Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
  #1  
Old 06 May 2007, 08:01
Chachacha's Avatar
Chachacha Chachacha is offline
 
Join Date: Jul 2006
"Go to last post" link on forum home and forum display not working

This is what the url looks like when I click the "go to last post" icons:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

The end of the url is where the problem is, the post number is there twice.

I went to this thread--->http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=118177 and tried copying the second .htaccess code (because I'm using .html as the extension) and pasted it into MY .htaccess file. It didn't help, infact, it made my whole forum stop functioning, so please don't simply direct me to that thread because it won't help.

This is a very significant problem. Please help me.



vbulletin version: 3.6.4
vrewrite version: 1.5 beta

Last edited by Chachacha; 06 May 2007 at 09:02.
Reply With Quote
Comments
  #2  
Old 15 May 2007, 15:52
passwords passwords is offline
 
Join Date: Nov 2006
I'm having the same problem..

working now

try this :

go to : forumhome_lastpostby template .

search for :

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

replace with :

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


Last edited by passwords; 15 May 2007 at 16:58. Reason: Automerged Doublepost
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 09:16.

Layout Options | Width: Wide Color: