Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 09 Jan 2015, 14:59
rushabh rushabh is offline
 
Join Date: Dec 2004
How do I remove the 'linkback' dropdown menu?

Hi guys,

On my forum's threads, there is a 'linkback' dropdown menu appearing just before 'thread tools'.

How do I remove this useless linkback menu?

Thanks!
Reply With Quote
  #2  
Old 09 Jan 2015, 15:14
ozzy47's Avatar
ozzy47 ozzy47 is offline
 
Join Date: Aug 2009
Real name: Chris
That is part of your VBSEO mod, you would have to look through the settings for it and see if they have a option to disable it,
Reply With Quote
  #3  
Old 12 Jan 2015, 12:53
rushabh rushabh is offline
 
Join Date: Dec 2004
Originally Posted by ozzy47 View Post
That is part of your VBSEO mod, you would have to look through the settings for it and see if they have a option to disable it,
Thanks Ozzy47! Unfortunately, I don't see any option within the vbseo menu for the same. Please advise.
Reply With Quote
  #4  
Old 12 Jan 2015, 18:29
z3r0's Avatar
z3r0 z3r0 is offline
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lancashire, UK
When I had vbseo installed I think I got rid of the linkback menu by deleting all code in the vbseo_linkbackmenu_entry template.
Reply With Quote
  #5  
Old 21 Feb 2015, 02:34
rosqa93 rosqa93 is offline
 
Join Date: Dec 2010
I think you dont have to remove
__________________
I Love Vbulletin.org


metin2 pvp serverler kaliteli pvp server tanıtımları
Reply With Quote
  #6  
Old 21 Feb 2015, 03:17
ForceHSS's Avatar
ForceHSS ForceHSS is offline
 
Join Date: Apr 2008
Questions/Problems regarding modifications/styles need to be asked in the modification/style thread. That is where the support for modification/style is - not out here in the main forums. Please note that if a modification/style is unsupported (or even if it says it is supported), you may be on your own if you chose to install it.
Reply With Quote
  #7  
Old 21 Feb 2015, 06:35
HM666's Avatar
HM666 HM666 is offline
 
Join Date: Jan 2014
Real name: Len Kaiser
Originally Posted by rushabh View Post
Thanks Ozzy47! Unfortunately, I don't see any option within the vbseo menu for the same. Please advise.
Do you still have vBSEO installed? If so you should be able to find the settings for this within your vBSEO control panel. The link should be at the top or somewhere near the top of your AdminCP menu.
Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Add-On Releases Arcade: Main Nav Tab + Sub Menu + Dropdown Menu princeedward vBulletin 4.x Add-ons 55 15 Dec 2013 20:26
Forum Display Enhancements Remove dropdown Menu Icon from all styles TheSupportForum vBulletin 3.8 Template Modifications 3 29 Nov 2009 01:59



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 03:36.

Layout Options | Width: Wide Color: