Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
VB World Weather Details »
VB World Weather
Mod Version: 1.00, by why-not (Member) why-not is offline
Developer Last Online: Jun 2007 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.0.3 Rating: (1 vote - 5.00 average) Installs: 82
Released: 12 Jul 2004 Last Update: Never Downloads: 363
Not Supported  

This is VB World Weather...

It allow your users to look up and display local weather for 39,722 locations around the world! It is template based with multi language support built in!


The zip file contains...

1. Step by step install files
2. All images, language files, templates, weather database file and scripts

Demo

http://forum.ya-right.com/

user: test
pass: test

when you login go to the usercp to try the demo, also look at the bottom of the forum home for the other display...

The one on the forum home can be placed where ever you want to place it!

If you have any questions or need install help post your questions here...

UPDATES (7/15/2004 9:47 PM EDT)

Go here for the FORUMHOME template update install info

http://www.vbulletin.org/forum/showt...d=1#post533325

UPDATES (7/18/2004 9:04 AM EDT)

Add a database install table script, for people who can not run
the single sql file (FOUND IN STEP 7). It is very easy to use!


Have a great day....

Sonia


_______________________________
Next mod -> translate this topic or post!

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	lookup.gif
Views:	2464
Size:	15.2 KB
ID:	19647   Click image for larger version

Name:	display.gif
Views:	3167
Size:	63.6 KB
ID:	19648  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
vB Weather: Give your members current weather and forecasts! JJR512 vBulletin 2.x Full Releases 143 15 Aug 2002 20:12

  #16  
Old 12 Jul 2004, 14:48
The Realist's Avatar
The Realist The Realist is offline
 
Join Date: Oct 2001
Real name: Brian
In the instructions it says:

"If your setup uses a table_prefix then use the script that is included to add the
prefix name to the forecast table name"

Where do I look to see if my DB has a table_prefix and if it does not, do I need to run the sql file?
Reply With Quote
  #17  
Old 12 Jul 2004, 14:51
The Realist's Avatar
The Realist The Realist is offline
 
Join Date: Oct 2001
Real name: Brian
I ran the SQL file and received this error:

An error occurred while attempting to execute your query. The following information was returned.
error number: 1064
error desc: You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ';
CREATE TABLE forecast (id int(4) NOT NULL auto_increment

Im now stuck at stage No7

It says:

If your setup uses a table_prefix then use the script that is included to add the
prefix name to the forecast table name. To run the change.php script, place the
forecast.sql file and the change.php script in your main vbulletin directory (./)
then run the script from your browser. When it is finished it will update the
forecast.sql file to match your system settings! After this install the forecast
database into your main forum database!

Can someone explain this in English please.

Last edited by The Realist; 12 Jul 2004 at 15:15.
Reply With Quote
  #18  
Old 12 Jul 2004, 16:40
yukayumi yukayumi is offline
 
Join Date: May 2004
Ver nice hack,absolutely will give it a try.By the way,I like the template of your demo http://forum.ya-right.com/ . I wonder where to download that skin. Any suggestion would be appreciated.Thannks.
Reply With Quote
  #19  
Old 12 Jul 2004, 18:26
defi's Avatar
defi defi is offline
 
Join Date: Nov 2003
Location: Florida
Real name: Jonny
Awesome idea; I saw your post at vbulletintemplates and fell in love with it; Definetly going to use this.

Thanks bud!
Reply With Quote
  #20  
Old 12 Jul 2004, 19:07
why-not why-not is offline
 
Join Date: Feb 2004
Originally Posted by The Realist
I ran the SQL file and received this error:

An error occurred while attempting to execute your query. The following information was returned.
error number: 1064
error desc: You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ';
CREATE TABLE forecast (id int(4) NOT NULL auto_increment

Im now stuck at stage No7

It says:

If your setup uses a table_prefix then use the script that is included to add the
prefix name to the forecast table name. To run the change.php script, place the
forecast.sql file and the change.php script in your main vbulletin directory (./)
then run the script from your browser. When it is finished it will update the
forecast.sql file to match your system settings! After this install the forecast
database into your main forum database!

Can someone explain this in English please.
Hi The Realist

To find out if your using a prefix, go to ./includes/config.php, and find the variable...

$tableprefix = '';

If this has a value, then you need to run the 'change.php' script to add the prefix!


As for your MySql Error, something is not being escaped somewhere....

Tell me the following....

1. Are you using a prefix?

2. How are you trying to install the weather table (command line, phpMyAdmin, other) ?


If you can not get the SQL file to load, create the table manual, then I will give you a script to loop the file and do the inserts that way! I have tested this SQL file, on 8 different systems Unix, Linux, Windows and Mac and I can not reproduce your error.

Note you can not load this from the VB admin panel it will not work! I will help you, but answer my questions so I can!
Reply With Quote
  #21  
Old 12 Jul 2004, 19:40
Zombie Zombie is offline
 
Join Date: Oct 2001
I checked the test site but did not see any weather conditions on the main forum page even though it's checked in the user cp

Is that a bug or just an oversite on adding it to the forum home page?
Reply With Quote
  #22  
Old 12 Jul 2004, 19:52
edeab220 edeab220 is offline
 
Join Date: Mar 2004
Originally Posted by Zombie
I checked the test site but did not see any weather conditions on the main forum page even though it's checked in the user cp

Is that a bug or just an oversite on adding it to the forum home page?
Yea, that too is my question.

Once that question is answered I'm gonna install. It's very cool! .
Reply With Quote
  #23  
Old 12 Jul 2004, 19:56
Zombie Zombie is offline
 
Join Date: Oct 2001
Originally Posted by edeab220
Yea, that too is my question.

Once that question is answered I'm gonna install. It's very cool! .
Yeah, me to

I'm using vBadvanced's weather module right now and this will be a much better replacement
Reply With Quote
  #24  
Old 12 Jul 2004, 20:07
PixelFx PixelFx is offline
 
Join Date: Dec 2002
this hack looks killer
Reply With Quote
  #25  
Old 12 Jul 2004, 20:15
Boofo's Avatar
Boofo Boofo is offline
 
Join Date: Mar 2002
Real name: Rob
Originally Posted by edeab220
Yea, that too is my question.

Once that question is answered I'm gonna install. It's very cool! .
It is in the User CP. The link is at the bottom on the left.
Reply With Quote
  #26  
Old 12 Jul 2004, 21:00
edeab220 edeab220 is offline
 
Join Date: Mar 2004
Originally Posted by Boofo
It is in the User CP. The link is at the bottom on the left.
I saw that but it gives a choice to show it on the forum home page. Where exactly does it show it?
Reply With Quote
  #27  
Old 12 Jul 2004, 21:21
nineball nineball is offline
 
Join Date: Jan 2004
different custom field number

I has already added a custom field so my field numbers are different.

I changed the array and the update statement and it does update the correct field, however the location on the user cp does not display.

Is there any other place I need to change to use a field other than field9 for the location field

if ( $_REQUEST['do'] == 'weather' )
{
$new_forecast = forecast_valid ( $bbuserinfo[field19], $bbuserinfo[field20], $bbuserinfo[field21], $bbuserinfo[field22], $bbuserinfo[field23] );
$new_forecast = fetch_forecast ( $new_forecast, 1 );
$customfields = array ();
fetch_profilefields(1);
$navbits[''] = $vbphrase['weather_title'];
}

if ( $_REQUEST['do'] == 'places' )
{
if ( !empty ( $_POST['location'] ) )
{
$DB_site->query ( "UPDATE " . TABLE_PREFIX . "userfield SET field23=" . addslashes( $_POST['location'] ) . " WHERE userid=$bbuserinfo[userid]" );
$GLOBALS['url'] = 'profile.php?do=weather';
eval ( print_standard_redirect ( 'redirect_updatethanks' ) );
}
else

Last edited by nineball; 12 Jul 2004 at 21:24.
Reply With Quote
  #28  
Old 12 Jul 2004, 21:32
Merjawy's Avatar
Merjawy Merjawy is offline
 
Join Date: Sep 2002
Location: USA
Right on the demo site it won't show on form home what you selected and thats because its not keeping your selection if you notice..

maybe cuz that is a demo as he said
Reply With Quote
  #29  
Old 12 Jul 2004, 22:35
kall's Avatar
kall kall is offline
 
Join Date: Apr 2004
Real name: Ace
*nods*

The concept is excellent, but the install is a bit of a killer, mainly for those people who already have custom fields installed.



I have installed it, but the Location Field is a single-line text box...with no hints as to what the code to put in it is.
__________________
vBulletin Styles (All styles compatible with 3.8.4 - Steel Blue 4.0 Available) | vBulletin Hosting
Reply With Quote
  #30  
Old 12 Jul 2004, 23:24
gmarik's Avatar
gmarik gmarik is offline
 
Join Date: May 2002
Real name: Marco
Looks just fine!
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 13:22.

Layout Options | Width: Wide Color: