Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 04 Sep 2018, 21:59
fastrack1 fastrack1 is offline
 
Join Date: Jan 2010
Cant find setting for displaying top 5 stats

All my users on my forum can see the top 5 stats such as shown in the first attachment when they log into the home page. However, one of my users used to see this and now no longer can and for the life of me I can't figure out how to tell him to turn it back on. Any help is appreciated
Attached Images
File Type: jpg Screenshot 2018-09-01 11.31.00.jpg (75.9 KB, 7 views)
Reply With Quote
  #2  
Old 05 Sep 2018, 01:59
blind-eddie's Avatar
blind-eddie blind-eddie is offline
 
Join Date: Apr 2006
Real name: Tim
ACP/Usergroups/Usergroup manager or look in vboptions and look for the addon there, lower on the list.
__________________
LONG LIVE 3.8 SERIES
National Arcade Competition Club- NACC All arcade edits will work on vb4.
Check out my heavily modified ibproarcade with over 50,000 games for you, free of charge!
Exclusive arcade addons, edits and skins were made by stangger5 owner of Next Level Arcade
Reply With Quote
  #3  
Old 05 Sep 2018, 02:31
fastrack1 fastrack1 is offline
 
Join Date: Jan 2010
Originally Posted by blind-eddie View Post
ACP/Usergroups/Usergroup manager or look in vboptions and look for the addon there, lower on the list.
Definitely not under Usergroup Manager. Looking through vboptions right now. However, to be clear, this user is a member of the group "Paid Users" Other members of that same group can see the stats on the top of their homepage, yet this one user can't. So I don't think it is a group setting thing. Somehow that individual user changed his page layout and I can't figure out how. I even have his login info so that I can go in as if I were him and I still don't see how to fix it.

I did figure out this stats box is an add-on called "Cyb-Advanced Forum Statistic" I am able to go into the add-on and change number of stats shown, which stats are shown, etc but this still doesn't answer how an individual user turned that off.

Thanks for the info though Blind-Eddie. Didn't solve this problem yet but fixed a couple other things as a result.
Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[HTL] & [Normal] Setting Varname Next to the Setting Title. Link14716 vBulletin 3.0 Full Releases 6 15 Jan 2004 16:26



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 02:17.

Layout Options | Width: Wide Color: