Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
  #1  
Old 23 May 2007, 14:37
Jesakos's Avatar
Jesakos Jesakos is offline
 
Join Date: Nov 2005
Real name: val
portal/forum login problem..

Hello i have vBadvanced CMPS portal and vbulletin forum 3.6.7 PL1 and my problem is.. When i login from portal i saw the message "Welcome... " etc but i am not login into my site..If i want to login i must login from forum and then all is ok portal and forum..Also sometimes when i login from portal and all is ok.. when i press to look the forum i saw me unregister and i must login again..Anyone help me about this? I try with firefox/IE/Opera i have the same problem..Anyone can help me?

Mysite: www.secfreaks.gr

thnks in advance


PS. PLZ Delete the thread sorry.. :/
__________________
SecFreaks

Last edited by Jesakos; 23 May 2007 at 14:49.
Reply With Quote
Comments
  #2  
Old 02 Jun 2007, 00:33
SoftDux SoftDux is offline
 
Join Date: May 2007
Have you been able to fix the problem? I'm also facing the same problems on my site
Reply With Quote
  #3  
Old 02 Jun 2007, 23:04
Stifmeister2's Avatar
Stifmeister2 Stifmeister2 is offline
 
Join Date: Feb 2006
Do you have alias domains? vdadvanced doesn't wokr well with them. I have 2 alias domains, so I know what I'm talking about... It basically only works well with the "real" domain...
Reply With Quote
  #4  
Old 18 Jun 2007, 08:51
TXStar TXStar is offline
 
Join Date: May 2007
Originally Posted by Stifmeister2 View Post
Do you have alias domains? vdadvanced doesn't wokr well with them. I have 2 alias domains, so I know what I'm talking about... It basically only works well with the "real" domain...
I'm having the same issue, and don't have any alias domains. Any ideas? Did anyone ever figure this problem out?

EDIT: Fixed. NVM.

Last edited by TXStar; 20 Jun 2007 at 18:34.
Reply With Quote
  #5  
Old 08 Aug 2007, 20:08
Hex_legend Hex_legend is offline
 
Join Date: May 2007
I'm having this issue.

It's set as default domain. www.swimminghat.com

Anyone?
Reply With Quote
  #6  
Old 09 Aug 2007, 01:56
sinisterpain's Avatar
sinisterpain sinisterpain is offline
 
Join Date: Feb 2006
Real name: Glenn
If you use a custom skin did you try adding login.php to the global vbadvanced settings.
ie.. vBa CMPS->default settings->global vbadvanced settings->header replacements
__________________

My vBulletin Mods
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 10:51.

Layout Options | Width: Wide Color: