Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Article Options
  #76  
Old 18 Sep 2010, 17:07
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Originally Posted by Alfa1 View Post
Does this work on forumdisplay.php ?
The basic CSS will work on the forumdisplay, yes. However, you may need to change some class or id names. (There is also a modification that will do this.)
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #77  
Old 22 Sep 2010, 13:45
penmai.com penmai.com is offline
 
Join Date: Feb 2010
Originally Posted by Lynne View Post
I jsut looked at your site and don't see any of this CSS being used. Make sure you put it in the additional.css template.
Thanks Lynne, it worked perfectly.
Reply With Quote
  #78  
Old 26 Sep 2010, 01:09
AliceHoward AliceHoward is offline
 
Join Date: Mar 2010
Real name: Alice Howard
Brilliant little top-tip this article of yours, thanks for sharing it.
I hope you don't mind me posting a possible solution Lynne.

Originally Posted by Alfa1 View Post
Does this work on forumdisplay.php ?
This seems to be working for my site, I added this to the additional.css


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


Last edited by AliceHoward; 27 Sep 2010 at 06:24. Reason: changed code example
Reply With Quote
  #79  
Old 27 Sep 2010, 06:33
AliceHoward AliceHoward is offline
 
Join Date: Mar 2010
Real name: Alice Howard
Hmmm, something is wrong with the snippet I posted above, every now and then one of the sub-forums gets moved over somehow so an empty space appears. You can see it occurring here: http://styleorigin.com/community/for...-Mental-Health

It's only every now and then, if I refresh the page a few times it seems to right itself, obviously there's something wrong or it wouldn't dropdown.
Reply With Quote
  #80  
Old 27 Sep 2010, 11:00
Alfa1's Avatar
Alfa1 Alfa1 is offline
 
Join Date: Dec 2005
Yes, I was just browsing your site, before I read your last post. I noticed that.

Does anyone know what's causing Alice's bug with sub-forums display?

What would the code be to display 3 columns? Same but 0%, 33% and 66% ?
Reply With Quote
  #81  
Old 27 Sep 2010, 16:52
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Originally Posted by AliceHoward View Post
Hmmm, something is wrong with the snippet I posted above, every now and then one of the sub-forums gets moved over somehow so an empty space appears. You can see it occurring here: http://styleorigin.com/community/for...-Mental-Health

It's only every now and then, if I refresh the page a few times it seems to right itself, obviously there's something wrong or it wouldn't dropdown.
I can't see the glitch in firefox on my mac. What is happening? Usually the issue is a border width that is throwing it off, so you can change the width to be just slightly less (there were some examples earlier in the thread) and it will be fine.
Originally Posted by Alfa1 View Post
Yes, I was just browsing your site, before I read your last post. I noticed that.

Does anyone know what's causing Alice's bug with sub-forums display?

What would the code be to display 3 columns? Same but 0%, 33% and 66% ?
Again, I think someone might have already posted it in here. But yeah, you wouldn't use 50%, but instead go for 33.3% or so.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #82  
Old 27 Sep 2010, 18:24
AliceHoward AliceHoward is offline
 
Join Date: Mar 2010
Real name: Alice Howard
Hi Lynne, I found the problem and fixed it, this is why you are not seeing it any more, I was fixing tea for my children so haven't had time to get on until just now.

I fixed it by doing the following.

forumbits.css
FIND:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

IN-LINE FIND:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

REPLACE WITH:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Thank you again for this brilliant article, very helpful.
Reply With Quote
  #83  
Old 27 Sep 2010, 20:03
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Originally Posted by AliceHoward View Post
Hi Lynne, I found the problem and fixed it, this is why you are not seeing it any more, I was fixing tea for my children so haven't had time to get on until just now.
I'm glad you got it fixed and thanks for posting what you did. (I'd rep you if they had rep here. )
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #84  
Old 28 Oct 2010, 20:37
slinky slinky is offline
 
Join Date: Dec 2001
Lynne -

Thanks for the help in getting two subforums, side by side. Is there any easy way to get three to work? In my experience, that seems to be the optimal number you can use in order to condense all the vertical scrolling if you require a good number of forums and subforums. I used to have three but the subforum manager that did it now destroys validation and creates other problems when used. Having a third forum on a horizontal line would be indispensable - if you can help lead this old horse to water.

Bummer - I just saw what you wrote above, LOL!!!! I will try out the code now!

Confirmed... 33% works like a charm!
Reply With Quote
  #85  
Old 06 Nov 2010, 21:13
everfresh2 everfresh2 is offline
 
Join Date: Nov 2010
in 4.0.8 i did the same.

it is showing correctly. but above the footer area is not OK due to this CSS edits.

Please someone guide me how to fix this ?

screen shot is attached.
Attached Images
File Type: png error.png (15.0 KB, 48 views)
Reply With Quote
  #86  
Old 06 Nov 2010, 22:15
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Originally Posted by everfresh2 View Post
in 4.0.8 i did the same.

it is showing correctly. but above the footer area is not OK due to this CSS edits.

Please someone guide me how to fix this ?

screen shot is attached.
That isn't from the CSS here. It's from something else (you didn't update your templates after upgrading). Remove the CSS I wrote in the first post from your style and you'll see you still have that issue.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #87  
Old 18 Nov 2010, 15:23
vinayak vinayak is offline
 
Join Date: Oct 2010
Hi

Is there any way to add a sidebar on the threads page - showthread.php?

Also, can a 3-column layout be created for the forum home page? I need the page to look like this:



Thanks & Regards,
Vinayak
Reply With Quote
  #88  
Old 18 Nov 2010, 15:37
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Originally Posted by vinayak View Post
Hi

Is there any way to add a sidebar on the threads page - showthread.php?

Also, can a 3-column layout be created for the forum home page? I need the page to look like this:



Thanks & Regards,
Vinayak
Sure, but none of that has anything to do with what this thread is about.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #89  
Old 18 Nov 2010, 15:43
vinayak vinayak is offline
 
Join Date: Oct 2010
I am sorry. I thought that since this was about layout on the forum page, I put my query here.
Reply With Quote
  #90  
Old 02 Dec 2010, 05:28
iBaker's Avatar
iBaker iBaker is offline
 
Join Date: Nov 2006
Hi Lynne
Great edits to the css...thanks.

I have 3 questions:
1. How do I remove the text "Sub-forums"...is removing it from the template the only way?
2. Everyone says "it's ok, just add it to the "additional.css" template...do you know if this just builds up the final css making it bigger or is it always better to try and change the existing css templates?
3. Can you think of anyway that I can keep the "Threads/Posts" and "Last Post" but have the sub forums spread across the page...like this:?

zzz1.jpg

Thanks!
__________________
Regards Ian (Xenforo: Recreational Flying. vBulletin: Aviation Enthusiasts)
NOTE: Previously whatever I posted on forums was copied by a competing site. So I post this in the hope that it does help others but on the condition that anything that I post is not allowed to be used by Glenn Inwood of Cowra NSW Australia or anyone associated with him.
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Article Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 20:52.

Layout Options | Width: Wide Color: