Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Dynamic Google Analytics Details »
Dynamic Google Analytics
Mod Version: 1.0.1, by bdude (Member) bdude is offline
Developer Last Online: Apr 2014 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.7.x Rating: (5 votes - 4.60 average) Installs: 151
Released: 23 Jan 2008 Last Update: 25 Jan 2008 Downloads: 725
Not Supported Uses Plugins Auto-Template Re-usable Code Translations  

Dynamic Google Analytics

This is a very simple mod, it adds the ability to dynamically generate the code for Google Analytics.

Originally Posted by Logician View Post
For visitors who didn't understand what the hack does:

It creates a google analytics section in your vb options page and when you enter analytics ID there, it automatically puts analytics code into your footer.

If you don't install this hack, you can do the same by copy/pasting google analytics code in your footer template.
Version History:
1.0 - Initial Release, using ga.js instead of urchin.js
1.0.1 - Removed vB 3.7 requirement

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Addons

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
  #31  
Old 29 Mar 2008, 01:42
Dabbi's Avatar
Dabbi Dabbi is offline
 
Join Date: Sep 2007
It worked! Thank you!
Reply With Quote
  #32  
Old 03 Apr 2008, 16:27
stemmy stemmy is offline
 
Join Date: Feb 2006
Does this hack automatically put in the HTML code for analytics ??

If so I assume it puts in in the home page. What if your using vb advanced as your home page. I thing google analytics looks at the home page for the code. if this is the case then do I need to add the code to my vb advanced home page ??

Thanks in advance

Last edited by stemmy; 03 Apr 2008 at 16:33.
Reply With Quote
  #33  
Old 03 Apr 2008, 21:26
bdude's Avatar
bdude bdude is offline
 
Join Date: Dec 2005
Real name: Bryce
If your vBAdvanced page uses standard vBulletin Header/Footer templates, then it should be included on your vba page.
__________________
Come join my Blogging Forum. Or try my blog for forum owners.
Reply With Quote
  #34  
Old 22 Apr 2008, 18:48
Gimmick Gimmick is offline
 
Join Date: Mar 2008
will this work in 3.6.8 patch 1?
Reply With Quote
  #35  
Old 30 Apr 2008, 14:43
Evoix_mr2006 Evoix_mr2006 is offline
 
Join Date: Feb 2007
I assume the security patch in vB3.7.0 RC4 and STABLE kill this modification?
Reply With Quote
  #36  
Old 30 Apr 2008, 22:22
bdude's Avatar
bdude bdude is offline
 
Join Date: Dec 2005
Real name: Bryce
I don't see why it would be, however it has not been tested on vB 3.7 final
__________________
Come join my Blogging Forum. Or try my blog for forum owners.
Reply With Quote
  #37  
Old 01 May 2008, 00:05
Charlie98902 Charlie98902 is offline
 
Join Date: Dec 2006
I am running a test forum on 3.7 gold right now so if I just import this xml that's it?
Reply With Quote
  #38  
Old 01 May 2008, 22:57
RichieBoy67's Avatar
RichieBoy67 RichieBoy67 is offline
 
Join Date: Apr 2004
Real name: Richie
Are you saying that this mod will save us the trouble of having to install the analytics code?

I tell you, if it works I will be very happy because I find it a pain to install this code everywhere. I guess it isn't really that tough but geez, installing a plug in?? Sounds great...

Does anyone have this working so far??

Thanks
__________________

Let us take care of your forum, seo, seo reports, maintenance, what ever you need.

Reply With Quote
  #39  
Old 02 May 2008, 01:13
Charlie98902 Charlie98902 is offline
 
Join Date: Dec 2006
I'm asking the same 24 hours later nor response yet.
Reply With Quote
  #40  
Old 05 May 2008, 08:42
myown myown is offline
 
Join Date: Jan 2007
does it work on 3.7 Gold?
__________________
http://pak.net
Urdu Forums - Articles, Jokes, Poetry and lots more
Reply With Quote
  #41  
Old 30 Jul 2008, 08:29
GavM GavM is offline
 
Join Date: Jul 2008
I'm using this on 3.7.2 PL1 - It's working flawlessly as far as I can see.

Very nice, very handy plugin! A*!

Thank you!
Reply With Quote
  #42  
Old 17 Aug 2008, 18:00
Amm0 Amm0 is offline
 
Join Date: May 2008
if this works, brilliant mod!
Reply With Quote
  #43  
Old 08 Sep 2008, 22:09
Logician's Avatar
Logician Logician is offline
 
Join Date: Nov 2001
For visitors who didn't understand what the hack does:

It creates a google analytics section in your vb options page and when you enter analytics ID there, it automatically puts analytics code into your footer.

If you don't install this hack, you can do the same by copy/pasting google analytics code in your footer template.

I had to dig into code to understand what this is doing and want to share since thread's first post lacks details and many people are asking for it.
__________________
Logician's Blog | WebTemplates for vb 4.x : VB Integrated Content Management System
Reply With Quote
  #44  
Old 09 Sep 2008, 09:04
bdude's Avatar
bdude bdude is offline
 
Join Date: Dec 2005
Real name: Bryce
For those who are asking, this should work on all versions of vB 3.7 (sorry for not responding sooner, I thought I was email subscribed to this thread)
__________________
Come join my Blogging Forum. Or try my blog for forum owners.
Reply With Quote
  #45  
Old 09 Sep 2008, 14:13
ArnyVee's Avatar
ArnyVee ArnyVee is offline
 
Join Date: Mar 2008
Great job bdude!
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 12:17.

Layout Options | Width: Wide Color: