 03 Jan 2007, 00:13
itsid itsid is offline
 
Join Date: Oct 2006
Yes it is.. a huge difference
if you thanked this hack won't do a db query if you (as you have it) can thank each post and not only the first one.
but in your case that won't do somehow.
so replace your fetch hide tag plugin by this code:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

that'll add an own db query for thanked posts and is not using the original array.

This one will surely work.

(I hat to have unnecessary querys, but I see no other chance right now to get this to work in your forums.)

'sid

ps don't forget to delete the debug plugin! that's causing a lot of querys too
Reply With Quote
  #260  
Old 03 Jan 2007, 02:30
stinger2's Avatar
stinger2 stinger2 is offline
 
Join Date: Jul 2005
what a genius solution sid........looked at the change you made.......and you know what..its working like a charm now.....

thanks for all your help and sorry for all the troubles i made...
Reply With Quote
  #261  
Old 03 Jan 2007, 04:52
itsid itsid is offline
 
Join Date: Oct 2006
no need to say sorry for nothing stinger.

It's on me to say sorry for trying around so long.
you know, this is not a new solution (this way it worked in v0.1.0) and it's exactly the way it still works in printthread.php.
So I could have told you much earlier ; but as I said above it runs a unnecessary db-query and I hoped I could find a way without re-adding that query again for you.

What to say....
I'll keep your issues in mind for my upcoming version maybe I find a better way, maybe I'll just add that query again (optional)

Cheers
'sid
Reply With Quote
  #262  
Old 03 Jan 2007, 12:07
Shankoty's Avatar
Shankoty Shankoty is offline
 
Join Date: Dec 2006
Real name: Hany Sleem
itsid << happy new year and really thanks for this hack
but if u do not mind i have some Questions

- is this hack only for saying: Thank you to view the content ... ???
- is this hack like vS-Hide Hack Resurrection ?? because what i need and looking for Hide_hack force my users to replay ... not to say thank you

i need hack with [HIDE-REPLY] tags defines that the content within may only be read after the person replies. and users must replay [Full replay] to say the content

- my Last question is this hack working Done on vBulletin 3.6.4 ???


----------- thanks alot but iam still new user at vBulletin so . forgive me

__________________
Powered By: vBulletin
www.Fudevs.com IT Solutions & Web Services.
Reply With Quote
  #263  
Old 03 Jan 2007, 14:31
itsid itsid is offline
 
Join Date: Oct 2006
hi shankoty,
thanks alot and a happy new year to you too.

Well, yes and no!

Yes you can set this hack to force user to reply to a thread befor seeing hidden content,
no it is not like psionics hack, all options in my hack are admin-options; Users can only choose to use or not use this hack, but not whom to show hidden content.

And of course it is fully working with 3.6.4
keep in mind to edit the settings of this hack especially if you have not installes abe1s post_thanks hack you have to disable the "show on thanks" option.

'sid
Reply With Quote
  #264  
Old 03 Jan 2007, 22:48
Shankoty's Avatar
Shankoty Shankoty is offline
 
Join Date: Dec 2006
Real name: Hany Sleem
Untill now i do not know how to use this hack
i install it Done ..
but in the new Thread Postbit i cant find any hide icon

how can i hide the content ???
__________________
Powered By: vBulletin
www.Fudevs.com IT Solutions & Web Services.
Reply With Quote
  #265  
Old 03 Jan 2007, 23:03
Shankoty's Avatar
Shankoty Shankoty is offline
 
Join Date: Dec 2006
Real name: Hany Sleem
oooooooooooooooohhhh
as i see now i must right [hide] fdsdfd [/hide] ... when i wanna to hide any content
so difficult why u do not add icon to auto insert the BBCode for hide Hack
__________________
Powered By: vBulletin
www.Fudevs.com IT Solutions & Web Services.
Reply With Quote
  #266  
Old 03 Jan 2007, 23:49
itsid itsid is offline
 
Join Date: Oct 2006
this way you can install the hack without having to upload anything via ftp.
You can add the button in acp "custom vB Codes" if you wish to have one (one is in post #74)
upload that one to your images/editor directory and set in in your codes options

'sid
Reply With Quote
  #267  
Old 04 Jan 2007, 01:34
Shankoty's Avatar
Shankoty Shankoty is offline
 
Join Date: Dec 2006
Real name: Hany Sleem
so i will wait
but now how can i unstall

how to delete and Uninstall this XML file ??


--------------------------------------------------------------------------------

i import XML to Phrase-Manager from Download/Upload Language and now i want to uninstall this XML file and delete it
how can i do it ???

when i install Hide_hack .. the last step it was to import via acp Phrase-Manager but NOT as a new language!
english/hide_bbcode-images-english.xml


---------------- now i uninstall the hack but i do not know how to uninstall and remove the
english/hide_bbcode-images-english.xml
from Pharse Manager
__________________
Powered By: vBulletin
www.Fudevs.com IT Solutions & Web Services.
Reply With Quote
  #268  
Old 04 Jan 2007, 04:00
itsid itsid is offline
 
Join Date: Oct 2006
Well,
just delete the plugin from the plugin-manager.
I'm not sure about the phrases.... but if they're left in your langfile:
all phrases start with sid_hide
so you can find them easily

'sid
Reply With Quote
  #269  
Old 06 Jan 2007, 13:43
tankaya61's Avatar
tankaya61 tankaya61 is offline
 
Join Date: Dec 2006
Location: blacksea
i always see this screen
i don't see hide index
Attached Images
File Type: jpg aa2.jpg (30.5 KB, 276 views)
__________________
www.turkishboard.net
Reply With Quote
  #270  
Old 06 Jan 2007, 23:52
itsid itsid is offline
 
Join Date: Oct 2006
Go to Custom vB Codes section in your admin control panel
click choose the hide tag and click on edit.
no need to alter anything, just hit "save settings"

should do, I have no idea why this eror occures the one or other time.
but it's fixed fast

'sid
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 05:02.

Layout Options | Width: Wide Color: