Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Article Options
  #46  
Old 22 Dec 2009, 06:22
anthony parsons anthony parsons is offline
 
Join Date: Apr 2005
This needs an extra div class so that the now default vb css browser resetting will render HTML correctly. Using a default class from 4 and wrapping it around all custom entered HTML, then renders lists, paragraphs and so forth correctly.

<div class="article cms_clear restore">
Reply With Quote
  #47  
Old 23 Dec 2009, 16:01
M3xital's Avatar
M3xital M3xital is offline
 
Join Date: Jan 2009
Thanks Allan, it works just fine on my board.
__________________
www.m3xital.com
Reply With Quote
  #48  
Old 26 Dec 2009, 16:50
Magz's Avatar
Magz Magz is offline
 
Join Date: Nov 2006
Sorry if this has been asked, but how can i set it to be viewable by only certain usergroups?

tia
__________________
General Chat Forum - Follow us on Twitter, Youtube and Facebook
Reply With Quote
  #49  
Old 26 Dec 2009, 17:58
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Originally Posted by Magz View Post
Sorry if this has been asked, but how can i set it to be viewable by only certain usergroups?

tia
You would have to put a condition around the stuff in the page you don't want others to see:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #50  
Old 26 Dec 2009, 19:14
Magz's Avatar
Magz Magz is offline
 
Join Date: Nov 2006
Your a star,

thank you Lynne
__________________
General Chat Forum - Follow us on Twitter, Youtube and Facebook
Reply With Quote
  #51  
Old 30 Dec 2009, 12:14
4ums 4ums is offline
 
Join Date: Oct 2009
Please can some one help ive been trying to long im using ragteks addon create a tab in navbar and Allans addon HERE im trying to link the two so here are the codes what do i need to change.
Heres the plug in code
if (THIS_SCRIPT == 'arcade') // also defined('ragtekarcade') possible
{
//set selected tab
$vbulletin->options['selectednavtab'] = 'ragtekarcade';
}
// add the "subtemplate" to the navbartemplate
$template_hook['navtab_middle'] .= vB_Template::create('ragtek_arcade_navbar')->render();

Heres the template...ragtek_arcade_navbar
<vb:if condition="$vboptions['selectednavtab'] == 'ragtekarcade'">
<li class="selected">
<a class="navtab" href="arcade.php{vb:raw session.sessionurl_q}">{vb:rawphrase ragtek_arcade}</a>
<ul class="floatcontainer">
<li><a href="http://www.4ums.com">misc.php?do=page&template=arcades</a></li>
</ul>
</li>
<vb:else />
<li><a class="navtab" href="arcade.php{vb:raw session.sessionurl_q}">{vb:rawphrase ragtek_arcade}</a></li>
</vb:if>

Heres the addon from this thread...custom_arcades
{vb:stylevar htmldoctype}
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" dir="{vb:stylevar textdirection}" lang="{vb:stylevar languagecode}" id="vbulletin_html">
<head>
<title>{vb:raw vboptions.bbtitle} arcades</title>
{vb:raw headinclude}
{vb:raw template_hook.headinclude}

</head>
<body>

{vb:raw header}

{vb:raw navbar}

<div id="pagetitle">
<h1>{vb:raw pagetitle}</h1>
</div>

<!--arcades-->

{vb:raw footer}
</body>
</html>

Please if any one can shed any light on how i get this to work in HARMONY i would be so gratefull been trying nearly 20hrs so must sleep now!! Thanks Bren.
Reply With Quote
  #52  
Old 30 Dec 2009, 14:51
Magz's Avatar
Magz Magz is offline
 
Join Date: Nov 2006
Originally Posted by 4ums View Post
Please if any one can shed any light on how i get this to work in HARMONY i would be so gratefull been trying nearly 20hrs so must sleep now!! Thanks Bren.
Problem sorted,

was nice chatting to you, take care and have a good night at the movies
__________________
General Chat Forum - Follow us on Twitter, Youtube and Facebook
Reply With Quote
  #53  
Old 01 Jan 2010, 12:00
simon157 simon157 is offline
 
Join Date: Jul 2009
Thanks, this is great tutorial. Could someone tell me please how I would incorporate code with php in. I have some dynamic php driven pages which I'd like to include as additional pages in the forum. How do I call the php code? I'm struggling to be honest so some help would be great.
Reply With Quote
  #54  
Old 01 Jan 2010, 15:23
SuperGLS SuperGLS is offline
 
Join Date: Nov 2004
Very easy to get working, thanks Allan! Working great in vB4 gold.

Originally Posted by betty02 View Post
I created a new nav link to my custom page, how do i make that link selected/highlighted as if its on that page? Currently keeps my Forum tab highlighted/selected?
Originally Posted by Lynne View Post
For the condition used for the tab, did you try this?

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

or, you may have to do:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Something like that should work. Play with it.
So if I have this setup to go to my custom temple (custom_cotm) and it goes to this page here http://www.elantraxd.com/forums/misc...&template=cotm

That's great, but how and where exactly should the code you put up go Lynne? I want the top tab in the Navbar called "COTM" to be the one that is highlighted (and obviously I need to make the COTM tab/button go to the correct URL, when it's ready). There is no .php file associated with the template. And the variables I'd need to replace are only THIS_SCRIPT right? Or do I have to do something with the 'misc' as well?
Reply With Quote
  #55  
Old 03 Jan 2010, 15:14
SuperGLS SuperGLS is offline
 
Join Date: Nov 2004
Nevermind on this one. I'm using the other HOW TO now. Thanks anyway guys.
Reply With Quote
  #56  
Old 06 Jan 2010, 07:16
TheSupportForum TheSupportForum is offline
 
Join Date: Jan 2007
this does not work for me

i created a custom template call
wm_index

when i type in
misc.php?do=page&template=wm_index

i get a blank page can anyoneelp on this
however the php file i created for it shows up the template



why does the template need to be names custom_
please explain
__________________
http://www.multihunters.co.uk - all your coding needs

Last edited by TheSupportForum; 06 Jan 2010 at 07:25.
Reply With Quote
  #57  
Old 10 Jan 2010, 03:14
Longjohn Longjohn is offline
 
Join Date: Mar 2009
I am trying to create a new page for google search, I have created a new template named custom_gsearch and I have posted my google search code into it and can open the link manually with no problems, however when I enter in a search term it opens a page with a list of smileys.

How can I fix this?

Thanks
__________________
BBLogic.com - Computer Hardware & Software Forum
Reply With Quote
  #58  
Old 04 Sep 2010, 18:27
Turbine Turbine is offline
 
Join Date: Mar 2008
Any ideas how to remove the navbar highlighting of "forum"?
Reply With Quote
  #59  
Old 10 Sep 2010, 15:49
Turbine Turbine is offline
 
Join Date: Mar 2008
Noone?
Reply With Quote
  #60  
Old 10 Sep 2010, 16:20
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Remove it when? If you don't want it highlighted when this page is displayed, then what navtab do you want highlighted when you are on this page? Whatever tab that is, add in a condition for that tab to make it highlighted when you are on this page. The default, when no other tab is highlighted, is to highlight the forum tab. So, if you don't want that, you need to make sure another tab meets the conditions to be highlighted.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Article Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 13:38.

Layout Options | Width: Wide Color: