Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 08 Aug 2014, 10:19
K4GAP K4GAP is offline
 
Join Date: Mar 2008
Style Variable Editor missing

Opened up my acp to do some tweaking on one of my styles. Clicked on the Style Variable Editor for that style and there is no content. The boxes/blocks are all empty. Checked the other styles Style Variable Editor, same thing, no content at all in the boxes/blocks. I have made no changes and am lost as to what could have caused this. Any ideas/suggestions ?
__________________

Reply With Quote
  #2  
Old 08 Aug 2014, 17:59
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
What version of vB and what version of PHP? Has anything changed on the site or server since just before the problem occurred? Is there anything in your error_logs (if you don't know where they are, ask your host)?
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #3  
Old 09 Aug 2014, 00:12
K4GAP K4GAP is offline
 
Join Date: Mar 2008
Originally Posted by Lynne View Post
What version of vB and what version of PHP? Has anything changed on the site or server since just before the problem occurred? Is there anything in your error_logs (if you don't know where they are, ask your host)?
4.2.2 pl1, PHP 5.4, I had made no changes and nothing had been changed for several days before this was found.

I have the error log and not knowing what I'm looking at does me no good. One item in the log that sticks out the most is this :

"AYAH: ayah_config.php missing; will require setting of specific values."

What the heck is ayah ?

If needed I can give you access to everything if you should feel so charitable


__________________

Reply With Quote
  #4  
Old 09 Aug 2014, 00:30
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
I have no idea what ayah_config.php is from, but it isn't from default vbulletin. If you google it, you will get several results and perhaps that will help you figure out what it is from.

As of vBulletin 4.2.2, notices and warnings are no longer suppressed by default like in previous versions of the software. This means that on some servers, you may see warnings that you never saw before. In order to stop them from showing, please add the following line to your config.php file under the <?php line:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

That may fix the stylevar issue you are having.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #5  
Old 09 Aug 2014, 01:46
K4GAP K4GAP is offline
 
Join Date: Mar 2008
Originally Posted by Lynne View Post
I have no idea what ayah_config.php is from, but it isn't from default vbulletin. If you google it, you will get several results and perhaps that will help you figure out what it is from.

As of vBulletin 4.2.2, notices and warnings are no longer suppressed by default like in previous versions of the software. This means that on some servers, you may see warnings that you never saw before. In order to stop them from showing, please add the following line to your config.php file under the <?php line:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

That may fix the stylevar issue you are having.
I currently have the following just under the <?php line:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Will that serve the purpose or should I replace it with the code you suggested?

Note: I tried your code and no difference so I'll just keep digging.
__________________


Last edited by K4GAP; 09 Aug 2014 at 01:58.
Reply With Quote
  #6  
Old 09 Aug 2014, 01:54
ozzy47's Avatar
ozzy47 ozzy47 is offline
 
Join Date: Aug 2009
Real name: Chris
You should use:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

This turns off the extra error reporting in php 5.3 & 5.4 (for strict & deprecated warnings), but will allow other important errors to show.
Reply With Quote
  #7  
Old 09 Aug 2014, 02:08
Disco_Stu's Avatar
Disco_Stu Disco_Stu is offline
 
Join Date: Apr 2012
Originally Posted by K4GAP View Post

What the heck is ayah ?
ayah = Are You A Human
Reply With Quote
  #8  
Old 09 Aug 2014, 02:11
ozzy47's Avatar
ozzy47 ozzy47 is offline
 
Join Date: Aug 2009
Real name: Chris
Which would be this, http://portal.areyouahuman.com/installation/vbulletin

On a side note, I hate ayah
Reply With Quote
  #9  
Old 09 Aug 2014, 03:45
K4GAP K4GAP is offline
 
Join Date: Mar 2008
Originally Posted by ozzy47 View Post
Which would be this, http://portal.areyouahuman.com/installation/vbulletin

On a side note, I hate ayah
Forgot I had installed that. I got rid of it.

--------------- Added 09 Aug 2014 at 03:49 ---------------

Latest update: Re-installed vb. Problem fixed but, I sure would like to know what caused the problem to begin with. As it stands now I have no idea what could have caused the problem. If I had made some questionable changes that could have possibly caused this, I would have more of a notion what could have happened. I had never heard of this problem before and was quite puzzled by what could possibly have caused it. Could it have been something I did? Obviously it was. Do I have any idea or even a good guess of what I've done lately that could have done this? None whatsoever.

Lesson learned:
1. Be more careful while in admin cp.
2. vb has wompus cats in it's settings area (admin cp)
__________________


Last edited by K4GAP; 09 Aug 2014 at 10:50.
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 05:46.

Layout Options | Width: Wide Color: