Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Digital Point Spy Details »
Digital Point Spy
Mod Version: 1.11, by digitalpoint (Coder) digitalpoint is offline
Developer Last Online: May 2016 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.x.x Rating: (35 votes - 4.69 average) Installs: 403
Released: 27 May 2010 Last Update: 10 Sep 2012 Downloads: 1961
Not Supported DB Changes Uses Plugins Auto-Template Additional Files  

About
This is a Digg-style spy for seeing what's going on in your forum in realtime.

This is something I originally made about 4 years ago. Now that I rewrote it for vBulletin 4 (it also now uses the bundled YUI for animation), I decided to also wrap it up as a product package and release it for the world to use.

Installation
  • Put the spy.php file in your forum folder.
  • Put the digitalpoint_spy.js file in your clientscript folder.
  • Install the product-digitalpoint_spy.xml product under AdminCP -> Plugins & Products -> Manage Products -> Add/Import Product
You can see a live version in action here:
http://forums.digitalpoint.com/spy.php


1.1.0 Update
  • Moved JavaScript to external file (works around template parsing bug with early versions of vBulletin 4.0.x).
  • XML generation is done with vBulletin's XML Builder class (let it deal with weird characters).
  • Switched JavaScript library to from YUI to jQuery (for an end user, it means better animations).
  • Changed do=xml to do=feed (works around servers that are overly protective and think they are trying to be hacked and blocking the request).

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
  #121  
Old 04 Aug 2010, 16:25
Sal Collaziano Sal Collaziano is offline
 
Join Date: Dec 2001
Oddly enough, it only seemed to work on my (busy) site the first time I checked. Ever since I posted a message telling people to check it out, it hasn't worked. No threads display at all. What could have gone wrong?
Reply With Quote
  #122  
Old 05 Aug 2010, 20:14
digitalpoint's Avatar
digitalpoint digitalpoint is offline
 
Join Date: Mar 2004
Real name: Shawn
Originally Posted by SecondV View Post
Shawn...

Would you mind if I back-ported this to vB3, not for redistribution, just for use on a forum I'm a part of?
Sure, that's fine... the whole thing was ported FROM a vB3 version I had, but it was always designed for in-house use, so never really thought to keep a copy of the old one when we moved to vB4.

Originally Posted by Sal Collaziano View Post
Oddly enough, it only seemed to work on my (busy) site the first time I checked. Ever since I posted a message telling people to check it out, it hasn't worked. No threads display at all. What could have gone wrong?
Do you have anything in the digitalpoint_spy table? That should be getting a new record as stuff is added. If not, make sure your plug-ins are enabled.
Reply With Quote
  #123  
Old 06 Aug 2010, 18:14
Expertu Expertu is offline
 
Join Date: May 2006
Real name: Chris
Hey Shawn. I imported the product XML but the Spy link doesn't show up.

Later edit: Found it. It's in the community submenu. Never figured to look it up there. I always thought it would be in the main navigation menu, right after What's new.

Last edited by Expertu; 06 Aug 2010 at 19:04.
Reply With Quote
  #124  
Old 06 Aug 2010, 18:20
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
 
Join Date: May 2006
Real name: Eric
Originally Posted by digitalpoint View Post
Sure, that's fine... the whole thing was ported FROM a vB3 version I had, but it was always designed for in-house use, so never really thought to keep a copy of the old one when we moved to vB4.

Do you have anything in the digitalpoint_spy table? That should be getting a new record as stuff is added. If not, make sure your plug-ins are enabled.
Cool, thanks Shawn
__________________
My modifications

Please do not contact me for support via PM or E-Mail unless I've asked you to do so. Otherwise, your message will be ignored/deleted.
Reply With Quote
  #125  
Old 06 Aug 2010, 19:52
Expertu Expertu is offline
 
Join Date: May 2006
Real name: Chris
Can we speed up the display ? I keep closing and re-opening it and it always takes a lot of time to reach the fresh data.
Reply With Quote
  #126  
Old 06 Aug 2010, 23:11
BadgerDog BadgerDog is offline
 
Join Date: Oct 2006
Real name: Doug
Installed to test ...

Thank you ...

I've had people make some new posts, but I see nothing showing up under the "Spy" function ...

Am I missing something that needs to be turned on?

I put spy.php in home directory and imported XML fine. It shows up on community menu and loads page, but there's no activity.

Regards,
Badger

Edit: NM .. give me a coffee break and you have to retrain me ...

Last edited by BadgerDog; 07 Aug 2010 at 14:13.
Reply With Quote
  #127  
Old 06 Aug 2010, 23:35
Eq4bits Eq4bits is offline
 
Join Date: May 2006
Love this!
Is there anyway to remove the link in the community dropdown altogether?
Or add an 'if admin'/'if moderator' conditional phrase to the link in the dropdown?
I looked in the navbar template but can't even find it to remove it.

EDIT: found it, so disabled the plug-in for navigation. But would still like to have it there or somewhere for admins and moderators only. Anyone have any idea what the 'if' conditional phrasing/coding would be to add to the navigation plug in?

Last edited by Eq4bits; 07 Aug 2010 at 00:17. Reason: added to
Reply With Quote
  #128  
Old 07 Aug 2010, 14:09
BadgerDog BadgerDog is offline
 
Join Date: Oct 2006
Real name: Doug
Originally Posted by digitalpoint View Post
Well the way it's working now is by design. If you don't want it to log post edits, just disable the "Log Post Edit" plug-in.
Thanks ...

That's the same question I was going to ask ....

Regards,
Badger
Reply With Quote
  #129  
Old 10 Aug 2010, 13:12
kabir's Avatar
kabir kabir is offline
 
Join Date: Aug 2009
It's not works with vBulletin 4.0.5
Reply With Quote
  #130  
Old 10 Aug 2010, 19:00
PjDaBadMan PjDaBadMan is offline
 
Join Date: Jan 2010
I got this error accessing the page:

Parse error: syntax error, unexpected '{', expecting ')' in /home/patrick/public_html/includes/class_core.php(4010) : eval()'d code on line 32
Reply With Quote
  #131  
Old 10 Aug 2010, 19:31
digitalpoint's Avatar
digitalpoint digitalpoint is offline
 
Join Date: Mar 2004
Real name: Shawn
Originally Posted by kabir View Post
It's not works with vBulletin 4.0.5
Works fine for me, what error are you getting exactly?

Originally Posted by PjDaBadMan View Post
I got this error accessing the page:

Parse error: syntax error, unexpected '{', expecting ')' in /home/patrick/public_html/includes/class_core.php(4010) : eval()'d code on line 32
There was a template parsing bug in the early versions of vB4 that was fixed in vB4.0.3. Upgrading to vB4.0.3 will fix it.
Reply With Quote
  #132  
Old 12 Aug 2010, 05:01
onehost onehost is offline
 
Join Date: Jul 2006
I like live mods in action, very cool.

I wonder if it would be possible to create a live stats mod
without having to refresh that shows stats, users, spiders, etc..
that would be cool.
Reply With Quote
  #133  
Old 12 Aug 2010, 21:31
vivamexico55 vivamexico55 is offline
 
Join Date: Apr 2005
Just confirming it works on VB 4.06 =)

Any ideas why I randomly get an "Unknown" in the Thread / Post part? it's weird.

Also, what's the advantage to using this over vaispy.php? I suppose it's optimized for larger forums?

Anyway, I went with digitalpoint's version cos I trust him, dude is awesome =)
Reply With Quote
  #134  
Old 12 Aug 2010, 21:33
vivamexico55 vivamexico55 is offline
 
Join Date: Apr 2005
Originally Posted by vivamexico55 View Post
Any ideas why I randomly get an "Unknown" in the Thread / Post part? it's weird.
edit: Disregard edited comment, it seems to happen with all sorts of users. Previously I thought it only happened to mods.

Anyway, Installed, tagged, nominated, voted etc


edit again: Ok, this is just not working. About 3 out of 5 messages just show "Unknown", no link to the post, or thread, or some just link the thread title. Maybe related to 4.06?

Last edited by vivamexico55; 12 Aug 2010 at 21:45.
Reply With Quote
  #135  
Old 13 Aug 2010, 01:59
digitalpoint's Avatar
digitalpoint digitalpoint is offline
 
Join Date: Mar 2004
Real name: Shawn
Doesn't seem to be related to 4.0.6... it's what I use, and the spy version is the exact one posted here:

http://forums.digitalpoint.com/spy.php

Do you have any sort of mod that might delete posts from the post table? Like something that might delete one and merge it into another post automatically? That could cause problems because by the time the spy outputs it, the postid no longer exists in the post table.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 22:18.

Layout Options | Width: Wide Color: