Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Black and Blue Style Details »
Black and Blue Style
Mod Version: 1.00, by SmashinYoungMan (Member) SmashinYoungMan is offline
Developer Last Online: Jul 2011 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.6.8 Rating: (26 votes - 4.85 average) Installs: 180
Released: 11 Jan 2007 Last Update: 10 Sep 2007 Downloads: 68820
Not Supported Template Edits Additional Files  

Hello, all!

I finally decided to release a style. It is a vB 3.6.5, 951 pixels fixed width, dark blue and deep gray/black style. I developed this theme on my test installation on my PC, so unfortunately there is no live demo, but I've attached a couple of screenshots. The theme has been tested with FireFox 2.0, Internet Explorer 6 and 7, and Opera 9.0.

I tried to make it so customizing it is a relatively painless procedure. In the header template, I commented where you can add your own logo, 468x60 ad code, and customize the links (Link1, Link2, etc.).

Included in the zip file are the xml file, button PSDs and icons with a dark matting.

There is no theme copyright in the footer, or any links to any sites of mine. Please, though, do not redistribute or sell the theme.

I'll support it as time allows, and I'll do my best to keep it up to date with each new vB release. If you wish to hire me to do extra customization on it, such as develop a logo, change the buttons, statusicons, etc., just send me a PM.

Please remember to "Mark as Installed"! Bonus points if you decide to throw a donation my way.

1-12-2007:
Added the PSD for the layout to the zip file.

5-03-2007:
Added a fluid version of this style. The installation instructions are the same, except for the obvious file name differences. Additionally, the fixed version of this style has been adjusted so that you can set your logo graphic in the "Title Image" field of the style manager, instead of having to edit the header template.

9-10-2007:
Updated the .xml files for vB version 3.6.8.

Installation Instructions:

1. Unzip the "blackandblue_fixed-style.zip" file.
2. Upload the two folders, "icons" and "blackandblue" in the image directory to your forum's image directory.
3. In your admincp, click "Download/Upload Styles" under "Styles and Templates".
4. In the "Import Style XML File" section, browse for the file, "bb-fixed-style.xml" included in the zip file and click the "Import" button, leaving the rest of the options at their defaults.

Enjoy!

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	bb-sample-1.jpg
Views:	4352
Size:	55.9 KB
ID:	58892   Click image for larger version

Name:	bb-sample-2.jpg
Views:	9349
Size:	54.9 KB
ID:	58893  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Black and Blue 8[Admin CP Style] IT ROCKS!!! Roms vBulletin 3.8 Admin CP Styles 28 14 Aug 2009 23:10
Blue/Black Style (vB3 version) peterska2 vBulletin 3.6 Styles 8 01 Feb 2008 09:25
BS Style (Black and Blue) BlackScorpion3 vBulletin 3.6 Styles 24 26 Mar 2007 20:16
Blue/Black Style SaintDog vBulletin 2.x Styles 0 06 Mar 2003 16:33

  #16  
Old 25 Jan 2007, 01:02
Black Majik Black Majik is offline
 
Join Date: Dec 2006
here is another users screen shot from that forum. This user is on Firefox 2.0
Attached Images
File Type: jpg firefoxissue.jpg (43.8 KB, 37 views)
Reply With Quote
  #17  
Old 25 Jan 2007, 07:50
SmashinYoungMan SmashinYoungMan is offline
 
Join Date: Nov 2004
Is this the banner rotator you have installed? http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=129418

If so, did you add the $GLOBALS[bannerads] bit to the style's header or footer? If not, that might be the cause.
Reply With Quote
  #18  
Old 25 Jan 2007, 12:35
Gweedo Gweedo is offline
 
Join Date: Jan 2007
I installed this yesterday and it is great. The only thing I have noticed is that smilies have a white halo around them because of the dark background color. Any idea on a work around for that? Is there a smilie set for dark colors with a transparent background instead of white?
Reply With Quote
  #19  
Old 25 Jan 2007, 16:44
SmashinYoungMan SmashinYoungMan is offline
 
Join Date: Nov 2004
I didn't include any smilies because most folks use smilies of their own choosing anyway. There are tons of free smilies to be found on the web, though, as well as free smiley sets here.
Reply With Quote
  #20  
Old 25 Jan 2007, 17:19
akulion's Avatar
akulion akulion is offline
 
Join Date: Nov 2005
Real name: Aku
wow very beautiful

Thank you so much!
Reply With Quote
  #21  
Old 25 Jan 2007, 19:17
James92TSi James92TSi is offline
 
Join Date: Dec 2006
Originally Posted by SmashinYoungMan View Post
Is this the banner rotator you have installed? http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=129418

If so, did you add the $GLOBALS[bannerads] bit to the style's header or footer? If not, that might be the cause.
Yup, I added $GLOBALS[bannerads] in place of the "sample ad" banner that comes with the style.

I think this was my screw-up. When I first installed the template, I wanted to rem-out the "Link 1 - Link 2 - Link 3 - Link 4" stuff, since I didn't have any links to throw in at that time.

See code below. I added the tag in green, but forgot the tag in red. It worked correctly in IE and I didn't give it a second thought at the time. That'll teach me to install mods at 2am.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

That is the only difference I can think of between the default style and this one. The default style also has the $GLOBALS[bannerads] on it, but the default style works correctly.

I am betting MSIE would read the (incorrectly modded) HTML differently than FF. FF appears to be reading it as "remark tag is still open". That would certainly mess with the navbar.

Thanks for the help, I will let you know if that code change (adding the close-remark tag) doesn't fix the problem. I'm betting it will fix it.

EDITED TO ADD: Confirmed with a FF 1.5 user. The fix worked. Yay!

Thanks for the help - and for the awesome looking style.

-- James

Last edited by James92TSi; 25 Jan 2007 at 19:33.
Reply With Quote
  #22  
Old 27 Jan 2007, 16:42
shark7 shark7 is offline
 
Join Date: Jan 2007
Excellent work.. Thank you.. What do I need to do to put a picture on the top left intead of the text. Thanks

Last edited by shark7; 27 Jan 2007 at 16:50.
Reply With Quote
  #23  
Old 28 Jan 2007, 21:58
damlost damlost is offline
 
Join Date: Jan 2007
looks nice thanks but i notice now i have a white box with a X inside of it I guess this is called buttons search, quick links. How can i currect this
Reply With Quote
  #24  
Old 29 Jan 2007, 23:57
SmashinYoungMan SmashinYoungMan is offline
 
Join Date: Nov 2004
Glad you got it lined out, James!

Originally Posted by shark7 View Post
Excellent work.. Thank you.. What do I need to do to put a picture on the top left intead of the text. Thanks
In this bit of code in the header template:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Replace the text "Your Logo" with the link to the image you want to use. Alternately, you can follow the instructions in this post.

Originally Posted by damlost View Post
looks nice thanks but i notice now i have a white box with a X inside of it I guess this is called buttons search, quick links. How can i currect this
Did you upload the "buttons" folder in the "blackandblue" directory? If so, double-check to make sure you uploaded it to the proper location per the installation instructions.
Reply With Quote
  #25  
Old 30 Jan 2007, 01:36
Thai3g_Eclipse Thai3g_Eclipse is offline
 
Join Date: Nov 2004
Thank you, this is one of the best looking skins I've seen in a long time. Everything went smooth, but I am having minor problems when the postbit is set to legacy...the blue borders stopped wrapping after the first post. Is there a fix for this? Thank you, and keep up the excellent work.
(See attachment for what I'm referring to)
Attached Images
File Type: jpg pic.jpg (38.9 KB, 89 views)
Reply With Quote
  #26  
Old 31 Jan 2007, 02:38
MisfitGeek MisfitGeek is offline
 
Join Date: Jan 2007
Originally Posted by SmashinYoungMan View Post

In this bit of code in the header template:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Replace the text "Your Logo" with the link to the image you want to use. Alternately, you can follow the instructions in this post.


Did you upload the "buttons" folder in the "blackandblue" directory? If so, double-check to make sure you uploaded it to the proper location per the installation instructions.
I got most of this working, I uploaded everything according to the instructions, however I am not getting the title images (header_1.jpg, etc..) to display. I applied the changes you have listed above and I understand how to get the logo in there, but any idea why the header images are not showing up?

URL for the board is http://www.misfitsrc.com
Reply With Quote
  #27  
Old 31 Jan 2007, 02:59
MisfitGeek MisfitGeek is offline
 
Join Date: Jan 2007
Originally Posted by MisfitGeek View Post
I got most of this working, I uploaded everything according to the instructions, however I am not getting the title images (header_1.jpg, etc..) to display. I applied the changes you have listed above and I understand how to get the logo in there, but any idea why the header images are not showing up?

URL for the board is http://www.misfitsrc.com
OK.. Update.. It looks like it is working on the forums section however it is not working on the vBadvanced side of things... looking into it now, but any suggestions?
Reply With Quote
  #28  
Old 31 Jan 2007, 03:03
MisfitGeek MisfitGeek is offline
 
Join Date: Jan 2007
OKay.. figured it out.. I just had to copy the images, etc.. to the root of the domain and it picked it up with the dynamic pathing in the script.

All is working well now... great looking style by the way!
Reply With Quote
  #29  
Old 01 Feb 2007, 00:01
DaiTengu DaiTengu is offline
 
Join Date: Dec 2005
I'm doing a conversion from SMF to vB finally, and I wandered over here looking for a good style for vB. The second thread I clicked on happened to be this one, and It's absolutely perfect.

Thanks for this!
Reply With Quote
  #30  
Old 03 Feb 2007, 15:37
SnoopsWarner SnoopsWarner is offline
 
Join Date: Dec 2005
http://www.ranger-retrocenter.com/forums/index.php

Love this style. One quick question: how do I edit the "Link1 Link2 Link3 Link4" text? I've searched around for it, but I cant seem to pin it down.

Any help?
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 23:37.

Layout Options | Width: Wide Color: