Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Dynamic Navbarlinks Details »
Dynamic Navbarlinks
Mod Version: 1.5 PL1, by Coroner (Coder) Coroner is offline
Developer Last Online: Dec 2011 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.0.0 Rating: (10 votes - 4.90 average) Installs: 136
Released: 17 Nov 2009 Last Update: 04 Jan 2010 Downloads: 854
Not Supported Uses Plugins Additional Files  

Idea by Ragtek
I only added support for dhtml menu and side selection.

What does it do:
Over your vBulletin Optionen you can create links for the navbar (single or dhtml) without changing any template (you can not use phrases).

Installation:
1st upload the php - then simply import the product.
After import 3 new links were created (the example from image no.2).

Requirements:
2 template_hooks:

$template_hook[navbar_start] (in vB 3.8 it's called: navbar_buttons_right)
$template_hook[navbar_end] (in vB 3.8 it's called: navbar_buttons_left)

If one of these HOOKs missing, the links could not be shown.

(Tested on vB4 Beta 3)

---

[28.11.2009]
Upgrade to version v1.5.
What's new ?
Usergrouppermissions and template_hooks.

You can leave the "old" structure. This will have no effect on the navbar. But ... if you like add to a line or menue:
|2,3,4|navbar_start

This little example means, that the link or menue is only visible for the primary usergroups 2,3 and 4. The Template Hook we're using is "navbar_start".
If you leave the usergroup(s) blank, permission for ALL groups are given.

Some words again:
If you are using a template_hook, the side isn't in use. If you leave the template_hook blank, default hook is "navbar_start" or "navbar_end" depended on the "side". Hook's are in Beta Stage. Normaly, it won't work with CMS.
If you really need it, change the Hook Location from "global_setup_complete" to "global_bootstrap_init_complete". Remember: With this location you can't use phrases.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	Bild 1.png
Views:	5528
Size:	24.7 KB
ID:	106230  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Mini Mods Dynamic Navbarlinks Coroner vBulletin 3.8 Add-ons 40 31 Mar 2010 06:45

Comments
  #2  
Old 17 Nov 2009, 06:34
Alibass's Avatar
Alibass Alibass is offline
 
Join Date: Mar 2007
Great work, thanks for doing this so quickly. This is going to make things a lot easier on the navbar.

Tagged for a later install.
__________________
Alibass
Reply With Quote
  #3  
Old 17 Nov 2009, 07:23
yilmaz's Avatar
yilmaz yilmaz is offline
 
Join Date: Sep 2004
nice work
Reply With Quote
  #4  
Old 17 Nov 2009, 07:40
Billspaintball's Avatar
Billspaintball Billspaintball is offline
 
Join Date: Sep 2003
Real name: Bill
This looks interesting.
Tagging for later use
Reply With Quote
  #5  
Old 17 Nov 2009, 08:13
ragtek's Avatar
ragtek ragtek is offline
 
Join Date: Mar 2006
Location: austria, croatia
thx 4 releasing
__________________
my addons: http://ragtek.github.com
Reply With Quote
  #6  
Old 17 Nov 2009, 17:00
Bounce's Avatar
Bounce Bounce is offline
 
Join Date: Mar 2004
Real name: J
Possible to have it usergroup based? So that only a certain usergroup can see a certain link/dropdown?
__________________
Thanks for your help

J
Reply With Quote
  #7  
Old 17 Nov 2009, 17:11
rtyagis rtyagis is offline
 
Join Date: Feb 2009
Thumbs up

Great work, thanks!
__________________
PolicyWala | Forum
Reply With Quote
  #8  
Old 17 Nov 2009, 17:15
Coroner Coroner is offline
 
Join Date: Feb 2008
Real name: Stefan
Not in this version. I've planing another version especially for the vB4 that you can use the "new navbar menu" in a certain Mod. This means, I've creating menues for the forum, blog, cms or ....
Therefor I can try to implement a usergroupbit for it.

But ... this is future talk.
Reply With Quote
  #9  
Old 17 Nov 2009, 17:41
Bounce's Avatar
Bounce Bounce is offline
 
Join Date: Mar 2004
Real name: J
Originally Posted by Coroner View Post
Not in this version. I've planing another version especially for the vB4 that you can use the "new navbar menu" in a certain Mod. This means, I've creating menues for the forum, blog, cms or ....
Therefor I can try to implement a usergroupbit for it.

But ... this is future talk.
ok mate, nice add on, will prob use it for something
__________________
Thanks for your help

J
Reply With Quote
  #10  
Old 17 Nov 2009, 18:21
abdobasha2004's Avatar
abdobasha2004 abdobasha2004 is offline
 
Join Date: Aug 2008
thanks
reserved
I think this can be done by just template edits ?
Reply With Quote
  #11  
Old 17 Nov 2009, 19:24
Coroner Coroner is offline
 
Join Date: Feb 2008
Real name: Stefan
Originally Posted by abdobasha2004 View Post
thanks
reserved
I think this can be done by just template edits ?
Yes, of course. But in vB 3.8 it isn't easy.
Reply With Quote
  #12  
Old 18 Nov 2009, 00:28
tafreeh's Avatar
tafreeh tafreeh is offline
 
Join Date: May 2008
Location: Canada
Real name: DON
Originally Posted by Coroner View Post
Not in this version. I've planing another version especially for the vB4 that you can use the "new navbar menu" in a certain Mod. This means, I've creating menues for the forum, blog, cms or ....
Therefor I can try to implement a usergroupbit for it.

But ... this is future talk.
Thanks man, great work.. I will be waiting for the upgraded version ...
__________________
Vb Forum
Reply With Quote
  #13  
Old 19 Nov 2009, 05:14
J226126F1A8D J226126F1A8D is offline
 
Join Date: Nov 2009
Awesome Work

Thanks for your hard work. It is greatly appreciated. I will be installing this tomorrow night for sure. Thanks again.

Jason
Reply With Quote
  #14  
Old 19 Nov 2009, 05:18
AzzidReign's Avatar
AzzidReign AzzidReign is offline
 
Join Date: Apr 2006
I installed an older version of this...I believe it was for 3.6. This is a GREAT addon!
__________________
Xbox 360 Mods
Reply With Quote
  #15  
Old 19 Nov 2009, 20:54
shadowedsoul's Avatar
shadowedsoul shadowedsoul is offline
 
Join Date: Feb 2009
Originally Posted by abdobasha2004 View Post
thanks
reserved
I think this can be done by just template edits ?
Yeah it can be done with just template edits...I actually like the way Lynne came up with that uses a plugin since I can easily add some php code to test for usergroups then.

This is a really nice addon though
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 04:21.

Layout Options | Width: Wide Color: