Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 15 Jul 2005, 00:56
KevinL KevinL is offline
 
Join Date: Apr 2005
Quote tags dont work....

All of a sudden my quote tags dont work. If I put =whoever it works fine but other then that it just ignores them.

I havent installed or changed anything recently. I dont know whats going on.

Any ideas?
Reply With Quote
  #2  
Old 16 Jul 2005, 14:20
KevinL KevinL is offline
 
Join Date: Apr 2005
Does anyone maybe think they know whats going on?
Reply With Quote
  #3  
Old 16 Jul 2005, 14:27
Marco van Herwaarden Marco van Herwaarden is offline
 
Join Date: Jul 2004
If something just sudden;y stop working, something must have changed. A source, a template, or even your host could have made some changes on the server (unlikely in this case).

Try creating a new style with no parent first, then switch to that style and see if it works.
__________________
Marco van Herwaarden
Ex vBulletin.org Coordinator
Reply With Quote
  #4  
Old 16 Jul 2005, 16:35
KevinL KevinL is offline
 
Join Date: Apr 2005
Thank you

I tried that and it worked. I went back over everything that I have done in the past and replaced them with my backups. Still cant get them to work.

I guess I'll just keep looking...as it has to be something I have done.
Reply With Quote
  #5  
Old 16 Jul 2005, 16:45
Marco van Herwaarden Marco van Herwaarden is offline
 
Join Date: Jul 2004
At least you now know the problem must be in the style somewhere.
__________________
Marco van Herwaarden
Ex vBulletin.org Coordinator
Reply With Quote
  #6  
Old 16 Jul 2005, 18:33
Paul M's Avatar
Paul M Paul M is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Paul M
Check the bbcode_quote template in the broken style.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member


Cable Forum
Please do not PM me about custom work - I no longer undertake any.
Note: I will not answer support questions via e-mail or PM - please use the relevant thread or forum.
Reply With Quote
  #7  
Old 16 Jul 2005, 21:34
KevinL KevinL is offline
 
Join Date: Apr 2005
Nope thats just fine.

I dont get it because [QUOTE=someone] works just fine but [QUOTE] just doesnt seem to want to work.

The only thing I have changed was removing the 'embedded poll in first post' so that vbookie would show. I did that sometime last week and this just happened the other night.
Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Disable [IMG] In [QUOTE] Tags Zero Tolerance vBulletin 3.0 Full Releases 47 18 Feb 2009 11:10



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 11:31.

Layout Options | Width: Wide Color: