Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
AMP New Thread Button in Showthread Details »
AMP New Thread Button in Showthread
Mod Version: 1.00, by testbot (Member) testbot is offline
Developer Last Online: Nov 2018 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.1.0 Rating: (11 votes - 4.82 average) Installs: 86
Released: 16 Feb 2011 Last Update: 16 Feb 2011 Downloads: 450
Not Supported Uses Plugins Re-usable Code Translations Is in Beta Stage  

*Mark Installed*

AMP New Thread Button in Showthread

Description
This adds a 'Post New Thread' button to showthread.php. Quick and easy. Nothing special.

Installation
To install simply import the attached amp_new_thread_button.xml file. That's it.
(Plugins & Products>Manage Products>Add/Import Product)

Known Issues (Bugs):
None

Notes
This was created and tested on 4.1.2. I'm not sure if it works on previous versions.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	post_new_thread_button_below.png
Views:	954
Size:	4.0 KB
ID:	126741  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Forum Display Enhancements New Thread Button in Showthread shadowgfx vBulletin 4.x Template Modifications 17 07 Sep 2013 19:46

Comments
  #2  
Old 16 Feb 2011, 18:29
testbot testbot is offline
 
Join Date: Feb 2009
*Reserved*
Reply With Quote
  #3  
Old 16 Feb 2011, 19:34
COL NIL SATIS COL NIL SATIS is offline
 
Join Date: Aug 2009
Real name: Col
Nice one ..will install this now..thanks testbot
Reply With Quote
  #4  
Old 16 Feb 2011, 22:43
BadgerDog BadgerDog is offline
 
Join Date: Oct 2006
Real name: Doug
Tested and works in 4.04pl1 ...

Thanks ...

Regards,
Doug
Reply With Quote
  #5  
Old 17 Feb 2011, 03:57
Tilly Tilly is offline
 
Join Date: Sep 2007
Installed, looks good to me, simple and nice
Reply With Quote
  #6  
Old 17 Feb 2011, 04:38
Randomm Randomm is offline
 
Join Date: Jul 2010
where can I find this on admincp? I asking because I want to know if I can disable it (for testing purposes)

Installed
Rated
And Nominated
Reply With Quote
  #7  
Old 17 Feb 2011, 07:03
testbot testbot is offline
 
Join Date: Feb 2009
Originally Posted by Randomm View Post
where can I find this on admincp? I asking because I want to know if I can disable it (for testing purposes)

Installed
Rated
And Nominated
I didn't make a disable under options because it was just a quick mod. If you want to disable it you can do so two different ways.

1. Goto 'Plugins & Products>Manage Products>AMP New Thread Button in Showthread' and in the drop down to the right select disable.

2. Goto 'Plugins & Products>Plugin Manager>AMP New Thread Buttons' and uncheck the box and click 'Save Active Status' at the bottom of the page.

Either one will disable it.
Reply With Quote
  #8  
Old 17 Feb 2011, 17:40
OldSchoolDSL OldSchoolDSL is offline
 
Join Date: Oct 2010
Real name: Adam H.
Installed and working

4.1.1
Reply With Quote
  #9  
Old 18 Feb 2011, 10:35
Barakat's Avatar
Barakat Barakat is offline
 
Join Date: Nov 2004
Real name: Barakat
thanks a million
__________________
مسلمـ من أمة محمد ...
Reply With Quote
  #10  
Old 02 Mar 2011, 07:32
mgurain's Avatar
mgurain mgurain is offline
 
Join Date: Apr 2005
Real name: Mohammed Al-Gurain
It's working fine in the upper section of the thread but not in the lower section !
Only "create thread" now is in the lower section !
Reply With Quote
  #11  
Old 02 Mar 2011, 22:42
testbot testbot is offline
 
Join Date: Feb 2009
Originally Posted by mgurain View Post
It's working fine in the upper section of the thread but not in the lower section !
Only "create thread" now is in the lower section !
Which version of vb are you running?
Reply With Quote
  #12  
Old 06 Mar 2011, 09:21
Rofo Rofo is offline
 
Join Date: Feb 2011
Nice and simple. Thanks!

Installed, Rated

4.1.1
Reply With Quote
  #13  
Old 17 Mar 2011, 08:01
Boofo's Avatar
Boofo Boofo is offline
 
Join Date: Mar 2002
Real name: Rob
Has anyone ever gotten this to work correctly with IE7 when the Moderation Tools button is showing?
Reply With Quote
  #14  
Old 17 Mar 2011, 12:13
mikem164 mikem164 is offline
 
Join Date: Jan 2009
Works in 4.1.2
Reply With Quote
  #15  
Old 17 Mar 2011, 12:25
Boofo's Avatar
Boofo Boofo is offline
 
Join Date: Mar 2002
Real name: Rob
Originally Posted by mikem164 View Post
Works in 4.1.2
Check it in IE7.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 11:24.

Layout Options | Width: Wide Color: