Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Mod Options
  #1  
Old 30 May 2007, 07:39
jluerken's Avatar
jluerken jluerken is offline
 
Join Date: Aug 2003
Location: Germany
2 bugs in 2.6.1+ and vB 3.6.7 PL1

Hi,

since 3.6.7 PL1 I can see two issues with the Arcade. I do not know if they were already be there before but they are definetly there.

1. Currently I cannot create a new tournament on the arcade page.
The list where I have to choose the game is empty.

2. Running tournaments are not working.
I have seen that a user has beaten another but he is not going up anymore to the next stage. Its simply not going on.

Can we get an update pls?
__________________
Ciao jluerken
Comments
  #2  
Old 30 May 2007, 12:22
MrZeropage's Avatar
MrZeropage MrZeropage is offline
 
Join Date: Nov 2003
Real name: Marcel
1. works fine on my testsite (3.6.7 PL1) please provide AdminCP+FTP access and I will check your site

2. this is normal if one player closes his browser without submitting score, as the tournament-advance-routine only works if a tournament-result arrives.
Use the "make the winner advance" link
__________________
Get the most installed modification for your vBulletin (more than 8400 installations and 148.000 downloads!):
ibProArcade 2.7.6+ download here | Click here to enter the ibProArcade-Support-Section
Don't miss the new Google Analytics Integration (GDPR/DSGVO) for vB4.x
  #3  
Old 01 Jul 2007, 19:00
Mysticales's Avatar
Mysticales Mysticales is offline
 
Join Date: Oct 2005
Having same issue, Game listing in Create Tourny or AdminCP manual create show blank in the game lists. However the games will show up fine when you want to edit them etc.

I have some ideas I will try, but just a bump too. Im 3.5.x

Update, if I goto the Arcade ModCP that you have built in, the games will show there. But they will not show up in AdminCP or Normal Arcade ( arcade.php?&act=Arcade&do=createtourney ) one.

And I found the bug, This may sound odd.. but I had to make a NEW category (Even tho I wont use it as I keep everything shown in the "supposed" Default one)

The Settings you MUST use to get the deafult category working again was this. (Provided you dont seperate them and just show everything)

1: Default Active: Yes, Show All: NO
2: (Named it Everything), Active: Yes, Show All: YES

Now that is kinda odd there, that its working in reverse... if I set Deault to show all then it will only let me choose the "Everything" group to put games in.

Because of the Category issue, (It had NONE to go in till I did the above) it was unable to pick a game to make a tourny for. (Unless you used Arcade ModCP which uses a diff module act to run)

Thoughts personaly? i think something in the Arcade.php for the Category is off. Like I said, its working in reverse, and needed another group to be made just to be able to select things with. Hope that helps. I know I am back online again.
__________________
~Battlez-avec la Mystique?~

Last edited by Mysticales; 01 Jul 2007 at 19:36. Reason: Automerged Doublepost
 

Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
New Posting Features [HTL] & [TXT] Request/Bugs Tracker (formally vB-Bugs) Shane Modification Graveyard 144 08 Mar 2005 11:37



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 07:57.

Layout Options | Width: Wide Color: