Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Add a banner image to each forum (vb3.6) Details »
Add a banner image to each forum (vb3.6)
Mod Version: 1.07, by Zachariah (Coder/Designer) Zachariah is offline
Developer Last Online: Sep 2019 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.6.4 Rating: (17 votes - 5.00 average) Installs: 174
Released: 28 Nov 2006 Last Update: Never Downloads: 1367
Supported DB Changes Uses Plugins Template Edits  

/* -----------------11/28/2005 10:37AM-----------------
[HowTo] Add a banner option image to each forum w/ Link V.1.7
Tested on vBulletin: 3.6.4

Zachariah - http://www.gzhq.net

This is an update of my previous hack:
*** Add a banner image to each forum (VB 3.5x)
http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=94119
DEMO
- banner for an on-line game clan/guild.

*** Info:
  • This modification will Add an image banner w/ link Or paste in your own HTML code option per forum.
  • These files can be any image. (png, jpg, gif, ect).
  • This will be located after the $navbar on FORMDISPLAY and SHOWTREAD.
  • This images can be located on the localhost or on a remote server.

Changelog:
------------
1.7
- str_replace used to place hack at $navbar in FORUMDISPLAY, SHOWTHREAD.
- choice to show in thread per forum.
- Place $add_banner in template if str_replace fails to work.
- add_banner template added


1.6
Banner shows up on each thread
adds: 1 more template edit to the install
Requested by: - Ryan McBain

** Note: 1.5 - 1.6 needs only to edit SHOWTHREAD not Reinstall the XML files

1.5
Added HTML option
Added 3.x to VB 3.5 upgrade XML file.

--------------------------------------------------*/

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	admincp.jpg
Views:	1636
Size:	33.0 KB
ID:	56854   Click image for larger version

Name:	ss.jpg
Views:	4001
Size:	56.5 KB
ID:	56855  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Add a banner image to each forum Zachariah vBulletin 3.0 Full Releases 120 09 Feb 2009 02:42
Add a banner image to each forum (vb3.5) Zachariah vBulletin 3.5 Add-ons 245 28 Jul 2008 00:00

Comments
  #2  
Old 28 Nov 2006, 18:08
Zachariah's Avatar
Zachariah Zachariah is offline
 
Join Date: Feb 2002
Location: Canoga Park, CA
1st post

*** Useage:
These files can be any image. (png, jpg, gif, ect) or paste your HTML code.

To add banners go to:

Forums & Moderators => Forum Manager => Edit/Add Forum =>
scroll do to the bottom enter your details.

This script has a few options.
-
By default install it will attempt to place itself
in FORUMDISPLAY, SHOWTHREAD under location "$navbar" in the templates. If for some
reason your banner does not show up you edit and place $add_banner within the templates.
__________________
http://www.szone.us |

Facebook | My:Hacks @ vBulletin.org

Last edited by Zachariah; 28 Nov 2006 at 18:34.
Reply With Quote
  #3  
Old 28 Nov 2006, 18:08
Zachariah's Avatar
Zachariah Zachariah is offline
 
Join Date: Feb 2002
Location: Canoga Park, CA
Here is a simple JAVA random banner code you can paste in the HTML area of any forum.

EX:
This will show @ random.

image1.jpg @ http://www.yoursite1.com
image2.jpg @ http://www.yoursite2.com
image3.jpg @ http://www.yoursite3.com



Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Useage: If you need more banners edit / add another row.

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Link of Destination
Image location
__________________
http://www.szone.us |

Facebook | My:Hacks @ vBulletin.org
Reply With Quote
  #4  
Old 28 Nov 2006, 19:46
projectego's Avatar
projectego projectego is offline
 
Join Date: Feb 2006
Location: UK
Real name: Steve
Thank you very much, Zachariah!

/me clicks install
__________________
Reply With Quote
  #5  
Old 28 Nov 2006, 19:47
Veer Veer is offline
 
Join Date: Feb 2006
WOW, Thanks a Lot Zachariah

*Installed*
Reply With Quote
  #6  
Old 28 Nov 2006, 19:49
ShackMaster ShackMaster is offline
 
Join Date: Apr 2006
I'm not able to get this to work, either with a single banner or with the script for random banners.


Instead of placing the $add_banner in Forumdisplay and Showthread, could it be added in the Navbar template?
Reply With Quote
  #7  
Old 28 Nov 2006, 21:01
Replicators's Avatar
Replicators Replicators is offline
 
Join Date: Jul 2005
What don't make sense is the 3.5.x version works just fine for the 3.6, so whats the sense in a update?
Reply With Quote
  #8  
Old 28 Nov 2006, 21:01
firstrebel's Avatar
firstrebel firstrebel is offline
 
Join Date: Dec 2005
Real name: Robert Isaac
Installed then uninstalled, for a few reasons.

1] Could not get it to work, just got red X's, in fact got 2 red x's, and I had 5 image files in the scripts. Tried full URL and relative URL.

2] Putting this in each forum is a bit of a long job as I have 40+ forums and I could not get it to work on the forum homepage at all. I would have thought putting the code in the navbar template would be better, then they appear in forumhome and all other forums. I tried that but that didn't work either.

I am obviously doing something wrong, but what. One thing I can't work out is
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

what do I put if it's all on one site.

Bob
Reply With Quote
  #9  
Old 29 Nov 2006, 00:15
Jonathan Young's Avatar
Jonathan Young Jonathan Young is offline
 
Join Date: Jul 2006
Real name: Jonathan Young
Hi i updated, then uninstall ed because i had a problem with my images displaying multiple times. I also reinstalled, images still show multiple times website www.bgleague.com/forum
__________________
Sincerely,
Jonathan Young
Reply With Quote
  #10  
Old 29 Nov 2006, 01:47
Zachariah's Avatar
Zachariah Zachariah is offline
 
Join Date: Feb 2002
Location: Canoga Park, CA
Originally Posted by ShackMaster View Post
I'm not able to get this to work, either with a single banner or with the script for random banners.

Instead of placing the $add_banner in Forumdisplay and Showthread, could it be added in the Navbar template?
Yes you can but it will only show the banner image on forumdisplay and show thread.

EX:
On the forumdisplay:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

This looks @ the template FORUMDISPLAY for $navbar and if found it places the content of add_banner under it. If you have a custom style that has removed $navbar there is a option to place $add_banner.

Originally Posted by Replicators View Post
What don't make sense is the 3.5.x version works just fine for the 3.6, so whats the sense in a update?
Many do not look in old 3.5 area.

Originally Posted by firstrebel View Post
Installed then uninstalled, for a few reasons.

1] Could not get it to work, just got red X's, in fact got 2 red x's, and I had 5 image files in the scripts. Tried full URL and relative URL.

2] Putting this in each forum is a bit of a long job as I have 40+ forums and I could not get it to work on the forum homepage at all. I would have thought putting the code in the navbar template would be better, then they appear in forumhome and all other forums. I tried that but that didn't work either.

I am obviously doing something wrong, but what. One thing I can't work out is
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

what do I put if it's all on one site.

Bob
Take a look: Google image, Google News, Froogle


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

__________________
http://www.szone.us |

Facebook | My:Hacks @ vBulletin.org
Reply With Quote
  #11  
Old 29 Nov 2006, 01:49
Zachariah's Avatar
Zachariah Zachariah is offline
 
Join Date: Feb 2002
Location: Canoga Park, CA
Originally Posted by Jonathan Young View Post
Hi i updated, then uninstall ed because i had a problem with my images displaying multiple times. I also reinstalled, images still show multiple times website www.bgleague.com/forum
Ok the reason you seen 2 sets of images:

*** How to Upgrade:

*** Edit 2 Template(s) : FORUMDISPLAY, SHOWTHREAD no longer need the code below:

Find:
$navbar

below remove:

<if condition="$foruminfo['banner'] AND $foruminfo['bannerlink']"><center><a href="$foruminfo[bannerlink]" target="_blank"><img src="$foruminfo[banner]" alt="$foruminfo[banneralt]" border="0" /></a></center><br />
<else />
<if condition="$foruminfo['banner']"><center><img src="$foruminfo[banner]" alt="$foruminfo[banneralt]" border="0" /></center><br />
<else />
<if condition="$foruminfo['bannercode']"><center>$foruminfo[bannercode]</center><br />
</if>
</if>
</if>
This script has a few options. By default install it will attempt to place itself
in FORUMDISPLAY, SHOWTHREAD under location "$navbar" in the templates. If for some
reason your banner does not show up you edit and place $add_banner within the templates.
__________________
http://www.szone.us |

Facebook | My:Hacks @ vBulletin.org
Reply With Quote
  #12  
Old 29 Nov 2006, 01:52
ShackMaster ShackMaster is offline
 
Join Date: Apr 2006

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Is this the code that is supposed to be on my forumdisplay after loading the .xml? Cause that code is nowhere to be found.
Reply With Quote
  #13  
Old 29 Nov 2006, 01:57
ShackMaster ShackMaster is offline
 
Join Date: Apr 2006
I tried placing $add_banner in forumdisplay, but it still doesn't work.
Reply With Quote
  #14  
Old 29 Nov 2006, 02:26
Zachariah's Avatar
Zachariah Zachariah is offline
 
Join Date: Feb 2002
Location: Canoga Park, CA
Originally Posted by ShackMaster View Post
I tried placing $add_banner in forumdisplay, but it still doesn't work.
The code above is used in the script to "search" the Forumdisplay template for $navbar and try to place the banner template "add_banner" under.


Do you have $navbar in your Forumdisply template ?
- If so this should show up after you edit a forum and add the needed image, target link, or custom HTML code.

If there is no $navbar in your Forumdisplay then you need to add $add_banner in your template.

I have 2 banners now -

http://www.gzhq.net/forums/forumdisplay.php?f=47


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

The one the hack places and the same thing above the $navbar because I edited the template.

What have you placed in the AdminCP in the space for the image in the forum you edited ?
__________________
http://www.szone.us |

Facebook | My:Hacks @ vBulletin.org
Reply With Quote
  #15  
Old 29 Nov 2006, 03:00
Barakat's Avatar
Barakat Barakat is offline
 
Join Date: Nov 2004
Real name: Barakat
installed . thanks
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 14:31.

Layout Options | Width: Wide Color: