Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Article Options
  #16  
Old 23 Nov 2009, 13:23
yaghoub's Avatar
yaghoub yaghoub is offline
 
Join Date: Oct 2008
Real name: yaghoub
My Forum

My Forume White Both Code
Attached Images
File Type: jpg screenshot5.jpg (41.9 KB, 220 views)
File Type: jpg screenshot4.jpg (46.4 KB, 198 views)
Reply With Quote
  #17  
Old 23 Nov 2009, 15:22
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
I'm sorry, but I don't know what I am supposed to see in those images. It looks like the css worked - you have the two forums side-by-side and the sub-forums lined up in two columns. That is all this article shows you how to do. I do no other styling in here - I said that was up to you to do.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #18  
Old 23 Nov 2009, 20:04
yaghoub's Avatar
yaghoub yaghoub is offline
 
Join Date: Oct 2008
Real name: yaghoub
hello big lynne

heloo lynne . Now I can not tell you how this done because I'm traveling. Two days later the write article . and i can remove (,) the end of sub forum .screnshot . . excuseme my master.
Attached Images
File Type: jpg screenshot6.jpg (47.0 KB, 123 views)

Last edited by yaghoub; 23 Nov 2009 at 20:25.
Reply With Quote
  #19  
Old 24 Nov 2009, 06:05
ragtek's Avatar
ragtek ragtek is offline
 
Join Date: Mar 2006
Location: austria, croatia
Is it also possible to have only some forums with 2 columns and some with 1?
__________________
my addons: http://ragtek.github.com
Reply With Quote
  #20  
Old 24 Nov 2009, 11:11
milsirhc's Avatar
milsirhc milsirhc is offline
 
Join Date: Jan 2007
Thanks for the CSS!

I tried on my forum and I'm still struggling to get it right.

Some of the forums look OK but some are way out, like the screenshot I attached below.
Attached Images
File Type: jpg Capture.jpg (34.6 KB, 240 views)
Reply With Quote
  #21  
Old 24 Nov 2009, 14:44
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Originally Posted by milsirhc View Post
Thanks for the CSS!

I tried on my forum and I'm still struggling to get it right.

Some of the forums look OK but some are way out, like the screenshot I attached below.
Perhaps the height of the .forumrow? I really don't know. As I said, my css works fine on a default style. If you have already tweaked yours, then you may have to tweak the css I posted also.

Originally Posted by ragtek View Post
Is it also possible to have only some forums with 2 columns and some with 1?
Of course. You can use the ids in there to only apply it to some forums. CSS is very flexible and vB did a great job with ids for all major sections/divs.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #22  
Old 25 Nov 2009, 02:41
plubius plubius is offline
 
Join Date: Dec 2004
I think I love you!!

The best ever, you are!
Reply With Quote
  #23  
Old 25 Nov 2009, 04:59
yaghoub's Avatar
yaghoub yaghoub is offline
 
Join Date: Oct 2008
Real name: yaghoub
Originally Posted by milsirhc View Post
Thanks for the CSS!

I tried on my forum and I'm still struggling to get it right.

Some of the forums look OK but some are way out, like the screenshot I attached below.
i am master in css and php .for this problem you must creat the forume similar for exampel in the movies forum You have given Description forum and for other forums did not have Description . so you must remove Description or you have given for other forum to solved this problem . your subforum should be matches of Number of rows

--------------- Added 25 Nov 2009 at 05:13 ---------------

If you have any problem in css and php and disigne your templat contact me as I value the right to solve it

Last edited by yaghoub; 25 Nov 2009 at 05:13. Reason: Auto-Merged DoublePost
Reply With Quote
  #24  
Old 09 Dec 2009, 03:46
Alien's Avatar
Alien Alien is offline
 
Join Date: Oct 2001
This is terrific. I'll have use for this.

I wonder if you would consider going into more detail on this just working for a particular category or specified group of forums. I haven't yet figured this out.
__________________
-Jason / WTF!?
Reply With Quote
  #25  
Old 09 Dec 2009, 04:21
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Originally Posted by Alien View Post
This is terrific. I'll have use for this.

I wonder if you would consider going into more detail on this just working for a particular category or specified group of forums. I haven't yet figured this out.
If you look at your page source, you'll see that all the different categories/forums have their own ids (id="xxx"). So, you can append that to the front of the css and have it only apply to those categories/forums. So, for instance, if you just want it applied to stuff in category 3, or cat3 is the id, then instead of:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

You would do:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Then that particular CSS isn't applied to every ol.childforum, but only to those that also have the id cat3.

The best thing to do to understand how it works is to take some time to read up on it.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #26  
Old 27 Dec 2009, 16:36
haothiencz's Avatar
haothiencz haothiencz is offline
 
Join Date: Jan 2008
Thank you for sharing Lynne!

Can you have me with two question below?



PS: the space betwwen "icon go to the last post" and the thread starter

Thank you for your help
Reply With Quote
  #27  
Old 27 Dec 2009, 18:27
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
You just need to play with the css to get the spacing how your want it. Different forums have different values set in their stylevars, thus you can't just post a generic answer for that (and thus why I didn't address it at all in my sample css code). Play with it in firebug.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #28  
Old 28 Dec 2009, 16:56
halino halino is offline
 
Join Date: Dec 2009
that's a great thing

how i can make 3 columns? any idea?
Reply With Quote
  #29  
Old 28 Dec 2009, 17:21
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Originally Posted by halino View Post
that's a great thing

how i can make 3 columns? any idea?
Just change the width in .childforum li.forumbit_post to 33%.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #30  
Old 28 Dec 2009, 17:25
haothiencz's Avatar
haothiencz haothiencz is offline
 
Join Date: Jan 2008
Once again,

I couldnt find any css relating to make


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

wider in forumhome, it looks like template edit but I cant find it anywhere..

Can you help me with this Lynne ?

Thank you
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Article Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 23:21.

Layout Options | Width: Wide Color: