Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 07 Jan 2009, 10:51
Dax IX Dax IX is offline
 
Join Date: Jul 2005
Real name: Emily
Changing ONE Forum's TD in FORUMBITS

I'm having a heck of a time here. I asked this question several months ago, but no one was able to give me an answer.

One thing I should mention is that I've changed my forumbits according to the ForumHome Category Spacing mod http://www.vbulletin.org/forum/showt...umhome+spacing

I'm trying to change the forum icon TD to another background color for ONE forum, and no matter what I do, it won't change it to the color I want.

I can make it have NO background color, but I can't get it to change to a specific color.

The thing that I think may be an issue is that this mod was written for 3.7.0*, and I know that there has been at least one template change since then.

I'll post code if necessary.

Thanks!

--------------- Added 07 Jan 2009 at 22:02 ---------------

Here's my code in forumhome_forumbit_level2_post:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

And here's the CSS for that one forum:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

I've tried both isolating that CSS (only putting alt22 in the template), and both "background" and "background-color", and nothing seems to work.

Any suggestions?

Last edited by Dax IX; 07 Jan 2009 at 22:02. Reason: Auto-Merged DoublePost
Reply With Quote
  #2  
Old 07 Jan 2009, 23:20
Bellardia Bellardia is offline
 
Join Date: Jul 2007
Are you sure that the if condition is even working?
Ensure that the class alt22 actually appears in the <td>
Reply With Quote
  #3  
Old 07 Jan 2009, 23:48
Dax IX Dax IX is offline
 
Join Date: Jul 2005
Real name: Emily
Thanks for replying.

Yup, the TD in question is showing alt22. The thing is, on my forum home, the background for that TD is missing, so it is different from the other forum listings, but I just can't make it change to the background that I want.

I should say that when I combine the two classes the background is the default alt2, but when I isolate alt22, there is no background...

Last edited by Dax IX; 07 Jan 2009 at 23:57.
Reply With Quote
  #4  
Old 08 Jan 2009, 00:20
Bellardia Bellardia is offline
 
Join Date: Jul 2007
Ah, I see what you did.
You used background: #Color, which is improper. Background is a shorthand notation for a large list of style options, the code you're looking for is background-color: #Color

Hope that helps
Reply With Quote
  #5  
Old 08 Jan 2009, 01:32
Dax IX Dax IX is offline
 
Join Date: Jul 2005
Real name: Emily
Thanks, but unfortunately that didn't work either.

I just don't get what's happening...
Reply With Quote
  #6  
Old 08 Jan 2009, 01:36
Dax IX Dax IX is offline
 
Join Date: Jul 2005
Real name: Emily
Here's what's happening...

This is NOT the background that I want....
Attached Images
File Type: gif TG_forumbits.gif (19.6 KB, 6 views)
Reply With Quote
  #7  
Old 08 Jan 2009, 01:37
Bellardia Bellardia is offline
 
Join Date: Jul 2007
Provide a forum link? Can help a bit more if I can see the whole source.

PS. background color looks different to me..
Reply With Quote
  #8  
Old 08 Jan 2009, 01:38
Dax IX Dax IX is offline
 
Join Date: Jul 2005
Real name: Emily
Sure:

http://www.teegopher.com/index.php

--------------- Added 07 Jan 2009 at 20:44 ---------------

Originally Posted by Bellardia View Post
PS. background color looks different to me..
Yes, the background color that is shown is different from the rest of the forums, but what you're seeing is NO background on that <td>, and the background color from the container is being shown.

The color that I'm going for is the same yellowish color that you see on the "New Posts" image toward the bottom (or the Title of that forum).

I really do appreciate you taking a look at this for me.

Last edited by Dax IX; 08 Jan 2009 at 01:45. Reason: Auto-Merged DoublePost
Reply With Quote
  #9  
Old 08 Jan 2009, 01:53
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Your css is messed up right above where you define alt22. Fix it and I'll bet it works:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

I don't know if it's screwed up in other places, but that was just real obvious to me.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #10  
Old 08 Jan 2009, 01:59
Bellardia Bellardia is offline
 
Join Date: Jul 2007
In your css file you have a line
.sales2 a:link, .sales2_alink, .sales2 a:visited, sales2_avisited {color: #224887

All styles after this point are not applied

I edited your source realtime, everything should work provided that is fixed!

Also there are a few other errors you might want to look at, but not as important! One of your backgrounds is declared as background="link..", although not major, it just doesn't do anything.

Edit : Ah! Lynne beat me to it Nicely done.

Here's a full list of mistakes if curious

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #11  
Old 08 Jan 2009, 02:08
Dax IX Dax IX is offline
 
Join Date: Jul 2005
Real name: Emily
I totally missed that. I made those changes a couple of months ago, so I didn't even think to check it.

Sorry for the noobiness, but I REALLY appreciate this!

Thank you both.

--------------- Added 08 Jan 2009 at 02:19 ---------------

I'm just not sure where you're talking about as a background="link..."

I'm just not seeing it. I'm most likely missing something important, but I'm still pretty new at most of this.

Thanks again!

Last edited by Dax IX; 08 Jan 2009 at 02:19. Reason: Auto-Merged DoublePost
Reply With Quote
  #12  
Old 08 Jan 2009, 02:23
Bellardia Bellardia is offline
 
Join Date: Jul 2007
Glad to help, as for the background, I believe it is in your header file.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #13  
Old 08 Jan 2009, 02:49
Dax IX Dax IX is offline
 
Join Date: Jul 2005
Real name: Emily
Ah, yes. I think I did hard code that one in my template.

Thanks again!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 08:22.

Layout Options | Width: Wide Color: