Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Signature forced to bottom (postbit_legacy) Details »
Signature forced to bottom (postbit_legacy)
Mod Version: 1.00, by Sledgstone (Member) Sledgstone is offline
Developer Last Online: Feb 2013 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.6.2 Rating: (17 votes - 4.71 average) Installs: 229
Released: 13 Oct 2006 Last Update: Never Downloads: 67
Not Supported  

This mod will force all user's signatures to the bottom of their post. This is helpful if you have custom fields displayed under your avatars. Only 3 code changes are required in the postbit_legacy template. It'll take you about one minute to install this.

I have attached a couple screenshots showing what this mod does. I also have enabled this on my forums and you can see an example there:

http://forums.ancientclan.com/



In postbit_legacy, find:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Change to:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Then find:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Delete it.


Now find:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Directly underneath add:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Before: Attachment 54617 After: Attachment 54618

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	1_before_sig_forcedown.jpg
Views:	2837
Size:	104.1 KB
ID:	54617   Click image for larger version

Name:	2_after_sig_forcedown.jpg
Views:	3230
Size:	104.2 KB
ID:	54618  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Signature forced to bottom (for postbit_legacy users) Brad vBulletin 3.0 Template Modifications 29 13 Oct 2006 01:22

  #16  
Old 19 Oct 2006, 18:45
thepub thepub is offline
 
Join Date: Aug 2006
I cannot find the first set of code you are saying to look for in vb3.6.2 postbit legacy. I found it in one style but after carefully reading and searchin, the code is not in my other style
Reply With Quote
  #17  
Old 19 Oct 2006, 19:15
|oR|Greg |oR|Greg is offline
 
Join Date: May 2003
Well, Thanks for the hack first off, nice idea. However because my board is so heavily modded your code had to have lots of changes. I eventually got it all working, but one thing I did notice. If a user doesn't have a signature, it adds a small empty amount of space between the post and the controls beneath the post. It does this because your hack adds a new row whether or not the user has a signature. To overcome this you can do the following:

Find:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Replace with:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Find:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Replace with:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #18  
Old 19 Oct 2006, 20:29
thepub thepub is offline
 
Join Date: Aug 2006
Originally Posted by Sledgstone
Thanks for the nice words everyone.

For those of you that have that extra line above your signature, this is because you have cellspacing set to 1 for your main postbit_legacy table. Most people use cellspacing="1" to add that border line inbetween the two main cells of the table and to add the border lines to seperate the online/reputation/etc icons and the edit/quote/etc buttons from their respective cells. As of vb 3.6 there is a border sperating the main cells so you don't need to add any extra code for that one, but for the bottom rows you can still keep those borders by doing the following:

(Before doing this, please look at the screenshots to see the before and after to make sure you like the results and that you still want to do this.)

In postbit_legacy

Find:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Replace with:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Find:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Replace with:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Find:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Replace with:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

With cellspacing="1" (Notice the extra line above the sig.) Attachment 54666 After these code changes: Attachment 54667
ok I did this and my forum is completely screwed up! Seriously, I have tried to make it normal again and it's not working. my members are freaking out, I'm freaking out and I do not know what to do.
Reply With Quote
  #19  
Old 19 Oct 2006, 22:05
|oR|Greg |oR|Greg is offline
 
Join Date: May 2003
Revert your templates pub.
Reply With Quote
  #20  
Old 19 Oct 2006, 22:34
thepub thepub is offline
 
Join Date: Aug 2006
I did and now my vbplaza is gone and I dont know how to put it in for that template
Reply With Quote
  #21  
Old 20 Oct 2006, 17:07
|oR|Greg |oR|Greg is offline
 
Join Date: May 2003
Oy, yeah well... by revert I assumed you didn't have other hacks, you should have gone into the template history and compared the 2, and rebuilt the current one minus the changes made by this hack.

Download vbplaza again and go thru the product.xml to see what you're missing for that template, it might take a while, and a lot fo trial and error, but you'll eventually get it. It's just the postbit_legacy so it can't have screwed up plaza too badly.
Reply With Quote
  #22  
Old 20 Oct 2006, 21:20
pascalvisit pascalvisit is offline
 
Join Date: Jan 2006
i tryed every code in the post and i still have the empty space
Reply With Quote
  #23  
Old 21 Oct 2006, 05:01
|oR|Greg |oR|Greg is offline
 
Join Date: May 2003
Pascal, I tried all of Sledgstones code as well and I too had the space. I ended up having to customize it for my site because I have so many hacks running.

What his code attempts is continue using cellspacing="1" overall for the template, but to override it in a few spots with the CSS code placement. You'll have to play with your template in order to get it looking right. It IS possible, don't give up. Take a look at mine.

http://www.amacny.com/vb/showthread.php?t=2522 (I'm GTOOOOOH BTW)
Reply With Quote
  #24  
Old 21 Oct 2006, 07:52
Ang3ls Ang3ls is offline
 
Join Date: Oct 2006
Nice, Thanks for the great mod!
Reply With Quote
  #25  
Old 21 Oct 2006, 10:57
pascalvisit pascalvisit is offline
 
Join Date: Jan 2006
Originally Posted by |oR|Greg
Pascal, I tried all of Sledgstones code as well and I too had the space. I ended up having to customize it for my site because I have so many hacks running.

What his code attempts is continue using cellspacing="1" overall for the template, but to override it in a few spots with the CSS code placement. You'll have to play with your template in order to get it looking right. It IS possible, don't give up. Take a look at mine.

http://www.amacny.com/vb/showthread.php?t=2522 (I'm GTOOOOOH BTW)
Thank you for your answer but when i try to change the styles template, it doesn't appear correctly in the generated source.

BTW, i have nothing installed i try to hack the original (reverted) postbit_legacy so it s probably coz of my style css..
Reply With Quote
  #26  
Old 21 Oct 2006, 16:20
|oR|Greg |oR|Greg is offline
 
Join Date: May 2003
What's your site address?
Reply With Quote
  #27  
Old 23 Oct 2006, 03:49
Canis Firebrand Canis Firebrand is offline
 
Join Date: Jun 2006
very Nice. I had a similar one installed that was in the 3.5.x section. It looked a bit similar, but it left gaps in the lefthand section with the avatar and all the icons.

this one takes care of that issue.

Nice job!
Reply With Quote
  #28  
Old 02 Nov 2006, 22:07
blacklancer's Avatar
blacklancer blacklancer is offline
 
Join Date: Jan 2006
mine gets all screwed up cuz of rowspan="2" and looks like this :

Untitled-1.jpg

any help???
__________________
Reply With Quote
  #29  
Old 04 Nov 2006, 00:29
DrewzR/T DrewzR/T is offline
 
Join Date: Jul 2005
Real name: Chris
I also had a different skin so my postbit was jacked. I figured it out. This is all I had for the first edit.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Then this is what I did to make it work


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

May not help some but hopefully some can use it.
Reply With Quote
  #30  
Old 04 Nov 2006, 19:05
ogameclub ogameclub is offline
 
Join Date: Oct 2006
Thanks for useful hack.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 21:29.

Layout Options | Width: Wide Color: