Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 21 Jan 2012, 05:35
DAMINK DAMINK is offline
 
Join Date: Jun 2010
Theme error.

I seem to have a problem with my forum.
The search button seems to be pushed way over to the right of screen.
About 10 times the width of the screen normally so a long way out of place.
I am running 4.1.10.
I have tried disabling all mods and the problem remains.
I have tried making a new theme with the theme generator and the problem exists even on the new theme.
Would love to resolve this as i like the theme i made and would love to be able to keep it running.
__________________
FTW Forum <- Home of the damned!
Reply With Quote
  #2  
Old 22 Jan 2012, 03:01
Videx's Avatar
Videx Videx is offline
 
Join Date: Feb 2007
The question is not about new themes, but if you have the same problem in the default theme.

BTW, if it's the forum in your sig, it looks fine to me in Chrome.
Reply With Quote
  #3  
Old 28 Jan 2012, 05:54
Crystal Shards's Avatar
Crystal Shards Crystal Shards is offline
 
Join Date: Nov 2006
Location: Illinois
Real name: Crystal
I am having the same issue in Firefox, at the very least. Does anyone know what this is? It's every theme on the site. I've tried disabling all mods and that's not it.
__________________
Mercury Ice - A place to chill.
Reply With Quote
  #4  
Old 28 Jan 2012, 06:38
Videx's Avatar
Videx Videx is offline
 
Join Date: Feb 2007
I just tried both your sites in Chrome and Firefox and both look normal to me.
Reply With Quote
  #5  
Old 28 Jan 2012, 06:59
DAMINK DAMINK is offline
 
Join Date: Jun 2010
Sorry answered wrong thread lol.
I ended up fixing this after days and days of screwing around.
Rolling back databases etc etc. Complete waste of time given it was a VB problem.
Why they dont pm there PAYING customers of issues that can effect many i have no idea.
Some days i wonder what i pay for. I dont get any support over at .com.
When i purchased the license support was offered. Then they wanted more money greedy ............
Would not have helped in this situation because they did not bother to pm there paying customers regardless.


https://www.vbulletin.com/forum/show...=1#post2256642
__________________
FTW Forum <- Home of the damned!

Last edited by DAMINK; 28 Jan 2012 at 07:11.
Reply With Quote
  #6  
Old 28 Jan 2012, 14:55
Videx's Avatar
Videx Videx is offline
 
Join Date: Feb 2007
That doesn't sound like the problem you two have described. It's listed as "When you change the color in "navbar_tab_bevel" Search button disappears" - nothing about being pushed to the right or stretched out. And the defect was only in an alpha version - unlikely either of you ever had it installed.

Still, it would be interesting to hear if changing that value manually fixes the issue for CrystalS.
Reply With Quote
  #7  
Old 28 Jan 2012, 15:41
DAMINK DAMINK is offline
 
Join Date: Jun 2010
Originally Posted by Videx View Post
That doesn't sound like the problem you two have described. It's listed as "When you change the color in "navbar_tab_bevel" Search button disappears" - nothing about being pushed to the right or stretched out. And the defect was only in an alpha version - unlikely either of you ever had it installed.

Still, it would be interesting to hear if changing that value manually fixes the issue for CrystalS.
Had a whole blog reply to this but decided against it.
I really need to stop asking advice or support here or on .com.
__________________
FTW Forum <- Home of the damned!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 06:26.

Layout Options | Width: Wide Color: