Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
AMP Quick Auto Tagger Details »
AMP Quick Auto Tagger
Mod Version: 2.0.1, by testbot (Member) testbot is offline
Developer Last Online: Nov 2018 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.1.0 Rating: (24 votes - 4.38 average) Installs: 323
Released: 10 Feb 2010 Last Update: 19 Feb 2011 Downloads: 2125
Not Supported Uses Plugins Auto-Template Additional Files Translations Is in Beta Stage  

*Please mark installed, rate, and nominate!*

AMP Quick Auto Tagger
(Online tested on 4.01 and 4.1.2)

New in version 2.0.1!
The ability to remove all numbers
The ability to add other languages (this has not been tested very well because I am not bi-lingual)
CRON JOB TO ADD TAGS TO ALL THREADS OR PAST THREADS!
Automatically removes the default VB Badword tags and bad search tags (Remember to remove the default example keywords after installation).
Added Goodwods - These words are added to every tag during post and cron.

Description
After a user types a title this modification will automatically take keywords from the thread title and add them as tags with no database queries or modifications

This is designed to be faster due to it's simplicity. It takes the title, runs it against the badword filter, cleans it up using regex and then adds it to the tag field instantly. The user has the option to add or remove tags before they submit the thread.

Installation / Upgrade
IF UPDATING REMOVE PREVIOUS VERSION FIRST. If you have a large number of "Bad Words" save them before uninstalling.
Download and extract AMP Auto Tagger_2.0.1.zip
Upload all files in UPLOAD folder to the root of the forum
Import the product product-amp_tagger_2.0.1.xml
Enable and configure AdminCP>Options>AMP Auto Tagger

To Do (Future Releases)
Make better regex. (DONE!)
Create Cron Job. (DONE!)

Add better support for multi-language.

Tip
Don't add two letter words to the badword filter. The auto tagger already limits the tags to three characters or more. Not only is it pointless but I also get strange results when having only two letter words.
If you enable 'CRON: Purge ALL Tags' only enable it once, run the scheduled task/cron and then disable it. Otherwise, it will delete and readd all tags every time the cron runs and your forum will take a performance hit.

Demo
You can create threads in the following forum to test it out. Sorry but you have to create an account to post on our board.
http://forum.ampprod.com/forumdispla...To-and-Support

Version History
1.0.0 (02/09/2010) - First Release
1.0.1 (02/10/2010) - Fix IE Bug
2.0.0 (02/17/2011) - Added Cron to tag old threads, updated regex, added goodwords, updated option settings to remove numbers and add languages.
2.0.1 (02/18/2010) - Fixed vbflush in cron and admincp badwords

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	NewThreadTaggs.jpg
Views:	3646
Size:	146.8 KB
ID:	112005   Click image for larger version

Name:	amp_autotagger_cp.png
Views:	1106
Size:	120.0 KB
ID:	126767  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Auto Quote on Quick Reply BluPhoenix vBulletin 3.5 Template Modifications 4 20 Mar 2008 02:28

  #46  
Old 16 Feb 2010, 02:26
Arsh Arsh is offline
 
Join Date: Aug 2007
Originally Posted by testbot View Post
most the time that error is when there's a quote, semicolon out of place in a plugin.

was any of the AMP Tagger plugin code changed?

did you install any new mods that might conflict with this one?

where any changes made to the newthread template?

it's still beta so i'm not sure what other products conflict with this one yet but i'll do my best to get this sorted for you.
Hi mate,

I did not change any code nor I installed any other mods in the meanwhile. I used VB4's advertisement system to enable few ads but they were only in footer. The error itself came on when I wasn't even online. When I went to bed everything seemed fine but when I woke up I had handful of complaints regarding the error.

I understand this is still beta, so no rush from me.

Cheers
Reply With Quote
  #47  
Old 16 Feb 2010, 05:39
mrdexx mrdexx is offline
 
Join Date: Feb 2010
Is it possible to have the mod simply not tag "common" words instead of returning a post back with an error?

Its kind of annoying to type out a post, submit it, only to find out that one of the title words is too "common" and needs to be removed as a tag (that was auto-entered to begin with)

If the system is able to identify common words anyways, then can't it also just not add them?

Is it possible to allow common words to be posted somehow in the meantime so users don't have to get their posts constantly returned?

Thanks,

~Dexx
Reply With Quote
  #48  
Old 16 Feb 2010, 15:53
testbot testbot is offline
 
Join Date: Feb 2009
Originally Posted by testbot View Post
Currently only supports English... sorry
Current Suggested AMP Tagger Bad Words:
Originally Posted by Arsh View Post
Hi mate,

I did not change any code nor I installed any other mods in the meanwhile. I used VB4's advertisement system to enable few ads but they were only in footer. The error itself came on when I wasn't even online. When I went to bed everything seemed fine but when I woke up I had handful of complaints regarding the error.

I understand this is still beta, so no rush from me.

Cheers
can you pm me your forum url so i can take a look? i don't see any reason this should generate this error yet.

Originally Posted by mrdexx View Post
Is it possible to have the mod simply not tag "common" words instead of returning a post back with an error?

Its kind of annoying to type out a post, submit it, only to find out that one of the title words is too "common" and needs to be removed as a tag (that was auto-entered to begin with)

If the system is able to identify common words anyways, then can't it also just not add them?

Is it possible to allow common words to be posted somehow in the meantime so users don't have to get their posts constantly returned?

Thanks,

~Dexx
Hi Dexx,

add any words that you don't want tagged to AMP Tagger Bad Words. you can find it in AdminCP> Options

we've been running it on our board for a while now and members are reporting common words. so far we have it running pretty well. below is our current list of common words to add.

Last edited by testbot; 18 Feb 2010 at 21:15. Reason: Removed outdated bad words
Reply With Quote
  #49  
Old 17 Feb 2010, 05:18
mrdexx mrdexx is offline
 
Join Date: Feb 2010
Much appreciated, thank you =)
Reply With Quote
  #50  
Old 18 Feb 2010, 21:12
testbot testbot is offline
 
Join Date: Feb 2009
FYI: We've been testing all day on vb 4.0.2 and it seems to be working well.

Also updated all of the AMP Auto Tagger Bad Words. This should stop anyone from getting 'someword is too common' errors when they post.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.



This is not a product update so you don't need to download and reinstall or anything. You can just copy the AMP Auto Tagger Bad words into your AdminCP>Options>AMP Auto Tagger and you should be good.
Reply With Quote
  #51  
Old 19 Feb 2010, 05:59
skwestle skwestle is offline
 
Join Date: Apr 2009
Thanks for the mod I love it
Reply With Quote
  #52  
Old 19 Feb 2010, 15:07
testbot testbot is offline
 
Join Date: Feb 2009
Originally Posted by Arsh View Post
Hi mate,

I did not change any code nor I installed any other mods in the meanwhile. I used VB4's advertisement system to enable few ads but they were only in footer. The error itself came on when I wasn't even online. When I went to bed everything seemed fine but when I woke up I had handful of complaints regarding the error.

I understand this is still beta, so no rush from me.

Cheers
i'm still thinking about what could be causing this.

if it was working one moment and then in the middle of the night something happened, can you check your scheduled tasks around the same time you started seeing the error?

if there's an error with the code then the error would have started the second you enabled the plugin and then tried to create a thread. that's what made me think of scheduled tasks/cron jobs in vb.

thanks!

Originally Posted by skwestle View Post
Thanks for the mod I love it
I'm very happy that you like it.

Can you please mark that you installed it so you receive notifications about updates and any bug fixes?
Reply With Quote
  #53  
Old 25 Feb 2010, 12:41
bartek24m bartek24m is offline
 
Join Date: Nov 2005
nice work, mark as tagged and waiting for update older threads?

when i can exept it ?
Reply With Quote
  #54  
Old 25 Feb 2010, 15:45
testbot testbot is offline
 
Join Date: Feb 2009
i think i might release the updater for older threads as a separate product. right now, part of this mods appeal is that there's absolutely no database changes, it's fast and simple. the updater will require database changes and a file to uplodad.
Reply With Quote
  #55  
Old 26 Feb 2010, 16:16
simba6666 simba6666 is offline
 
Join Date: Dec 2008
I hope the product support other languages

It's Great

Waiting for Arabic Languages . . . .
Reply With Quote
  #56  
Old 27 Feb 2010, 00:58
arena's Avatar
arena arena is offline
 
Join Date: Oct 2006
I think that the regex/javascipt sees those as special characters and removes them.
how this regex/javascipt find?
__________________
www.arenatr.com


sorry my bad english
Reply With Quote
  #57  
Old 27 Feb 2010, 23:00
Crystal Shards's Avatar
Crystal Shards Crystal Shards is offline
 
Join Date: Nov 2006
Location: Illinois
Real name: Crystal
My only complaint is the lack of capability for older tags. I hope this is addressed in the updates! Other than that, it looks great.
__________________
Mercury Ice - A place to chill.
Reply With Quote
  #58  
Old 28 Feb 2010, 11:33
rule0 rule0 is offline
 
Join Date: Mar 2008
thank you, been waiting for this.
__________________
Online Oyun
Reply With Quote
  #59  
Old 25 Mar 2010, 22:07
dippetas dippetas is offline
 
Join Date: Feb 2010
Greek language support

does anybody know how am i gonna enable this mod for greek language??? No matter what i try to do it's seems that it doesn't show greek chars, I've changed encoding to utf-8 in xml, but still nothing. Please if anybody knows, share it with me.
__________________
www.ps3world.gr
Reply With Quote
  #60  
Old 25 Mar 2010, 22:15
testbot testbot is offline
 
Join Date: Feb 2009
i think it's the regex in the plugin.

i don't know how to write regular expressions in greek.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 16:03.

Layout Options | Width: Wide Color: