Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
[AJAX] Helpful Answers - Allow users to rate individual posts Details »
[AJAX] Helpful Answers - Allow users to rate individual posts
Mod Version: 2.4.2, by Ted S (Coder) Ted S is offline
Developer Last Online: Dec 2016 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.x.x Rating: (63 votes - 4.78 average) Installs: 589
Released: 16 Jan 2010 Last Update: 12 Aug 2012 Downloads: 3831
Not Supported DB Changes Uses Plugins Template Edits Additional Files  

Helpful Answers has been used to record over 6 MILLION times on more than 2,000 forums. If you're not using HA your users are looking for it!

Every day your users contribute hundreds if not thousands of posts making it hard for new members and guests to separate out the best answers from those that are less helpful. The Helpful Answers System offers your members a quick way
to rate individual posts as either helpful or not allowing future visitors to understand the value of each post.

Designed to be flexible, HA has over 30 configurable settings:
  • Use image or text ratings AJAX or traditional links.
  • Offer yes/no or scaled 1-10 point ranking.
  • Turn off negative ratings for a positive only system.
  • Decide which forums are open for helpful answer ratings.
  • Audit the system and identify top users and potential abusers.
  • Ban specific members from using the system.
  • Customize the message shown after a post is rated.
  • Show a page with the top helpful posts.
  • Show rating stats on a user's profile.
  • Hide posts that rate "too low"
  • Template driven so you can customize it all for your forum.
For advanced users template conditionals and variables let you further extend the functionality to color highlight good or bad posts, include ratings in userís profiles and much more.

Modification Installation [Must Read]:


Step 1: Upload the addon files found in the upload/ folder to your forum directory
Step 2: Install the plugin through your vB Administration area
Step 3: Configure settings & enable the mod in individual forums


You must configure settings & enable forums before voting will show up.

Anonymous Stats Tracking (optional):

By default this addon will pass basic rating data (positive or negative) to a 3rd party site for statistical purposes. Only the most basic data is captured (the vote and your site name) and no user information or specific forum details are logged, not even an IP address. You can disable this through the admin.


Mod Philosophy -- Drive Your Own Success:

All of my mods are inspired by my work in digital marketing and are designed to drive registrations, interaction or other engagement activities the core platform does not address.

Each is designed to fit a general need by providing a starting point but it's on you to decide how to make things work to their best possible outcome. Feel free to suggest what you'd like to see next but don't wait to have what everyone else has; figure out what your forum needs and customize away.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Supporters / CoAuthors

Screenshots

Click image for larger version

Name:	1-16-2010 1-11-43 PM.jpg
Views:	12436
Size:	41.6 KB
ID:	110159   Click image for larger version

Name:	admin-stats1.gif
Views:	8436
Size:	15.5 KB
ID:	110160   Click image for larger version

Name:	admin-stats2.gif
Views:	6905
Size:	11.3 KB
ID:	110161  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Add-On Releases [AJAX] Helpful Answers - Post Rating System (plus many sub-features) Ted S vBulletin 3.8 Add-ons 1801 02 May 2016 09:34
Add-On Releases [AJAX] Helpful Answers - Allow users to rate individual posts Ted S vBulletin 3.7 Add-ons 196 19 Oct 2010 05:17

  #421  
Old 21 Jun 2010, 08:00
FractalizeR's Avatar
FractalizeR FractalizeR is offline
 
Join Date: Oct 2005
Real name: Vladislav
Localization bugs found and fixed:

helpful_statsbit_ten and helpful_statsbit should be fully phrased. Add the following phrases:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

and phrase template:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

__________________
* My mods and articles * Forum: vB4.x, 400K posts, 300K users, 3M monthly hits
Reply With Quote
  #422  
Old 21 Jun 2010, 08:48
FractalizeR's Avatar
FractalizeR FractalizeR is offline
 
Join Date: Oct 2005
Real name: Vladislav
The only thing I lack now (and that prevent me from starting using this addon on main forum) is the possibility for moderation staff to view how and who rated specified thread + the ability to cancel specific / all voting on it. Also that would be good to have an ability to close specific thread to voting completely. Some "holy war" threads could be locked from the beginning this way.
__________________
* My mods and articles * Forum: vB4.x, 400K posts, 300K users, 3M monthly hits
Reply With Quote
  #423  
Old 21 Jun 2010, 12:18
sticky sticky is offline
 
Join Date: Sep 2003
Originally Posted by sticky View Post
Is there any way to make this work with the "reputation user spread" option? It seems to not pay attention to it and allow someone to neg rep the same user multiple times.
Ted, would you be able to help with me with this please? I use helpful answers with the rep system but users are abusing the neg reps.
Reply With Quote
  #424  
Old 21 Jun 2010, 15:47
vivamexico55 vivamexico55 is offline
 
Join Date: Apr 2005
Hi!

I just upgraded to 4.04 and the image to +1 is not showing, any idea why?
Reply With Quote
  #425  
Old 21 Jun 2010, 18:09
vivamexico55 vivamexico55 is offline
 
Join Date: Apr 2005
Originally Posted by vivamexico55 View Post
Hi!

I just upgraded to 4.04 and the image to +1 is not showing, any idea why?
This is driving me crazy, I can see in the postbit that there's a line added when I enable the product and it goes away when I disable it, so something is happening, but the +1 image is not showing anymore.

Nothing actually changed besides updating the style, but I already uploaded the images to the new style. I've double checked that plugins are enabled, I re-ran the forum bulk enabler, I'm going crazy.

Anyone else upgraded to 4.04 and had this plugin disappear?

edit: When I say "+1 image" I mean the thumbs up, I disabled thumbs down

Last edited by vivamexico55; 21 Jun 2010 at 19:25.
Reply With Quote
  #426  
Old 21 Jun 2010, 19:08
FractalizeR's Avatar
FractalizeR FractalizeR is offline
 
Join Date: Oct 2005
Real name: Vladislav
Can you post HTML here? Are you using 10-point system?
__________________
* My mods and articles * Forum: vB4.x, 400K posts, 300K users, 3M monthly hits
Reply With Quote
  #427  
Old 21 Jun 2010, 19:39
vivamexico55 vivamexico55 is offline
 
Join Date: Apr 2005
I'm using "Thumbs up/down" system. I can sure post HTML if it's not against the rules:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

I bolded the only thing about helpful answers I can find.
Reply With Quote
  #428  
Old 21 Jun 2010, 19:43
vivamexico55 vivamexico55 is offline
 
Join Date: Apr 2005
Here's a sample page if you want to see the HTML directly

http://www.leforo.com/showthread.php...onciertos-2010
Reply With Quote
  #429  
Old 21 Jun 2010, 19:55
vivamexico55 vivamexico55 is offline
 
Join Date: Apr 2005
Willing to paypal 10 bux for any help solving this =)
Reply With Quote
  #430  
Old 22 Jun 2010, 11:42
FractalizeR's Avatar
FractalizeR FractalizeR is offline
 
Join Date: Oct 2005
Real name: Vladislav
Are you sure your style has all template template hooks in place? Check with developer. Plugin is in place, but it seems that template hook which is rendering voting buttons in place does not work.
__________________
* My mods and articles * Forum: vB4.x, 400K posts, 300K users, 3M monthly hits
Reply With Quote
  #431  
Old 22 Jun 2010, 16:43
vivamexico55 vivamexico55 is offline
 
Join Date: Apr 2005
Originally Posted by FractalizeR View Post
Are you sure your style has all template template hooks in place? Check with developer. Plugin is in place, but it seems that template hook which is rendering voting buttons in place does not work.
I don't believe it is the style's problem because browsing with the default style doesn't work either:

http://www.leforo.com/forum.php?styleid=13

The thing is the plugin is there because you can see the ratings some old posts have, but you can't rate posts anymore. I think it's an issue with this plugin. Something happened from upgrade to 4.03 to 4.04.
Reply With Quote
  #432  
Old 22 Jun 2010, 21:32
Ted S Ted S is offline
 
Join Date: Dec 2003
I have not had a chance to run 4.0.4 yet and will look into this on the weekend.
__________________
New features released for Product Review Forums 1.3 (4.0)
Helpful Answers (3.8) (4.0) | Limited Guest Viewing (3.8) (4.0)
Reply With Quote
  #433  
Old 23 Jun 2010, 07:26
FractalizeR's Avatar
FractalizeR FractalizeR is offline
 
Join Date: Oct 2005
Real name: Vladislav
I have it working on 4.0.4. Rating icons (pluses in my case) are in place.
__________________
* My mods and articles * Forum: vB4.x, 400K posts, 300K users, 3M monthly hits
Reply With Quote
  #434  
Old 23 Jun 2010, 20:33
vivamexico55 vivamexico55 is offline
 
Join Date: Apr 2005
Originally Posted by FractalizeR View Post
I have it working on 4.0.4. Rating icons (pluses in my case) are in place.
That sucks (for me). Any idea why it's not showing on my site? I've double checked all the regular options. Should I uninstall and install again?
Reply With Quote
  #435  
Old 24 Jun 2010, 07:42
FractalizeR's Avatar
FractalizeR FractalizeR is offline
 
Join Date: Oct 2005
Real name: Vladislav
Originally Posted by vivamexico55 View Post
I don't believe it is the style's problem because browsing with the default style doesn't work either:

http://www.leforo.com/forum.php?styleid=13
I don't see any default style on your forum. Default style is like here: http://www.vbulletin.com/forum/

In default style there is a style selection box at the bottom of the page. May be your Default style is also changed. But you can revert templates to check, I think.


Ted, did you have a chance to look at my patches? I've sent you private message, but no reply.
__________________
* My mods and articles * Forum: vB4.x, 400K posts, 300K users, 3M monthly hits
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 12:37.

Layout Options | Width: Wide Color: