Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Live Topic vB4!!! (AJAX Threads) Details »
Live Topic vB4!!! (AJAX Threads)
Mod Version: 1.8.1, by vbresults (Member) vbresults is offline
Developer Last Online: Dec 2018 I like it Show Printable Version Email this Page

This thread is in the Modification Graveyard.
vB Version: 4.x.x Rating: (7 votes - 4.86 average) Installs: 43
Released: 24 Aug 2011 Last Update: 26 Nov 2013 Downloads: 355
Not Supported Uses Plugins Auto-Template Additional Files  

Installation (1 minute)
  1. Unzip & upload CONTENTS of "upload/" folder to vBulletin directory (1 file).
  2. Import product XML.
  3. The installation is complete; congratulations! Mark As Installed, Nominate For MOTM and Vote

What is it?

This plugin makes your topics refresh without needing to reload the page. This includes new replies, post edits, and deletions.

Turn-key installation; there aren't even any files to upload -- just import 1 Xml. This plugin is also compatible with Post Thank You and other plugins.

Upgrading from 1.7.2 or Older?

If upgrading from 1.7.2 or older, you can uninstall all of the "Extended ... Libraries" plugins that aren't required for any other plugins.

You must overwrite the previous live_thread.min.js file when upgrading to 1.8 or newer, from 1.7.2 or older.

There Is No Premium Version

This mod doesn't have a premium version, but it can still get attention. If people in this topic take the premium version of Spam Hammer, this plugin also gets faster updates and responses than our other 20 plugins.

Premium clients can vote once every 6 months for high priority to be given to plugins without a premium version, so this plugin can garner faster answers to your questions and engineering of your ideas.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	live_thread_admin_options.jpg
Views:	354
Size:	46.8 KB
ID:	145676  

Show Your Support

  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
  #31  
Old 26 Aug 2011, 04:14
Fready Fready is offline
 
Join Date: Nov 2010
Installed with no errors but doesn't work 4.1.5
Reply With Quote
  #32  
Old 26 Aug 2011, 13:40
vbresults vbresults is offline
 
Join Date: Apr 2009
08-26-2011 1.1 Corrected a few issues (such as no-error issues with 4.1.4 and 4.1.5) and added an option to toggle guests being able to use "Live" functionality. The JS file has been updated; be sure to upload the new one and overwrite the old one!

Last edited by vbresults; 26 Aug 2011 at 13:54.
Reply With Quote
  #33  
Old 26 Aug 2011, 15:24
EquinoxWorld EquinoxWorld is offline
 
Join Date: Nov 2009
Just my two cents. Whatever "loops and hurdles" everyone is talking about remember folks this is still a "free" mod which btw so far works for me on a clean vb 4.1.5 pl1 install, no other mods installed. If you need to read a bit more and click a few more times your mouse, I think it still is a good mod and worth the trouble. Making a thread "live" changes how your users see your forum, my members and I can vouch for that, a lot of members left when we switched to vb4 without "live topic" (previous "live" mod), until we got that vb3 live topic mod ported to vb4 our traffic was not nearly as much as when we did finally port it, now I would be using this mod because we can have some sort of support for it if anything. Also I think the price for the Gold version is on point as well considering what it brings to your forums.
Reply With Quote
  #34  
Old 26 Aug 2011, 16:24
8thos's Avatar
8thos 8thos is offline
 
Join Date: Aug 2010
Real name: DRE
Originally Posted by EquinoxWorld View Post
Just my two cents. Whatever "hoops and hurdles" everyone is talking about remember folks this is still a "free" mod which btw so far works for me on a clean vb 4.1.5 pl1 install, no other mods installed. If you need to read a bit more and click a few more times your mouse, I think it still is a good mod and worth the trouble. Making a thread "live" changes how your users see your forum, my members and I can vouch for that, a lot of members left when we switched to vb4 without "live topic" (previous "live" mod), until we got that vb3 live topic mod ported to vb4 our traffic was not nearly as much as when we did finally port it, now I would be using this mod because we can have some sort of support for it if anything. Also I think the price for the Gold version is on point as well considering what it brings to your forums.
*edits*



All the praise is valid when it's working then I'll 5 star his thread, nominate for mod of the month, like his post and buy the Gold version.
__________________
www.8thos.com
www.qapla.com
Reply With Quote
  #35  
Old 26 Aug 2011, 20:13
Cybertims Cybertims is offline
 
Join Date: Nov 2005
Real name: Paul
Originally Posted by Octavius. View Post
*edits*



All the praise is valid when it's working then I'll 5 star his thread, nominate for mod of the month, like his post and buy the Gold version.
I agree, I would be happy to buy it, but it has to work before I'll buy and currently it isnt working for me at all.

If you advertise your Mod here then in my opinion support, if offered should also be here, not elsewhere. Surely supporting it here would get it working for everyone quicker and it turn allow you to sell your Gold product quicker and to more people?

Dont use me as a guinea pig but make me jump through hoops to be that guinea pig, then also expect me to pay you for the privilege.

Thanks for the effort regardless, but it doesnt work. Cheers
Reply With Quote
  #36  
Old 26 Aug 2011, 20:14
8thos's Avatar
8thos 8thos is offline
 
Join Date: Aug 2010
Real name: DRE
Posted an update on ya site. Working in IE8 but not Firefox.
__________________
www.8thos.com
www.qapla.com
Reply With Quote
  #37  
Old 26 Aug 2011, 20:20
8thos's Avatar
8thos 8thos is offline
 
Join Date: Aug 2010
Real name: DRE
Originally Posted by Cybertims View Post
I agree, I would be happy to buy it, but it has to work before I'll buy and currently it isnt working for me at all.

If you advertise your Mod here then in my opinion support, if offered should also be here, not elsewhere. Surely supporting it here would get it working for everyone quicker and it turn allow you to sell your Gold product quicker and to more people?

Dont use me as a guinea pig but make me jump through hoops to be that guinea pig, then also expect me to pay you for the privilege.

Thanks for the effort regardless, but it doesnt work. Cheers
Maybe we seem skeptical because this mod was hyped up by the coders who worked on it before. Lancer coming right after those guys who were unable to come up with a working product is just having bad timing. This mod is worth jumping through the hoops though if I can get it work. I had to join Andrew's Gameroom forum just to get his vb4 Casino mod working right.
__________________
www.8thos.com
www.qapla.com
Reply With Quote
  #38  
Old 26 Aug 2011, 20:24
Cybertims Cybertims is offline
 
Join Date: Nov 2005
Real name: Paul
It worked beautifully in 3.8 for me, in fact it was certainly our best feature which I would have happily paid money for, but this version doesnt work for me using vB4.1.5, no errors now but no live feature either.
Reply With Quote
  #39  
Old 26 Aug 2011, 20:29
8thos's Avatar
8thos 8thos is offline
 
Join Date: Aug 2010
Real name: DRE
Originally Posted by Cybertims View Post
It worked beautifully in 3.8 for me, in fact it was certainly our best feature which I would have happily paid money for, but this version doesnt work for me using vB4.1.5, no errors now but no live feature either.
What internet browsers have you tried? It didn't work at all until I disabled some plugins and tried it in both firefox and ie.

Only works in IE right now though.
__________________
www.8thos.com
www.qapla.com
Reply With Quote
  #40  
Old 26 Aug 2011, 20:31
Cybertims Cybertims is offline
 
Join Date: Nov 2005
Real name: Paul
Originally Posted by Octavius. View Post
What internet browsers have you tried? It didn't work at all until I disabled some plugins and tried it in both firefox and ie.

Only works in IE right now though.
I only use Firefox, IE is too slow.
Reply With Quote
  #41  
Old 26 Aug 2011, 20:44
8thos's Avatar
8thos 8thos is offline
 
Join Date: Aug 2010
Real name: DRE
Originally Posted by Cybertims View Post
I only use Firefox, IE is too slow.
Yeah that's a problem. I mostly use Firefox too.

Lancer I just posted a new problem on ya board. It stops working in IE8 when vBcredits by Dragonbyte is enabled.
__________________
www.8thos.com
www.qapla.com
Reply With Quote
  #42  
Old 26 Aug 2011, 21:11
8thos's Avatar
8thos 8thos is offline
 
Join Date: Aug 2010
Real name: DRE
Where is Lancer at anyway?

I bet this dude is playing Call of Duty.
__________________
www.8thos.com
www.qapla.com
Reply With Quote
  #43  
Old 27 Aug 2011, 02:11
vbresults vbresults is offline
 
Join Date: Apr 2009
08-26-2011 1.2 Moved most remaining code in the global scope to LiveThread class, in all plugins. If there is a conflict with another mod, there is a 99.999% chance the coding of the other mod is at fault.

08-26-2011 1.3 Added `d` GET parameter to XHR's preventing caching of ajax requests.

---

1.3 should resolve a lot of the no-error cases. Only time will tell.

Last edited by vbresults; 27 Aug 2011 at 02:31. Reason: Added 1.3.
Reply With Quote
  #44  
Old 27 Aug 2011, 03:19
8thos's Avatar
8thos 8thos is offline
 
Join Date: Aug 2010
Real name: DRE
Kewl. I'll check it out when I get off work.
__________________
www.8thos.com
www.qapla.com
Reply With Quote
  #45  
Old 27 Aug 2011, 03:23
JayCat JayCat is offline
 
Join Date: Mar 2010
Does this add a lot of database queries?
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 11:50.

Layout Options | Width: Wide Color: