Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 11 Mar 2010, 20:06
nyunyu nyunyu is offline
 
Join Date: Dec 2004
Switch Editor Button missing

Can anyone help me with this problem?
Somehow my forum did not show the switch editor button [a/A].
How to turn it on? I thought it was supposed to be turned on by default?

Quick reply:
vb4 editor quick reply.jpg

Edit post:
vb4 editor edit post.jpg

New thread:
vb4 editor new thread.png
Reply With Quote
  #2  
Old 11 Mar 2010, 20:14
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
What browser (I think it doesn't show in Safari and Chrome)? Do you have it set to allow WYSIWYG in vboptions > message posting interface > formatting controls?
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #3  
Old 11 Mar 2010, 20:23
nyunyu nyunyu is offline
 
Join Date: Dec 2004
Ah...I use Chrome.
Thanks Lynne

Last edited by nyunyu; 12 Mar 2010 at 02:00. Reason: Auto-Merged DoublePost
Reply With Quote
  #4  
Old 01 Apr 2010, 11:46
legija legija is offline
 
Join Date: Feb 2008
Yeah, Chrome landed me too on this page
Its too buggy anyway . . .
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 16:11.

Layout Options | Width: Wide Color: