Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Fox News Ticker For vBadvanced Details »
Fox News Ticker For vBadvanced
Mod Version: 1.01, by SuperTaz (Coder/Designer) SuperTaz is offline
Developer Last Online: Jul 2019 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.1.x Rating: (2 votes - 5.00 average) Installs: 15
Released: 17 Jun 2010 Last Update: 25 Apr 2012 Downloads: 179
Supported Auto-Template Re-usable Code Translations External Content  

/*===============================================================*\
|| #################################################### ||
|| # Fox News Ticker Module For vBadvanced
|| # Version 1.00
|| # Author: SuperTaz
|| # This mod may only be used from vbulletin.org
|| # DO NOT display this mod on any other modification site without my
|| # permission!
|| # You can alter this code and re-display it here on vbulletin.org
|| #################################################### ||
\*===============================================================*/

Description: This mod adds a module to your vBadvanced CMPS portal page.

Fox News Ticker Module For vBadvanced CMPS!

Installation instructions is located in the zip file.

If you use this mod, please CLICK INSTALL!!!

4/24/2012 Update: I updated a small piece of code.

If you are having any problems from this mod, post them and I will help as much as I can.

Zip File Contents:

* XML Module File
* Readme File

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	ticker.PNG
Views:	1040
Size:	4.3 KB
ID:	118530  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
vB News Ticker davidw vBulletin 3.5 Add-ons 172 12 Jun 2011 23:44

  #16  
Old 21 Jun 2012, 04:31
Pure Dope Pure Dope is offline
 
Join Date: Dec 2006
fox news of all news
Reply With Quote
  #17  
Old 24 Sep 2013, 03:37
Adam Wood Adam Wood is offline
 
Join Date: Mar 2008
Originally Posted by tafreeh View Post
can use this for custom news? instead of fox new?
Yes, actually. I just decided to try it out and found out that the code is easily changed for any other widget that you can get from anyone else. For those who have asked, I haven't seen a widget from CNN or MSNBC/NBC News, but I admit I didn't really look all that hard, either. Just for kicks, I made one using Feedzilla, which will construct all sorts of widgets for you from a series of drop-down menus.

Once you get the widget code, just copy it and past it into this code. Find :

</module>
-<templates>
-<adv_portal_XXXX (where XXXX=your file name (just pick one))>
<![CDATA[

and paste your widget code, which will start with "<div class." At the end of your code will be "</div>," which you just make sure is pasted in before "]]>." Change the file name and the title fields to what you want, and you're all set to go.
Reply With Quote
  #18  
Old 13 Oct 2013, 12:17
giorgioarmani giorgioarmani is offline
 
Join Date: Dec 2006
Any chance to have this work with RSS feeds?

Then each user can select their own feed to be displayed in the ticker...
Reply With Quote
  #19  
Old 08 Nov 2016, 09:12
the one the one is offline
 
Join Date: Nov 2013
Real name: malcolm
I would like this on my forum page is there anyway to do that
Reply With Quote
  #20  
Old 28 Dec 2016, 06:29
SuperTaz's Avatar
SuperTaz SuperTaz is offline
 
Join Date: Apr 2007
Real name: Jeremy
Originally Posted by the one View Post
I would like this on my forum page is there anyway to do that
Sorry for the delay. I have some health issues.

But to answer your question. Yes. Find this in your FORUMHOME template:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Below it add this:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Save.

Or you can add it anywhere in the FORUMHOME template.
__________________
Global Gamers
My Modifications
Reply With Quote
  #21  
Old 28 Dec 2016, 17:47
the one the one is offline
 
Join Date: Nov 2013
Real name: malcolm
Originally Posted by SuperTaz View Post
Sorry for the delay. I have some health issues.

But to answer your question. Yes. Find this in your FORUMHOME template:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Below it add this:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Save.

Or you can add it anywhere in the FORUMHOME template.
Many thanks

Is there anyway for it to just come on automatically instead of pressing that play button
Reply With Quote
  #22  
Old 29 Dec 2016, 08:03
SuperTaz's Avatar
SuperTaz SuperTaz is offline
 
Join Date: Apr 2007
Real name: Jeremy
Originally Posted by the one View Post
Many thanks

Is there anyway for it to just come on automatically instead of pressing that play button
Mine does come on automatically. There is no play button on mine. There is only an "Embed" button on the right. See the attachment.

You may have a mod that deals with flash in a way that makes all flash movies have a play button on them.
Attached Images
File Type: png ticker.png (6.7 KB, 4 views)
__________________
Global Gamers
My Modifications
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 11:29.

Layout Options | Width: Wide Color: