Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Register Redirect. Now updated with the requested extra feature. Details »
Register Redirect. Now updated with the requested extra feature.
Mod Version: 1.00, by borbole (Coder/Designer) borbole is offline
Developer Last Online: Oct 2015 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.0.1 Rating: (12 votes - 5.00 average) Installs: 110
Released: 10 Feb 2010 Last Update: 12 May 2012 Downloads: 559
Not Supported Uses Plugins Translations  

This is a small hack that will allow you to redirect your members to an url of your choise after they register at your forum. It works on both registration methods. For the Instant registration when no emaila ctivisation is needed and for Activating Acount method as well, in which case the user will be redirected to the url of your choosing immediately after he/she activates his/her account from the email address that they have been registerd at your forum.

The url can be an internal one, i.e. to the rules section of your forum or at the Introduction area, or it can be an external url.

You can enable and disable this hack at the Acp of your forum. You can also enter there the url to where you want to redirect your users to after they register at your forum and/or after they activate their account.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	Admin Control Panel_1265901787365.png
Views:	1530
Size:	42.3 KB
ID:	112097  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Redirect to Register Hack - Redirect from newreply.php, newthread.php & usercp.php... Chris M vBulletin 2.x Full Releases 27 04 Oct 2003 22:02

  #46  
Old 27 Jan 2011, 23:12
Alibass's Avatar
Alibass Alibass is offline
 
Join Date: Mar 2007
Originally Posted by manofphat View Post
I had the same issue with user activation on my board. When new users were clicking on their activation links it was just sending them to the custom page and not activating their accounts. I had to disable that portion of the modification. Other than that, working great!
I can confirm this, does not work on 4.1.1
__________________
Alibass
Reply With Quote
  #47  
Old 09 Apr 2011, 04:59
omegaweapontmod omegaweapontmod is offline
 
Join Date: Aug 2008
vBulleting 3.x

Pweeeease
Reply With Quote
  #48  
Old 21 Apr 2011, 18:15
espaciored espaciored is offline
 
Join Date: Dec 2010
Many thanks. Keep it up!
Reply With Quote
  #49  
Old 22 Apr 2011, 04:36
Alan_SP's Avatar
Alan_SP Alan_SP is offline
 
Join Date: Nov 2009
Originally Posted by manofphat View Post
I had the same issue with user activation on my board. When new users were clicking on their activation links it was just sending them to the custom page and not activating their accounts. I had to disable that portion of the modification. Other than that, working great!
Just to say, I too have this bug. I tested with more than one test user registration. All couldn't really activate their accounts, they stayed in users awaiting mail activation.

It's a shame, it's excellent idea and if this mod would work with redirecting after mail activation it would be great. Using just redirecting after registration works.
Reply With Quote
  #50  
Old 22 Apr 2011, 05:02
Alan_SP's Avatar
Alan_SP Alan_SP is offline
 
Join Date: Nov 2009
Ok, I solved problem, there was missing quite a bit of code:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

This is code that normally would be executed in register.php (in your forum root). I added it before redirecting link in mod.

You can use my modified version and it should work without problem. It solves if user is put in moderated group, changes mail address, you use mail or PM to greet new users, etc...
Attached Files
File Type: xml Register Redirect.xml (4.3 KB, 31 views)
Reply With Quote
  #51  
Old 13 May 2011, 16:52
MGP_Tech MGP_Tech is offline
 
Join Date: Sep 2009
Alan does your version work with the latest version of VB? 4.1.3
__________________
http://playvampire.com
Reply With Quote
  #52  
Old 13 May 2011, 17:13
CK CK is offline
 
Join Date: Dec 2007
Real name: http://xenforo.com/
This looks like a handy mod indeed. Going to tag it for now.
Reply With Quote
  #53  
Old 13 May 2011, 23:50
CK CK is offline
 
Join Date: Dec 2007
Real name: http://xenforo.com/
Installed, just tested.

I'm running 4.1.3 and don't verify emails. Tried registering a test account and it worked.

Marked installed and rated.
Reply With Quote
  #54  
Old 15 May 2011, 01:27
Alan_SP's Avatar
Alan_SP Alan_SP is offline
 
Join Date: Nov 2009
Originally Posted by MGP_Tech View Post
Alan does your version work with the latest version of VB? 4.1.3
Should work, but I didn't install 4.1.3 to test it, I'm waiting for 4.1.4 and some other mods to become compatible with it.

In case it doesn't work, just check code after hook register_activate_process (this is hook used for plugin after confirming mail, as you can see in code) in register.php and replace it.
Reply With Quote
  #55  
Old 12 Jun 2011, 17:51
kether1 kether1 is offline
 
Join Date: Jun 2006
Real name: Kether
does this mod increase server load? Queries?
Thanks,
Kether
Reply With Quote
  #56  
Old 12 Jun 2011, 22:15
Alan_SP's Avatar
Alan_SP Alan_SP is offline
 
Join Date: Nov 2009
No, this mod is active only when your users register. And pretty simple code at that. The biggest forums wouldn't feel anything server load wise.
Reply With Quote
  #57  
Old 12 Jun 2011, 22:51
kether1 kether1 is offline
 
Join Date: Jun 2006
Real name: Kether
Thanks for the information.
Reply With Quote
  #58  
Old 26 Jul 2011, 17:58
lbhosting lbhosting is offline
 
Join Date: Jul 2011
Where exactly I would upload this file to be able to use it.
Reply With Quote
  #59  
Old 05 Aug 2011, 02:39
Mr President Mr President is offline
 
Join Date: Aug 2007
I used this with my 3.8 version and didn't have a problem.. Now with 4.1.5 I keep getting the following error

Invalid Redirect URL(mywebpage.com)

I have tried it with the http, without it and several other ways and nothing seems to work. Any suggestions?
Reply With Quote
  #60  
Old 10 Aug 2011, 03:54
Hippy's Avatar
Hippy Hippy is offline
 
Join Date: Dec 2001
Originally Posted by Mr President View Post
I used this with my 3.8 version and didn't have a problem.. Now with 4.1.5 I keep getting the following error

Invalid Redirect URL(mywebpage.com)

I have tried it with the http, without it and several other ways and nothing seems to work. Any suggestions?
settings /options/Site Name / URL / Contact Details
Disable Redirect Domain Checking
Disable Redirection Checking. I understand the risks associated with disabling this security feature.

set to no

if not

Always use Forum URL as Base Path
set to no

hope this helps
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 10:03.

Layout Options | Width: Wide Color: