Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Latest X Posts on Forum Home Details »
Latest X Posts on Forum Home
Mod Version: 2.4, by Michael Biddle (Coder) Michael Biddle is offline
Developer Last Online: Jan 2021 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.6.x Rating: (25 votes - 4.84 average) Installs: 290
Released: 22 Mar 2007 Last Update: 27 Mar 2009 Downloads: 2308
Supported Uses Plugins Auto-Template  

Latest X Posts on Forum Index
by: whitemike
Demo: Here

What this does?

This will add the latest x posts onto your forum index

What version does it work on?

This modification should work on any version 3.6.0 and up! Including the new 3.7

Features?
  1. Enable/Disable - Master Switch to Turn Latest Posts on or off
  2. Title - Change the title of the Site News
  3. Posts to Show - Number of Last Posts to show
  4. Cutoff Length - How many characters to show before the ... at the end
  5. Exclude Forums - Choose what forums you do not want to be listed
  6. Thread Title Width - Width of Title Table
  7. User Title Width - Width of User Table
  8. Forum Title Width - Width of Forum Table
  9. Auto Location - Enable/Disable auto location
  10. Location - Gives Options for Under navbar, above forum, or below forum
Added?
  1. 2 Template
  2. 3 Plugins
  3. 10 Settings
  4. 27 Phrases
Installation?
  1. Import Product
Thats It!

Fixes?

2.3
  1. Fixed the cutoff bug

2.2
  1. Fixed Bug

2.1
  1. Changed variables, so that you can see this, and latest X Threads on forumhome.

2.0
  1. Feature Added: Time and Date
  2. Added feature where if Cut Off is 0, then it will not display the row

1.9
  1. XHTML and CSS Compliant

1.8
  1. For some reason a phrase didn't save so I uploaded it with it.

1.7
  1. Added option to enable/disable auto location
  2. Added 3 automatic locations

1.6
  1. Added Permissions based on forums
1.5
  1. Fixed Look - Made Link Thread Title, with text under it

1.4
  1. Fixed Bug - Was showing up hidden/moderated posts

1.3
  1. Fixed Bug - Didn't display threads in excluded forums
  2. Added Check Version

1.2
  1. Cached Templates
  2. Moved Plugin Location to allow global use of $latest
1.1
  1. Added default value to excluded, which was causing an error if null
  2. Made Collapsible
Please Click Install if you use

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	acp.jpg
Views:	2298
Size:	61.7 KB
ID:	62164   Click image for larger version

Name:	index.jpg
Views:	3924
Size:	18.4 KB
ID:	70424   Click image for larger version

Name:	index2.jpg
Views:	2566
Size:	15.8 KB
ID:	70425  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Latest Threads On Forum Home Chris M vBulletin 3.5 Add-ons 512 09 Sep 2011 12:24
Forum Home Enhancements Latest MY Thread - Forum Home Atakan KOC vBulletin 3.8 Add-ons 14 01 Feb 2011 21:01

  #226  
Old 12 Feb 2008, 09:59
mc0676 mc0676 is offline
 
Join Date: Nov 2007
I, i need one information.
How i can modify the template to see the latests in a <div> box with the vertical scroll ?

Thanks !
Reply With Quote
  #227  
Old 11 Mar 2008, 19:04
ChurchMedia's Avatar
ChurchMedia ChurchMedia is offline
 
Join Date: Dec 2002
Real name: Tim Eason
Hi! I just updated this mod and now a bunch of identical posts are showing up (see screenshot). I've rebuilt thread and forum information. Any ideas on what would be causing this?

Thanks for the great mod, BTW!

Screenshot - 3_11_2008 , 12_00_30 PM.jpg
Reply With Quote
  #228  
Old 12 Mar 2008, 00:14
Michael Biddle Michael Biddle is offline
 
Join Date: Apr 2004
Location: Anaheim, CA
What if you uninstall it completely and then reinstall it?
Reply With Quote
  #229  
Old 13 Mar 2008, 20:15
theoz1 theoz1 is offline
 
Join Date: Dec 2007
Ive had a problem for awhile. Anytime I click on one of the posts it logs me off but still takes me to it. Figured the update might help but nothing.
Reply With Quote
  #230  
Old 14 Mar 2008, 10:57
HaPpYfAcE's Avatar
HaPpYfAcE HaPpYfAcE is offline
 
Join Date: Oct 2007
i didn't read all 16 pages of this thread, but i was wondering if it were possible to edit the code to display the actual posts instead of threads...the thread title would be shown with the last post time and possibly the text of the last post, who made the post, etc.
Reply With Quote
  #231  
Old 15 Mar 2008, 09:42
Michael Biddle Michael Biddle is offline
 
Join Date: Apr 2004
Location: Anaheim, CA
Originally Posted by theoz1 View Post
Ive had a problem for awhile. Anytime I click on one of the posts it logs me off but still takes me to it. Figured the update might help but nothing.
That sounds like a cookie domain setting. In your AdminCP make sure your cookie domain is set to .yoursite.com
Reply With Quote
  #232  
Old 16 Mar 2008, 04:05
theoz1 theoz1 is offline
 
Join Date: Dec 2007
thx for the help.
Reply With Quote
  #233  
Old 17 Mar 2008, 05:04
ChurchMedia's Avatar
ChurchMedia ChurchMedia is offline
 
Join Date: Dec 2002
Real name: Tim Eason
Originally Posted by whitemike View Post
What if you uninstall it completely and then reinstall it?
I gave that a try and still having the same problem. Would you like to take a look at it? My members really like the feature!
Reply With Quote
  #234  
Old 03 Apr 2008, 22:04
fwmike fwmike is offline
 
Join Date: Apr 2008
I can't get this to work. I've installed it and made sure the that it's turned on. Is something else required? I'm on version 3.6.8.
Reply With Quote
  #235  
Old 03 Apr 2008, 22:10
fwmike fwmike is offline
 
Join Date: Apr 2008
Nevermind, I've figured out my problem. I had the auto location set to 'no'.

Thanks, this is a very nice mod!
Reply With Quote
  #236  
Old 04 Apr 2008, 16:01
Jafo232 Jafo232 is offline
 
Join Date: May 2004
Hmm nothing shows up when I install this.. Set the auto location to yes and activated it.. Suggestions?
Reply With Quote
  #237  
Old 04 Apr 2008, 16:19
ginnser ginnser is offline
 
Join Date: Nov 2007
can anyone tell me how i would insert this into ultimate side bar?
Reply With Quote
  #238  
Old 04 Apr 2008, 16:40
Michael Biddle Michael Biddle is offline
 
Join Date: Apr 2004
Location: Anaheim, CA
Originally Posted by fwmike View Post
Nevermind, I've figured out my problem. I had the auto location set to 'no'.

Thanks, this is a very nice mod!
Thanks. Please click install if you use it.

Originally Posted by Jafo232 View Post
Hmm nothing shows up when I install this.. Set the auto location to yes and activated it.. Suggestions?
It does not work at any locations?

Originally Posted by ginnser View Post
can anyone tell me how i would insert this into ultimate side bar?
No. This will only work on the forumhome template.
Reply With Quote
  #239  
Old 08 Apr 2008, 10:30
SEOvB's Avatar
SEOvB SEOvB is offline
 
Join Date: May 2007
Real name: Jarvis
anyone having a problem with this mod and php 5.25 causing blank pages?

I'm getting blank pages, but when i disable this everything is okay again. Any ideas?
__________________
vBulletin Services and vBulletin Hosting
Reply With Quote
  #240  
Old 08 Apr 2008, 16:34
Michael Biddle Michael Biddle is offline
 
Join Date: Apr 2004
Location: Anaheim, CA
I have 5.2.2 and do not have any of those problems.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 05:20.

Layout Options | Width: Wide Color: