Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 10 Nov 2010, 10:14
mastertek2000 mastertek2000 is offline
 
Join Date: Apr 2007
spamer help needed

every time i try to make a post in my site only i get this

Attached Images
File Type: jpg post.jpg (24.1 KB, 23 views)
__________________
http://usajeepowners.com/
Reply With Quote
  #2  
Old 10 Nov 2010, 10:44
Outbackmark's Avatar
Outbackmark Outbackmark is offline
 
Join Date: Jun 2007
This is more than just a spammer, for that to happen something has been done to one or more of your php files.
I would suggest you upoad new newreply.php and newthread.php as I can't think how this could happen without those files having been changed. I stand to be corrected, but it would not hurt to do this, before you upload the new files, change the name of the old ones, just put a .old on the end so you can edit and reuse them if needed.
You should also change passwords to the CPanel and other FTP accounts, also run the VB Diagnostics/Suspect File Versions to ensure there are no other files that should not be there.
__________________
Aus Scambaiters
Reply With Quote
  #3  
Old 10 Nov 2010, 10:55
mastertek2000 mastertek2000 is offline
 
Join Date: Apr 2007
that did not work any other ideas thanks for your help
__________________
http://usajeepowners.com/
Reply With Quote
  #4  
Old 10 Nov 2010, 11:09
Outbackmark's Avatar
Outbackmark Outbackmark is offline
 
Join Date: Jun 2007
OK the only other way it could be happening is by using the hook system, if you disable the hooks in the config.php file (in the includes directory), or via the Options Menu/Plugin Hook System and see if that helps.
__________________
Aus Scambaiters
Reply With Quote
  #5  
Old 10 Nov 2010, 11:17
mastertek2000 mastertek2000 is offline
 
Join Date: Apr 2007
i cant find that where is it
__________________
http://usajeepowners.com/
Reply With Quote
  #6  
Old 10 Nov 2010, 11:24
Outbackmark's Avatar
Outbackmark Outbackmark is offline
 
Join Date: Jun 2007
In the Admin CP, go to "VB Options", scroll down to "Plugin/Hook System" and turn it off.
__________________
Aus Scambaiters
Reply With Quote
  #7  
Old 10 Nov 2010, 11:48
mastertek2000 mastertek2000 is offline
 
Join Date: Apr 2007
That did not work either
__________________
http://usajeepowners.com/
Reply With Quote
  #8  
Old 10 Nov 2010, 11:53
Outbackmark's Avatar
Outbackmark Outbackmark is offline
 
Join Date: Jun 2007
OK it's got me then, no more immediate ideas, hopefully Lynne or Paul will be along soon, wish I could help more!
__________________
Aus Scambaiters
Reply With Quote
  #9  
Old 10 Nov 2010, 11:56
mastertek2000 mastertek2000 is offline
 
Join Date: Apr 2007
Thanks for taking your time to try to help me
__________________
http://usajeepowners.com/
Reply With Quote
  #10  
Old 10 Nov 2010, 15:07
kh99 kh99 is offline
 
Join Date: Aug 2009
Real name: Kevin
I'm not an expert on site hacking (if that's what's going on), but there could be something in a template like an image or link to some file on that site. I think I'd use something to see what the request is for, like FireFox with the TamperData add-on (or maybe someone else knows of an alternative). Then if you can figure out what's being requested from that site, you can search around to figure out where it's coming from. (It looks like your forum is closed or else I would have tried it myself).
Reply With Quote
  #11  
Old 10 Nov 2010, 16:13
mastertek2000 mastertek2000 is offline
 
Join Date: Apr 2007
forum is open now but now seam to be working fine thank you for your advice
__________________
http://usajeepowners.com/
Reply With Quote
  #12  
Old 10 Nov 2010, 17:32
kh99 kh99 is offline
 
Join Date: Aug 2009
Real name: Kevin
I think it's still requesting something from that site but apparently they removed the password. It looks like it has something to do with the "Wrap [PDF] tags around selected text" thing that you have in your message editor. (of course if that's something you know about then it's probably OK).
Reply With Quote
  #13  
Old 10 Nov 2010, 21:41
mastertek2000 mastertek2000 is offline
 
Join Date: Apr 2007
Originally Posted by kh99 View Post
I think it's still requesting something from that site but apparently they removed the password. It looks like it has something to do with the "Wrap [PDF] tags around selected text" thing that you have in your message editor. (of course if that's something you know about then it's probably OK).
thanks for taking the time to help me i did remove the pdf tags checked everything seams normal now not sure will post if i find something
__________________
http://usajeepowners.com/
Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Spamer post count. Brad vBulletin 2.x Full Releases 10 11 Nov 2002 08:53



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 04:56.

Layout Options | Width: Wide Color: