Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 11 Feb 2010, 14:32
Dax IX Dax IX is offline
 
Join Date: Jul 2005
Real name: Emily
Popups Not Working in IE

I have a big problem in IE...none of my popup menus are working in my navbar!

Actually, I do have the UserCP Navbar Menu mod installed and IT is working, but none of the other ones (including default menus) are.

I'm using vB3.8.4PL2.

Any ideas?

BTW, everything works PERFECTLY in Firefox.

EDIT: I followed the example of the UserCP Navbar Menu mod and changed one of my popup menus to a plugin, and it works!

Also, the normal popups work on certain pages (like search.php), but not on others. What could be causing this?

--------------- Added 11 Feb 2010 at 16:34 ---------------

I don't know why it worked on some pages and not on others, but as it turns out, the popup menus themselves need to be at the END of your navbar template. I had them between the navbar menu and the breadcrumbs in a modified navbar template.

All is good now.
__________________
Just a placeholder.

Last edited by Dax IX; 11 Feb 2010 at 16:34. Reason: Auto-Merged DoublePost
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 03:31.

Layout Options | Width: Wide Color: