Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
[AJAX] Live Search Details »
[AJAX] Live Search
Mod Version: 4.0.6, by mad@Max (Coder) mad@Max is offline
Developer Last Online: Jun 2013 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.0.x Rating: (42 votes - 4.74 average) Installs: 326
Released: 10 Feb 2010 Last Update: 29 May 2010 Downloads: 2024
Not Supported Uses Plugins Template Edits Auto-Template Additional Files  

Description: Search without reload pages: by threads, by users with many sort criteria.

Features:
  • search only, if typed >= 3 symbols;
  • header to window with button close;
  • message about no result;
  • limit number of threads;
  • highlight words in result
  • trim title of thread, if it large (optional)
  • edit position of pop-up window
  • work with vBadvanced
  • limit the number of displayed results
  • group permission
  • search by your own forums
  • sort results of search
  • mod makes only one query to db
  • full compatibility with styles and browsers
  • search by individual words
  • integrate option into standard search
  • search only the specified length of each word
  • users search
  • interval requests
  • wrote 2 js class
  • able to drag'n'drop window
  • Search by threads now produced on an index table thread (fulltext - optional), which increases the speed of search
  • Changed the type of floating window (refused vbmenu)
  • popup transplanted to the div's in tact vb4 (tried to get the maximum sync with the style and API)
  • (for non english users) offer the ability to change the keyboard layout: if by the word search returns zero results, it will try to verify whether the correct layout are the words, checking every word of the existence of the database as a dictionary. In functions_livesearch.php you can find table of characters

Installation:
Upload all files from folder upload to forum folder.
Import product.

History:
4.0.0 - initial release
4.0.1 - fixed some issues, compatibility with 4.0.x
4.0.5 - rewrote js engine
4.0.6 - fix bug with chrome, fix overlay, some js optimization
If you like this hack, please, click INSTALL and Nominate for MOTM

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	lsa4.png
Views:	6476
Size:	36.5 KB
ID:	111999  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Add-On Releases [AJAX] Live Search mad@Max vBulletin 3.7 Add-ons 267 06 Jun 2012 20:16
Add-On Releases Live Search 1.0 (AJAX) coderphp vBulletin 3.6 Add-ons 141 14 Jan 2011 21:35

  #121  
Old 11 Jul 2010, 19:54
Da-Vinci Da-Vinci is offline
 
Join Date: Mar 2010
I wish I could get this to work again, it used to be great but it stopped working back when I upgraded to 4.0.3 and hasn't worked since, I've added all the modification updates, but no joy.
Reply With Quote
  #122  
Old 01 Aug 2010, 11:52
sticky sticky is offline
 
Join Date: Sep 2003
Any updates for new versions?
Reply With Quote
  #123  
Old 05 Aug 2010, 16:24
mahakala's Avatar
mahakala mahakala is offline
 
Join Date: Jul 2006
how can i open the search-box directly under the search-bar (input) ?
__________________
Signature ___
Reply With Quote
  #124  
Old 06 Aug 2010, 08:42
LOGECT's Avatar
LOGECT LOGECT is offline
 
Join Date: Jun 2010
Thanks for the great mod.
__________________
LOGECT

Last edited by LOGECT; 22 Aug 2010 at 03:06.
Reply With Quote
  #125  
Old 06 Aug 2010, 23:54
laebshade laebshade is offline
 
Join Date: Jul 2010
Uploaded files as directed, imported XML file. Doesn't work. Using vbsuite 4.0.5.
Reply With Quote
  #126  
Old 07 Aug 2010, 20:01
mad@Max's Avatar
mad@Max mad@Max is offline
 
Join Date: Jul 2007
Real name: Maxim
I tested this version with latest version of vb - all working good
__________________
SamForum.ws - Key to your programme!
All my mods
Reply With Quote
  #127  
Old 07 Aug 2010, 21:07
EquinoxWorld EquinoxWorld is offline
 
Join Date: Nov 2009
It works for me (vb4.0.5) in my default skin, does not work on my custom one. Any ideas how I can change the search ID if your not using default style?
Reply With Quote
  #128  
Old 07 Aug 2010, 21:30
Gnoll's Avatar
Gnoll Gnoll is offline
 
Join Date: Dec 2009
Real name: Antes
Works awsome - just need to learn, can we change background of the results , i'm using transparent theme so results not looking cool at all
__________________
[MMORPG] # [Forums] # [Twitter]
Turkish MMORPG & Browser Games Discuss Platform
Reply With Quote
  #129  
Old 08 Aug 2010, 05:13
cagbaazee cagbaazee is offline
 
Join Date: Jul 2007
it doesnot works for me.. it pop up.. ask me to type, where do i type on...
Reply With Quote
  #130  
Old 08 Aug 2010, 16:02
sticky sticky is offline
 
Join Date: Sep 2003
Originally Posted by Gnoll View Post
Works awsome - just need to learn, can we change background of the results , i'm using transparent theme so results not looking cool at all
What version you running?
Reply With Quote
  #131  
Old 19 Aug 2010, 15:21
Bankfodder Bankfodder is offline
 
Join Date: May 2006
This is a sensational search facility.

But what I don't think that Mad@Max has told everyone is that you can also use * ? AND NOT OR w/n as part of your search terms.

And it's very very fast.

Why do we have to find this out for ourselves??? Is Mad@Max a self-effacing coder or is he really just mad?

Brilliant mod. Worked straight off on 4.06.

Thank you very much. MOTM
Reply With Quote
  #132  
Old 19 Aug 2010, 16:02
jaculek3 jaculek3 is offline
 
Join Date: Dec 2007
Instaled work's perfectly
Reply With Quote
  #133  
Old 19 Aug 2010, 23:35
Hostboard's Avatar
Hostboard Hostboard is offline
 
Join Date: May 2002
Real name: Steven
Is this version backwards compatible with 3.8.x?
Reply With Quote
  #134  
Old 20 Aug 2010, 01:59
sticky sticky is offline
 
Join Date: Sep 2003
Originally Posted by EquinoxWorld View Post
It works for me (vb4.0.5) in my default skin, does not work on my custom one. Any ideas how I can change the search ID if your not using default style?
Does not work for my custom style either.
Reply With Quote
  #135  
Old 25 Aug 2010, 19:36
ChaFF's Avatar
ChaFF ChaFF is offline
 
Join Date: Jun 2010
It would be great to have Pre Populated Search like shown on youtube for 3.x version
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 20:38.

Layout Options | Width: Wide Color: