Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Lightbox/ThickBox works with Inline Editing Details »
Lightbox/ThickBox works with Inline Editing
Mod Version: 1.00, by redgoals22 (Member) redgoals22 is offline
Developer Last Online: Aug 2012 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.6.0 Rating: (3 votes - 3.67 average) Installs: 51
Released: 13 Sep 2006 Last Update: Never Downloads: 420
Not Supported  

Hey all,

Just thought id release this mod which is a fix to the previous lightboxes on vb that break the:

inline quick-edit feature
multi quote

Also the prev lightboxes on here were abit heavy on the size front. this one weighs in at 27kb, and i think it looks nicer anyway.

Demo: Here

Step 1: Download the file attached and upload its contents to your forum root or wherever you want (just remember the path)

Step 2: Modify the template headinclude and add this to the bottom,


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Step 3: Modify the template postbit/postbit_legacy and add this to the very top,


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Step 4: Modify the template postbit_attachmentthumbnail and add this to the a href tag,


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

this may work on previous versions of vb but dont quote me on that as its untested on prev versions.

click install if you find this useful

nJoy.

..........

Update: The CSS file in the package was an old one and it was clashing with postbit_legacy, please use the new css file in the package on the right.

Update 2: This is the final update of this hack, i have removed the scrolling annoyance for larger images, they will display fully on the page. If you want the new update use the second attachment on the right.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Mini Mods highslide integration with vB attachments - lightbox alternative - inline too. mini2 Modification Graveyard 381 24 Dec 2007 03:43
vBPicGallery + Lightbox/Thickbox |oR|Greg vBulletin 3.6 Template Modifications 34 21 Oct 2007 23:46
Add-On Releases Lightbox/thickbox for attachment on CMPS module rapidphim vBulletin 3.6 Template Modifications 5 15 Oct 2007 22:04

  #31  
Old 14 Sep 2006, 17:45
Mr_Devlin Mr_Devlin is offline
 
Join Date: Nov 2005
Originally Posted by Kanustep
A little bug/error, if the image is large (in vertical) than the screen, if you want to see the full image you can't. The image will follow you and you will not be able to see the edges or close button for example.
No, it works when using the newest files posted in thread. Take care to modify the codes to match your settings!
Reply With Quote
  #32  
Old 14 Sep 2006, 18:30
Kanustep Kanustep is offline
 
Join Date: Jul 2005
And where I can change it?
Reply With Quote
  #33  
Old 14 Sep 2006, 19:19
soletrader soletrader is offline
 
Join Date: Jul 2006
I have installed geeks article system and seem to encounter one problem. The lightbox does not work with attachments placed inside the article hack.

Would you know how I can fix this problem? thank you
Reply With Quote
  #34  
Old 14 Sep 2006, 19:44
|oR|Greg |oR|Greg is offline
 
Join Date: May 2003
redgoals22:

I would love to be able to do this to my vBPicGallery... I tried a few things but it didn't work. I'm sure it's simple for you to do, any help would be appreciated.
Reply With Quote
  #35  
Old 14 Sep 2006, 21:42
redgoals22 redgoals22 is offline
 
Join Date: Feb 2005
Originally Posted by Mr_Devlin
you need to edit this code to match your upload folder. In general you will use the clientscript folder for the Javascript-Uploads. So change the loaction in the code to:


Maybe you have to upload all files to your special style folders too when using different styles and change the code to match your settings.

The thickbox.css should be uploaded to forum root!
peepz can put the files wherever they want as long as they reference them properly

Last edited by redgoals22; 14 Sep 2006 at 21:46.
Reply With Quote
  #36  
Old 14 Sep 2006, 21:45
redgoals22 redgoals22 is offline
 
Join Date: Feb 2005
Originally Posted by |oR|Greg
redgoals22:

I would love to be able to do this to my vBPicGallery... I tried a few things but it didn't work. I'm sure it's simple for you to do, any help would be appreciated.
ive only really tried this with standard vbulletin, but im sure it can be intergrated with any other system. try removing the conditionals in step3 and step4 to see if it works, then work your way from that.
Reply With Quote
  #37  
Old 14 Sep 2006, 21:48
redgoals22 redgoals22 is offline
 
Join Date: Feb 2005
Originally Posted by soletrader
I have installed geeks article system and seem to encounter one problem. The lightbox does not work with attachments placed inside the article hack.

Would you know how I can fix this problem? thank you
as my prev post, try removing the conditionals from step3 and step4 to see if works, if it does then try and work out what conditional would be needed (if any)
Reply With Quote
  #38  
Old 14 Sep 2006, 21:48
redgoals22 redgoals22 is offline
 
Join Date: Feb 2005
Originally Posted by Kanustep
And where I can change it?
http://www.vbulletin.org/forum/showp...0&postcount=13
Reply With Quote
  #39  
Old 14 Sep 2006, 23:47
Benj's Avatar
Benj Benj is offline
 
Join Date: May 2006
Originally Posted by redgoals22
did u try to upload a new attachment and see if a thumb is generated?
yeah
Reply With Quote
  #40  
Old 15 Sep 2006, 11:30
Kanustep Kanustep is offline
 
Join Date: Jul 2005

That's is what I have downloaded and still don't have a fixed position.

The hack take too much time to load some images. I try to compress the Javascript but don't work with compression. Is possible to make it more fast?

Last edited by Kanustep; 15 Sep 2006 at 11:56.
Reply With Quote
  #41  
Old 15 Sep 2006, 12:02
|oR|Greg |oR|Greg is offline
 
Join Date: May 2003
Originally Posted by redgoals22
ive only really tried this with standard vbulletin, but im sure it can be intergrated with any other system. try removing the conditionals in step3 and step4 to see if it works, then work your way from that.
Do you mean the conditionals in steps 2 and step 3? Step 4 has none.
Reply With Quote
  #42  
Old 15 Sep 2006, 14:52
redgoals22 redgoals22 is offline
 
Join Date: Feb 2005
Originally Posted by |oR|Greg
Do you mean the conditionals in steps 2 and step 3? Step 4 has none.
yeh sorry i meant step2 and 3, as long as the page with the attachment link has the step 4 code and all other javascript code and css files are linked correctly this script shud work with any addon
Reply With Quote
  #43  
Old 15 Sep 2006, 14:52
redgoals22 redgoals22 is offline
 
Join Date: Feb 2005
Originally Posted by Kanustep
That's is what I have downloaded and still don't have a fixed position.

The hack take too much time to load some images. I try to compress the Javascript but don't work with compression. Is possible to make it more fast?
whats the link let me take a look
Reply With Quote
  #44  
Old 15 Sep 2006, 19:02
|oR|Greg |oR|Greg is offline
 
Join Date: May 2003
Originally Posted by redgoals22
yeh sorry i meant step2 and 3, as long as the page with the attachment link has the step 4 code and all other javascript code and css files are linked correctly this script shud work with any addon
If you could help me out that would be great, I took out the conditionals, added it to the gallery, but I think the key is that gallery-thumbs piece, I dunno... but when I click on the link for a pic, it just opens the pic in the window. Which is actually a good thing because I'm close... because it used to open it in a new window and in that new window call the pic with another script.

I can make you an admin on my boards if you can help me out?
Reply With Quote
  #45  
Old 15 Sep 2006, 19:27
Speechless Speechless is offline
 
Join Date: Nov 2005
Will it work fine on 3.6.1 ?
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 19:13.

Layout Options | Width: Wide Color: