Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Spiders in What's Going on Details »
Spiders in What's Going on
Mod Version: 1.00, by majsm (Member) majsm is offline
Developer Last Online: Oct 2011 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.0.x Rating: (36 votes - 4.64 average) Installs: 422
Released: 28 Dec 2009 Last Update: 29 Dec 2009 Downloads: 2007
Not Supported Uses Plugins  

Description: Shows spiders in the "What's Going On" section. (X Members, X Guests, X Spiders)
(see attached images)

Demo: http://www.worldslargestforum.com/forum/

Works in all vbulletin 3.8 and 4.0 versions (Other versions have not been tested)

Install Instructions:

1. AdminCP=>Plugins & Products=> Manage Products=>[Add/Import Product]=> product-spidersinwgo.xml

2. AdminCP=>vBulletin Options => Who's Online Options => Enable Spider Display => Yes

You can get the latest spider list from http://www.wolfshead-solutions.com/spiders-list and put it in your YOURFORUM/includes/xml/ folder. You'll need to replace the old "spiders_vbulletin.xml" file.

UPDATES:
Included Arabic version (thanks to Dr.osamA)

Included Turk version (thanks to eTiKeT™)

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Supporters / CoAuthors

Screenshots

Click image for larger version

Name:	wgooptions.jpg
Views:	1983
Size:	92.8 KB
ID:	108389   Click image for larger version

Name:	wgospiders.jpg
Views:	3671
Size:	61.0 KB
ID:	108393  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
  #16  
Old 28 Dec 2009, 12:17
iCafe's Avatar
iCafe iCafe is offline
 
Join Date: Jun 2005
ok. it work now

but it don't show name of spider

__________________
www.icafezone.net
Reply With Quote
  #17  
Old 28 Dec 2009, 14:20
Zaiaku's Avatar
Zaiaku Zaiaku is offline
 
Join Date: Jul 2007
I always had mods like this, have to wait to see if they working lol.

Great work on this one. Will mark this for my new site.
__________________
Live everyday as if it was your last, because one day it just may be.
Reply With Quote
  #18  
Old 28 Dec 2009, 14:23
Charlie98902 Charlie98902 is offline
 
Join Date: Dec 2006
It's working great for me but I have not updated the spiders_vbulletin.xml yet.
Reply With Quote
  #19  
Old 28 Dec 2009, 15:33
togebi33's Avatar
togebi33 togebi33 is offline
 
Join Date: Dec 2008
do not working

an error : Fatal error: Cannot use string offset as an array in /home/busitede/public_html/forum/forum.php(642) : eval()'d code on line 53
Reply With Quote
  #20  
Old 28 Dec 2009, 19:22
majsm majsm is offline
 
Join Date: Oct 2009
Originally Posted by togebi33 View Post
do not working

an error : Fatal error: Cannot use string offset as an array in /home/busitede/public_html/forum/forum.php(642) : eval()'d code on line 53
I am unsure at the moment why a few of you are getting this error similar to this. It may be conflicting with another plugin you have installed maybe? Try disabling all other plugins to see if that is the issue.
Reply With Quote
  #21  
Old 28 Dec 2009, 19:24
majsm majsm is offline
 
Join Date: Oct 2009
Originally Posted by iCafe View Post
ok. it work now

but it don't show name of spider

I'm guessing it's because there's an issue with your vbulletin_spiders.xml list. Did you download the latest spider list(http://spiderlist.codeforgers.com/list.php) and replace it with vb's default spiders list?
Reply With Quote
  #22  
Old 28 Dec 2009, 19:40
majsm majsm is offline
 
Join Date: Oct 2009
I just realized i didn't put the correct path on where to put the spider list. Sorry guys, here it is:
You can get the latest spider list from http://spiderlist.codeforgers.com/list.php and put it in your YOURFORUM/includes/xml/ folder. You'll need to replace the old "spiders_vbulletin.xml" file.
Reply With Quote
  #23  
Old 28 Dec 2009, 22:46
Bouncer222 Bouncer222 is offline
 
Join Date: Oct 2009
QUESTION:

Does it deduct X guests from guests and instead adds it to spiders?

Example: I have 2 members and 4 guests. 2 of those guests are spiders.
Does it display it like this? 2 members, 2 guests and 2 spiders or...
2 members 4 guests 2 spiders

Which one?
Reply With Quote
  #24  
Old 28 Dec 2009, 22:55
majsm majsm is offline
 
Join Date: Oct 2009
Originally Posted by Bouncer222 View Post
QUESTION:

Does it deduct X guests from guests and instead adds it to spiders?

Example: I have 2 members and 4 guests. 2 of those guests are spiders.
Does it display it like this? 2 members, 2 guests and 2 spiders or...
2 members 4 guests 2 spiders

Which one?
It displays as 2 members, 2 guests and 2 spiders
Reply With Quote
  #25  
Old 29 Dec 2009, 02:55
Dr.osamA's Avatar
Dr.osamA Dr.osamA is offline
 
Join Date: Aug 2004
Location: Syrie
Real name: Dr.osama
thanx man

very good MOD

her is arabic version
plzz add it to orignal mod

installed
________
COACH PURSES
Attached Files
File Type: xml product-spidersinwgo-Arabic.xml (3.5 KB, 7 views)

Last edited by Dr.osamA; 04 Apr 2011 at 00:36.
Reply With Quote
  #26  
Old 29 Dec 2009, 07:43
merlin_de merlin_de is offline
 
Join Date: Aug 2005
Real name: Micha
Hello,
i have translated the most in german. But the word "spiders" in the attachement can not be founf in phrases or templates. Anyone an idea where i can change this in the word "Suchmaschinen"?
Greets,Micha
Attached Images
File Type: jpg spiders.jpg (16.5 KB, 27 views)
Reply With Quote
  #27  
Old 29 Dec 2009, 08:36
Vehbi KOC's Avatar
Vehbi KOC Vehbi KOC is offline
 
Join Date: Jul 2007
Thanks
Reply With Quote
  #28  
Old 29 Dec 2009, 08:39
majsm majsm is offline
 
Join Date: Oct 2009
Originally Posted by merlin_de View Post
Hello,
i have translated the most in german. But the word "spiders" in the attachement can not be founf in phrases or templates. Anyone an idea where i can change this in the word "Suchmaschinen"?
Greets,Micha
find this part of the code in the xml file

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

I believe this is what you would need to change
Reply With Quote
  #29  
Old 29 Dec 2009, 08:49
majsm majsm is offline
 
Join Date: Oct 2009
Originally Posted by majsm View Post
find this part of the code in the xml file

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

I believe this is what you would need to change
You just need to change it to
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #30  
Old 29 Dec 2009, 09:14
merlin_de merlin_de is offline
 
Join Date: Aug 2005
Real name: Micha
Originally Posted by majsm View Post
You just need to change it to
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.
Hello,
thanks for your support, works fine now.
Greets,Micha
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 07:50.

Layout Options | Width: Wide Color: