Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Quick News V2 Details »
Quick News V2
Mod Version: 2.0.0, by Adrian. (Member) Adrian. is offline
Developer Last Online: Feb 2014 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.6.1 Rating: (4 votes - 5.00 average) Installs: 126
Released: 19 Sep 2006 Last Update: 20 Sep 2006 Downloads: 311
Not Supported Template Edits  

Quick News v2
By Adrian at Development Chat
Tested on v3.6.1, should work on 3.6.0 and 3.5.x


Hey,

This is a very simple mod', it allows you to add news/important notes or announcements, on the homepage of your forum.
You can enable/disable or add news via the admin panel.
The "Quick News" box, matches your forum theme. Just so it doesn't look out of place.

New in Version two.
  • Abilty to hide Quick News from guests
  • Abilty to show Quick News to admins only
  • Abilty to choose to show Quick News on everypage, or just forum home

Installation

Import the product-quicknews.xml
Go to vBulletion Options > Quick News (Read option descriptions before configuring)

Template Edit:

Open Forum Home Templates > FORUMHOME

Find:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

After Add:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Now open Navigation / Breadcrumb Templates > navbar

Add at the very bottom:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Done.

Upgrading:
If you are upfrading from Quick News v1 to v2.
Do the following.

Import the new product-quicknews.xml (Overwriting old version)

Then, open up:
Forum Home Template > FORUMHOME (if you installed it in FORUMHOME)

Find:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

And replace it with:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

If you added the code into Navigation / Breadcrumb Templates > navbar, do the following

Find:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Replace it with:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Done.

Very easy to install mod', and quite useful.

Click install if you use it please.

Thanks.

Adrian

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	main.jpg
Views:	3790
Size:	217.9 KB
ID:	53628   Click image for larger version

Name:	options.jpg
Views:	952
Size:	288.5 KB
ID:	53684  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Changing the caption of Quick News v2 Hack anywares vBulletin 3.6 Template Modifications 0 08 Feb 2007 19:19

Comments
  #2  
Old 19 Sep 2006, 10:15
dougk dougk is offline
 
Join Date: Aug 2006
very nice simple mod.

Will be used
Reply With Quote
  #3  
Old 19 Sep 2006, 10:50
TCB's Avatar
TCB TCB is offline
 
Join Date: Jun 2004
Seems like a great and handy mod. I guess it's shown to all visitors?
Reply With Quote
  #4  
Old 19 Sep 2006, 10:54
Adrian.'s Avatar
Adrian. Adrian. is offline
 
Join Date: Oct 2005
Real name: Adrian
Originally Posted by TCB
Seems like a great and handy mod. I guess it's shown to all visitors?
Yep.

Just after i released it, i thought, "Damn, why didn't i make a option for it to be hidden from guests, or only viewable by admins"

So, i'm doing that now.

Hopefully will update it tomorrow when i have time.
__________________
Reply With Quote
  #5  
Old 19 Sep 2006, 17:25
Harley77 Harley77 is offline
 
Join Date: Jul 2002
Exellent addon. Simplicity is key. As a variation on this, how hard would it be to add multiple announcements that are pulled randomly?

My idea is a box exactly like you've created, but with "tips" or whatever you could put in. The title of the box could be "Did you know?" then each time the box is refreshed, it would display tips on forum use, features, etc. There was another mod that did this, but it pulled from a text file that was too cumbersome to add stuff to by multiple people.
Reply With Quote
  #6  
Old 19 Sep 2006, 19:04
bolly.beats's Avatar
bolly.beats bolly.beats is offline
 
Join Date: Aug 2006
thank you nice and small
Reply With Quote
  #7  
Old 20 Sep 2006, 03:14
Josh1 Josh1 is offline
 
Join Date: Mar 2006
Sweet, using it.
Reply With Quote
  #8  
Old 20 Sep 2006, 03:32
Gripemaster Gripemaster is offline
 
Join Date: Oct 2005
*INSTALLED* Thanks!
Reply With Quote
  #9  
Old 20 Sep 2006, 05:37
Hornstar's Avatar
Hornstar Hornstar is offline
 
Join Date: Jun 2005
Real name: Matt
maybe an option to use either bb code or html?
Reply With Quote
  #10  
Old 20 Sep 2006, 08:38
phpdevrus's Avatar
phpdevrus phpdevrus is offline
 
Join Date: Mar 2006
wow nice. ;-) have some ideas for this. can be altered to use for network links, ads, ect like right or left column menu on forum index.
Reply With Quote
  #11  
Old 20 Sep 2006, 10:10
rezapci's Avatar
rezapci rezapci is offline
 
Join Date: May 2004
thank you, nice Idea....
Reply With Quote
  #12  
Old 20 Sep 2006, 10:58
Adrian.'s Avatar
Adrian. Adrian. is offline
 
Join Date: Oct 2005
Real name: Adrian
Updated to Quick News V2.

Add some more features, nothing big, it's still a small mod'.

New in Version two.
Abilty to hide Quick News from guests
Abilty to show Quick News to admins only
Abilty to choose to show Quick News on everypage, or just forum home

Adrian
__________________
Reply With Quote
  #13  
Old 20 Sep 2006, 11:48
rezapci's Avatar
rezapci rezapci is offline
 
Join Date: May 2004
hey adrian,

I don't know why I have two Quick news!

how could I fix this?
Attached Images
File Type: jpg capture175785.JPG (60.7 KB, 111 views)
Reply With Quote
  #14  
Old 20 Sep 2006, 12:02
Adrian.'s Avatar
Adrian. Adrian. is offline
 
Join Date: Oct 2005
Real name: Adrian
Originally Posted by rezapci
hey adrian,

I don't know why I have two Quick news!

how could I fix this?
You most likely have set "Show on Forumhome only" and "Show on everypage" enabled.

Just set one to no.

Adrian
__________________
Reply With Quote
  #15  
Old 20 Sep 2006, 12:08
rezapci's Avatar
rezapci rezapci is offline
 
Join Date: May 2004
Originally Posted by Adrian.
You most likely have set "Show on Forumhome only" and "Show on everypage" enabled.

Just set one to no.

Adrian
still the seam thing! www.alshiatalk.com/vb take a look!
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 01:31.

Layout Options | Width: Wide Color: