Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Remove 'Threads' and 'Posts' counts column from forumhome Details »
Remove 'Threads' and 'Posts' counts column from forumhome
Mod Version: 1.00, by AURFSCAN (Contributor) AURFSCAN is offline
Developer Last Online: May 2017 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.x.x Rating: (24 votes - 4.67 average) Installs: 133
Released: 09 Jan 2011 Last Update: Never Downloads: 0
Not Supported Template Edits  

I hate all the 'numbers' on the forumhome so I got rid of the column
This was done on a fixed width forum.

Back up these templates so If you stuff up... just paste them back and forget about it...


remove from forumhome_forumbit_level2_post template


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.



adjust in forumbits.css template

for the forumtitle Info width section


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


for the last post Info width section


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


for the forumhead 'Last Post' title alignment


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


*Adjust percentages (In bold red) to suit your width


Adjust in: Settings - Options - Forum Listings Display Options - Last Thread Title Maximum Displayed Characters
to suit 'Last Post' width


Demo

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	nonumbers.jpg
Views:	3136
Size:	338.1 KB
ID:	125413  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
  #61  
Old 06 Aug 2012, 21:49
davidg davidg is offline
 
Join Date: Apr 2010
Originally Posted by AURFSCAN View Post
'move the 'header' word *Last* over?'


it should be in forumhome_forumbit_level1_nopost template


find

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


add after it

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


so it looks like this

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


add another
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

to move it over another space


removing this line
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

removes the word Last Post completely from forumhome
just in case u dont want the word Last Post :-)
Reply With Quote
  #62  
Old 07 Sep 2012, 01:19
wilford brimley wilford brimley is offline
 
Join Date: Apr 2012
where did you get the small RSS feed icon? the default one sucks.

edit nevermind, jsut got one off google.

Last edited by wilford brimley; 07 Sep 2012 at 01:30.
Reply With Quote
  #63  
Old 28 Oct 2012, 02:44
piratarg piratarg is offline
 
Join Date: Mar 2009
Real name: Luis
I have the theme "Ideal". After fighting a couple of hours I found where the percentages change:

adjust in additional.css template

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #64  
Old 16 Dec 2012, 17:47
AnthonyBogs AnthonyBogs is offline
 
Join Date: Nov 2012
Originally Posted by davidg View Post
removing this line
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

removes the word Last Post completely from forumhome
just in case u dont want the word Last Post :-)
Tried doing so but nothings changing over: http://mobitycoon.com/forum.php

Any help please?
Reply With Quote
  #65  
Old 12 Jun 2013, 21:16
craigvm's Avatar
craigvm craigvm is offline
 
Join Date: Aug 2012
thanks for this info just done it with the sub forum fix it looks loads better
__________________
www.fordownersnetwork.com
The Ford Modified Owners Club & Forum is a online community forum offering free advice & help for your Ford.
We cover all Fords & all models from a basic spec right upto XR/SI/ST & the RS
Reply With Quote
  #66  
Old 18 Nov 2013, 10:54
Harpo's Avatar
Harpo Harpo is offline
 
Join Date: Dec 2011
Can I simply remove the texts Threads/Posts? a previous mod already got rid of the columns for me but not the texts.
__________________
Idle No More.
Reply With Quote
  #67  
Old 24 Nov 2013, 20:22
Harpo's Avatar
Harpo Harpo is offline
 
Join Date: Dec 2011
Originally Posted by Merjawy View Post
I believe in 4.1.10 the " Threads / Posts " still show on category as I found out and needs to be deleted from another template..

forumhome_forumbit_level1_nopost
Find and Remove

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Or do as I did and just comment it out (like this)

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Hope that helps
Which template should I edit now for sub-forums? gotta get rid of the "Thread/Posts"
__________________
Idle No More.
Reply With Quote
  #68  
Old 07 Jul 2016, 11:12
webnsn webnsn is offline
 
Join Date: Oct 2009
Sorry I am not getting below code in my site 3.7.1

<h4 class="nocss_label">{vb:rawphrase forum_statistics}:</h4>
<ul class="forumstats td">
<li>{vb:rawphrase threads}: {vb:raw forum.threadcount}</li>
<li>{vb:rawphrase posts}: {vb:raw forum.replycount}</li>
</ul>
Reply With Quote
  #69  
Old 07 Jul 2016, 16:12
MarkFL's Avatar
MarkFL MarkFL is offline
 
Join Date: Feb 2014
Real name: Mark
Originally Posted by webnsn View Post
Sorry I am not getting below code in my site 3.7.1

<h4 class="nocss_label">{vb:rawphrase forum_statistics}:</h4>
<ul class="forumstats td">
<li>{vb:rawphrase threads}: {vb:raw forum.threadcount}</li>
<li>{vb:rawphrase posts}: {vb:raw forum.replycount}</li>
</ul>
These template edits are intended for vB 4.x, as template syntax is different in vB 3.x.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member



Support for my products (as well as updates/new product publishing) has been moved to MHB - vBulletin Products and TAZ - Add-ons
Reply With Quote
  #70  
Old 26 Feb 2018, 21:28
ShellyH ShellyH is offline
 
Join Date: Dec 2017
This doesn't work for 4.2.5
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 05:08.

Layout Options | Width: Wide Color: