Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Closed Thread
 
Mod Options
TeamSpeak Online Hack 1.0b Details »
TeamSpeak Online Hack 1.0b
Mod Version: 1.0.1b, by Phalynx (Coder) Phalynx is offline
Developer Last Online: Nov 2015 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.0.6 Rating: (0 vote - 0 average) Installs: 23
Released: 09 Aug 2004 Last Update: Never Downloads: 0
Not Supported Is in Beta Stage  

This Hack has been released as a final Version. Please check the new thread:

http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=80684

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
TS2Live - TeamSpeak 2.x Online Status Phalynx vBulletin 3.5 Add-ons 136 30 Sep 2009 18:02
TeamSpeak Online Hack 1.0.2 Phalynx vBulletin 3.0 Full Releases 55 18 Feb 2008 17:53
Show who is online in Teamspeak on forumhome jluerken vBulletin 3.0 Full Releases 56 27 May 2005 01:41

Comments
  #2  
Old 10 Aug 2004, 13:21
SB2002's Avatar
SB2002 SB2002 is offline
 
Join Date: Dec 2002
Real name: Stu
very nice, i took this and the other ts hack and cobbled them together in some ways to give myself a slightly different look, but it is cool. I've tested both of them now and will wait to see which one my clan members prefer, lol

Thanks again

*clicks install*
__________________
Online Gaming Community
  #3  
Old 11 Aug 2004, 05:04
n00belit3's Avatar
n00belit3 n00belit3 is offline
 
Join Date: Nov 2003
Real name: Daniel
Yea looks pretty cool im be installing this tonight
  #4  
Old 12 Aug 2004, 14:48
SB2002's Avatar
SB2002 SB2002 is offline
 
Join Date: Dec 2002
Real name: Stu
one thing i have noticed however, is that if someone has a space in their names on ts, it only displays their first name, is there any way to work around this?
__________________
Online Gaming Community
  #5  
Old 13 Aug 2004, 19:28
Kru's Avatar
Kru Kru is offline
 
Join Date: Nov 2002
After I installed all and trying to open forum I am getting a blank screen. I am sure there must be something wrong with my connection. Take a look here:

// **** settings - to be edited before first use ****
var $serverURL = 81.102.223.59; // will be used for the connect link, don't use localhost here
var $serverAddress = 81.102.223.59; // can be ip address or url
var $serverQueryPort = 51234; // default 51234, must be accessible and usable. check server.ini
var $serverUDPPort = 8767; // default 8767
//var $serverUDPPort = 8767; // default
// **** end of settings ****

The following link is working fine: teamspeak://81.102.223.59/?channel=The Phoenix Connections?password=Spiritual

Last edited by Kru; 13 Aug 2004 at 20:04.
  #6  
Old 17 Aug 2004, 12:10
Phalynx Phalynx is offline
 
Join Date: Feb 2004
Real name: Marius
Originally Posted by SB2002
one thing i have noticed however, is that if someone has a space in their names on ts, it only displays their first name, is there any way to work around this?
I'll try to manage it



Originally Posted by Kru
After I installed all and trying to open forum I am getting a blank screen. I am sure there must be something wrong with my connection.
Are you getting a PHP Error?
  #7  
Old 17 Aug 2004, 12:27
Dean C's Avatar
Dean C Dean C is offline
 
Join Date: Jan 2002
Real name: Dean Clatworthy
Only just saw this great mod! Thanks for sharing
__________________
Dean Clatworthy - Web Developer/Designer
  #8  
Old 19 Aug 2004, 06:00
Kru's Avatar
Kru Kru is offline
 
Join Date: Nov 2002
Originally Posted by Phalynx
Are you getting a PHP Error?
No, no .php errors. That is really strange!
  #9  
Old 19 Aug 2004, 08:07
Phalynx Phalynx is offline
 
Join Date: Feb 2004
Real name: Marius
Are you using multiple Styles? Is the template modification been done in one template or a Master/All?
  #10  
Old 19 Aug 2004, 11:34
Kru's Avatar
Kru Kru is offline
 
Join Date: Nov 2002
Originally Posted by Phalynx
Are you using multiple Styles? Is the template modification been done in one template or a Master/All?
Yes, I am using multiple Styles: www.spiritual-connections.com and I just made the modification in the style that I am using at the moment which mean it is in the default style.

That is really weird for me because I can't find the mistake and I am sure that I did something wrong.
  #11  
Old 19 Aug 2004, 14:58
Swanny231 Swanny231 is offline
 
Join Date: Aug 2004
Great hack got it working :P.. Minimal problems..
  #12  
Old 23 Aug 2004, 14:25
xxxGiJoe xxxGiJoe is offline
 
Join Date: Jul 2004
Works great.... Any word on the username with spaces?
  #13  
Old 30 Aug 2004, 21:37
Swanny231 Swanny231 is offline
 
Join Date: Aug 2004
I tried to intergrate this into CMPS (Vbadvanced) I know this isn't the right forum but you did design this hack and I was hoping you could help me get this to work on the index page of CMPS. I currently have it working on my forum home.
I got the block installed and the info is in it for the TS but now I can't get it to pull the user names on TS. Any help would do thanks. (Oh BTW I tried tio include the Ts2info and TSHome in the main root but still nogo )
  #14  
Old 31 Aug 2004, 08:28
Phalynx Phalynx is offline
 
Join Date: Feb 2004
Real name: Marius
Originally Posted by Kru
Yes, I am using multiple Styles: www.spiritual-connections.com and I just made the modification in the style that I am using at the moment which mean it is in the default style.

That is really weird for me because I can't find the mistake and I am sure that I did something wrong.
I'm pretty sure there is a missing template. Otherwise you would get PHP Errors.


Originally Posted by xxxGiJoe
Works great.... Any word on the username with spaces?
Seems to be wrong handling in the ts2info.php, I'll fix it within the next release.


Originally Posted by Swanny231
I got the block installed and the info is in it for the TS but now I can't get it to pull the user names on TS. Any help would do thanks. (Oh BTW I tried tio include the Ts2info and TSHome in the main root but still nogo )
Do you have a screen or a demo how it looks like?

Last edited by Phalynx; 31 Aug 2004 at 08:33.
  #15  
Old 31 Aug 2004, 12:45
neocorteqz's Avatar
neocorteqz neocorteqz is offline
 
Join Date: May 2002
Real name: George E Collins Jr
I'll have to install this one. Great Hack. thanks.
Closed Thread


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 14:35.

Layout Options | Width: Wide Color: