Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Mod Options
  #1  
Old 24 Jun 2005, 19:38
TruthElixirX's Avatar
TruthElixirX TruthElixirX is offline
 
Join Date: Sep 2004
Blank Screen

I installed with no errors but whenever I click "vB Chat" in my navbar a box pop-ups up and the title says "vB Chat" but it just stays white. Any help?
Comments
  #2  
Old 30 Jun 2005, 13:26
TruthElixirX's Avatar
TruthElixirX TruthElixirX is offline
 
Join Date: Sep 2004
BUMP. It appears that I can't create a room so therefore I go nowhere?
  #3  
Old 06 Jul 2005, 07:21
S1OPP S1OPP is offline
 
Join Date: Jun 2005
I get the same problem.

Installed this no problem, I can see all of the options in admincp.

When I click on the vBChat link I just get a full screen blank page.

(Back on the "What's going on" it shows me as in vBChat until I close the blank page down)

I must be doing something wrong.
  #4  
Old 06 Jul 2005, 16:37
vagabondos vagabondos is offline
 
Join Date: Jul 2005
I have also the same problem...
  #5  
Old 14 Jul 2005, 14:35
plubius plubius is offline
 
Join Date: Dec 2004
As well as I. What gives?
  #6  
Old 24 Jul 2005, 05:58
romerom romerom is offline
 
Join Date: Apr 2004
same here..
  #7  
Old 26 Jul 2005, 05:24
romerom romerom is offline
 
Join Date: Apr 2004
try changing the ownership of your vBChat files to the username/group that your webserver is running as. that fixed it for me.
  #8  
Old 09 Aug 2005, 00:22
Dutchmang Dutchmang is offline
 
Join Date: Dec 2004
Lightbulb

No dice.... anyone else find a fix for this problem?


UPDATE: Got it going by digging through this thread....
http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=93354

Essentially I wiped it (except the php edits) and reinstalled via the script. Removed all the "vbchatxx" columns in the user table, killed a couple "vbchatxxx" tables, and posted the install_vbchat.php and vbchat.xml files back to the admincp directory. Then I ran the install routine again and voila! fixed.

Last edited by Dutchmang; 09 Aug 2005 at 00:50.
  #9  
Old 30 Aug 2005, 08:23
tuanluu's Avatar
tuanluu tuanluu is offline
 
Join Date: Aug 2005
Same problem here and got Please help
thanks
  #10  
Old 18 Sep 2005, 02:11
Ken Woods Ken Woods is offline
 
Join Date: Sep 2005
Question

I have done that several times, but I'm still seeing a blank white screen popup. Has anyone had luck doing anything else????

Originally Posted by Dutchmang
No dice.... anyone else find a fix for this problem?


UPDATE: Got it going by digging through this thread....
http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=93354

Essentially I wiped it (except the php edits) and reinstalled via the script. Removed all the "vbchatxx" columns in the user table, killed a couple "vbchatxxx" tables, and posted the install_vbchat.php and vbchat.xml files back to the admincp directory. Then I ran the install routine again and voila! fixed.
How do you do that? Do you do it through FTP or something? I have a hosted solution so I can't get into the file system to do this.

Thanks!

Originally Posted by romerom
try changing the ownership of your vBChat files to the username/group that your webserver is running as. that fixed it for me.

Last edited by Ken Woods; 18 Sep 2005 at 02:15. Reason: Automerged Doublepost
  #11  
Old 05 May 2006, 01:06
rangerspin rangerspin is offline
 
Join Date: Apr 2006
I had problems with a blank screen as well. The problem with us was we have 8 different styles and the install program didn't create templates for all the styles, only the default style. I went and added the templates manually to all other styles and chat now works beautifully, Thanks,

Rich
 



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 10:29.

Layout Options | Width: Wide Color: